2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hala yazıyorlar ama deli gibi
-
bıral yaZsınlar hem biz saat 20.00 de dedik kendi kafalarına göre yazıyorlar
-
Bence bizde yazp destek olalm yarn yine yaparz birak yapsnlar ne demek ya
-
Ben haftaici yapalım demiştim de yazıyor müyüz şimdi.bizde katılıyor müyüz
-
Tag ne arkadslar barı destek atalım ben başka adresler de açtım twitterdan hepsi kitlenmis
-
Pazartesi 19.00 ertelendi arkadaslar gündem 20.00 de yoğun maalesef
O Taga 500 kişide yazsa gündeme girmez illa yazacaksanız bakanları etiketleyin o taga -
Bi arkadaşım mesaj attı simdi Adem Kılıç 25 kişilik MUY geliyor,Guyda gelecek ama tarihi suan net değil demiş.
-
İnşallah. Ama guy da muy gibi az olmaz umarım.
-
Bence biraz sesimizi duyuruyoruz sanki devam edelim yarın da inşallah yavaşlatma devam.etmez Twitter'da iyi bir etkinlik yapalım.tercihini yapı bilmeyenleri de buraya davet edelim.benim.memurlar net hesabım var etkinlik olacağı zaman oraya başlık açıyorum inşallah amacımıza ulaşırız
-
Üst üste tweet atıyorsunuz herhalde twitter sizi engeller dikkatli olun
-
maliye bakanlığı barolar birliğine döndü:) 100 tane hazine avukatı ilana çıktı olsun en azından birilerine ekmek kapısı oldu dua edelim belki sıra bize de gelir:)
-
@guyan-gelmiş hiç sorma Baro bile bu kadar Avukat almıyor be
-
@Dick-Advacoat hocam peki kadrolari ne kdar gorunuyordu bilginiz varmi ?
-
Hazırmısınız gençler etkinliğe
-
Adem hocanın paylaşımını bende okudum dün paylaştı.Guy için 2000 sayısını öğrendim ama tarihi belli değil yazmıştı.Öyle bi duruma geldik ki Adem hocaya bile inanamıyorum artık
-
Guy'dan bende beklentileri bir düşürür, bir yükseltir oldum. Ne olacaksa olsun da bir an evvel bu sıkıntılardan kurtulalım modu ile bekliyorum artık. Şu an beklentim alımın yüksek olacağı yönünde 2 bin deniyormuş ben bilmem ama 1.500 altı olmaz bu kadar beklemeye diye düşünüyorum.
-
Ben o hocaya zerre inanmıyorum
-
2000'e yakın olması bile kafi fakat öyle bir hava var ki Ocak'ta da ilan gelmese şaşırmam.
-
@Antimülakat benimde guy olarak konuştuğum arkadaşlarım suam dairelerin yarı yarıya boş olduğunu söylüyolar ama ne zaman olur hocam sorun bu ?
-
@keynesin-amcası hazırız