2016 Aralık GUY Sınavı
-
benim kastım böyle bişey değil,ilgili ve yetkili bir ağabeyin yanına çıkıp derdimizi anlatmak sadece. @AbuZiTTin
-
Kusura bakma daha önce vekillerle görüşüldü bir şey olmadı yinede toplanın 5 10 kişi olunca gibe gidin bir daire başkanıyla görüşecez diyin belki görüştürürler ama bi etkisi olmacağını sanmıyorum yinede deneyin belki bilgi verilir
-
Basın açıklaması vs yerine içerde muhattap olacagımız konusup derdimizi anlatacagımız bilgi alacagımız biri olursa bizim için çok daha iyi olur,yoksa basın acıklaması yapıp geliriz hepsi bunla kalır @AbuZiTTin @niloya
-
Ha şöyle bi durum var 2 tane arkadaşım var biri şuan eğitimde,biri de Ocak sonunda Antalya'dan eğitime gelecek, onların yanına gidip eğitim sırasında orada olabilecek yetkili kişilerle 5-10 dakika sohbet edip bilgi alabilir miyiz bilmiyorum @AbuZiTTin @niloya
-
@10sanli içerden biriyle görüşmeniz birşey değiştirmez içerdekinin dediğini ben şimdi söyleyeyim şöyle diyecek
Arkadaslar ülkenin durumu belli hergün biryerlede bomba patlıyor malum 15 temmuz daki temizlilten dolayı kadrolar geciktin ama siz çalışın illaki alım olacak gibi bir şey söyleyip kapıyı gösterecek yinede gidin -
Şuan eğitimde olan arkadaş 2-3 kişi ile konustu Ocak-Şubattan önce kimse beklemesin bişey olursa Şubat gibi falan olur demiş, yani herkes ucu açık konuşuyormuş,en son sınav komisyonunda olan biri eğitime gelecek o gelsin ona sorarım daha net bilgi verebilir diyodu 10 gündür falanda hiç sesi çıkmıyor sormuş olsa dönüş yapardı
-
İşte baskı kurmamız lazım yani burda forumlarda konuşmak birşey ifade etmez icraata geçmemiz lazım ama iibf korkuyor bu tür şeylerden 4 yıl hukuk dersleri al ama kork öğretmenlee kadar olamıyoruz daha önce dedim gelin twittera öyle saçma msjlar geldi inanamadım
-
akşam 8 de yapılacak olan tt etkinliğine katılacak mısınız ?
-
akşam ki dersi hem faceden hemde siteden destekleyecek misiniz hocam? @antimülakat
-
Akşam 20.00da herkesi bekliyoruz tag saat 19.57 de verilecek
-
@keynesin-amcası hocam az daha erken verin yayılmaz bence
-
@hgrotius saati daha değiştirmeyin arkadslar memurlara da yazalım
-
Tamam 19.50 de verelim herkes 20.00 da tweet atsın önce kimseyi etiketlemeyin gündeme girmemiz lazım
-
@yatutarsa etkinlik saatini değil tag verilme saatini demiştim ben
-
Bunun icin twitter acicam simdi.19.50de tagi alip yazalim.Sosyal medya kullanmiyorum ama telefondan ulasabildigime yazicam.
-
Bir tag belirlendi ama istediğiniz bir tag varsa buraya yazarımsınız belki daha iyi leri çıkar msj atın
-
Bu ileti silindi! -
Gerçekten iibf lilerle uğraşmak zor bunu anladım. Bir iki face kulanan arkadas faceden msj atabilirmi sadexe etkinlik vakti gruplarda tagı paylaşacak.iki üç kişi paylasınca daha hızlı görünür maalesef kimse paylasmıyor yardım edin
-
@paretowilfredo hiç mi duyum yok. Anlamadım gitti. Bari bir cevap kardeş
-
zzzzzzzzzzz