2016 Aralık GUY Sınavı
-
Etkinlik
-
@keynesin-amcası ...
-
Ya gerçekten keşke birileri sesimizi duysa yaa ben anlamıyorum bu iibfliler napiyo acaba sınava giren onca insan hic mı umursamiyolar yinede katilim gösteren arkadslar sağolun varolun insallah cabalarimizin karşılığını göreceğiz birgun
-
Ben etkinlik
-
@keynesin-amcası olsun hocam bu iş için bu uğraşınız bile takdire şayan. Referans bulma konusunda nam yapmış İİBF'liler maalesef aynı referanslarına dertlerini anlatmakta çok başarısız kalıyor. Yoksa bu kadar umutsuz ve habersiz bekleyiş devam etmezdi. En azından bir şekilde bakandan KPSS öncesi alım yapılacak mı? Bunun neticesini alırdık. Yaklaşık iki yıldır bu işlerle uğraşan birisi olarak kaç kişinin mülakat öncesinde doğrudan ve dolaylı yollardan bakanlara ulaştığını biliyorum. Neden böyle zamanlarda kılını kıpırdatmıyor, anlamak gerçekten zor?
-
@Antimülakat gerçekten millet tweet atmaktan korkuyor bana oyle msjlar atıldıki inanamadım facede sadce 3 kişi paylastı etkinlik saatini. millet neden gelmiyor anlmış değilim sahte hesap açın atın diyorum bizi aynı bulurlar diyorlar sanki attığı tweet te küfürler edecek altı üstü kadro istiyoruz diyecek
-
@keynesin-amcası baya ugrastik ya napalim TT olamadık ama belki birileri görmüştür umarim
-
@yatutarsa gündeme girmeden maalesef zor etiketlediğimiz bakanlar kendileri tweet kullanmıyor danışmanları onlar adına yazıyor gündeme girseydik hedef gazeteci ile muhalefet olur bazı iibfli arkadaslar bakan beyi etiketledikten sonra görür diyorlar bu işin içinden gelmiş biri olarak söylüyorum bunu
-
@keynesin-amcası hocam bakan vs etiketlendi muhtemelen kendisine bir bilgi ulaşacaktır
-
@aliveli maalesef kardeşim dua edelim yarın bakan kendi hesabını açsın yoksa danışmanlar bakmaz bile en etkili yol bakanlar tweet attığında onun gönderisi altında yorum yapmak ordan iibflerden bahsetmek çünkü paylastığı bir haberse danışmanlar paylasımın altına bakıyor
-
sgk denetmen ilanı geldı dostlar
-
inş gib bir sürpriz yapar yıl bitmeden.
-
Gelir idaresi başkanlığı biraz Sosyal güvenlik kurumundan biraz feyzzzz alsa ölür sanki
-
Daha önce aralık ortasına kadar ilan gelecek demiştim arkadasım söylemişti daha doğrusu komsum kendisi ankara vergi dairesinde gelir uzmanı kardeşi de guy u bekliyor dün gib daire başkanıyla görüşme fırsatı bulmuş kardeşi için sormuş sınav üsten herhangi bir karar alınmazsa eylülde ancak gelir demiş yazmayacaktım ama akşam dan beri düşünüyorum en azından planlarınızı ona göre yapın o kadar eminki kardeşine iş kura git başvur demiş p35i 84 tü
Baskı kurmazsak bu iş zor -
@AbuZiTTin ne yapabiliriz ki yaa baska
-
Bilmiyorum ben umudumu kestim gibi pazartesi işe başlıyorum ilan gelirse oturur çalışırım arkadasa böyle demiş belki başından savmak içinde demiş olabilir bilmiyorum nasıl olduğunu
-
Twittera gelin dediğimizde gelmediniz. Bana 20 kişi lazım her dediğimi yapacak 3 4 etkinlik sonunda gazetelere yazdırabiliriz o şekilde bir baskı kurabiliriz zaten ilan yok şuan. anadolu ajansına sesimizi duyurabiliriz eğer kabul ediyorsanız pazar salı persembe günleri etkinlik yapalım
-
Ben eylule kadar uzayacagini dusunmuyorum muhtemelen basından savmak icin öyle söylemis illaki kpss den önce ilan gelir diye düsünüyorum
-
Eylül dediğiniz 1 yıl sonrası oluyor. Ay olarak sürekli öteye attık duyumlarla ama yıl nedir arkadaş.
-
zzzzzzzzzzzzzzzzzzz