2016 Aralık GUY Sınavı
-
Adam Twittera yazmaya korkuyo bide bakana mesaj atacaklar oylemi
-
@Jakuppp kardeşş zamanında olmuştur o zamanla şimdiki durumlar farklı puanımın yüksek ve ya düşük olmasıyla ne alakası var 3000 olsa da 1200 olsada alım mülakata kalıp atanma oranı eşit 3000 tane alıyolar diye mülakatı kazanma şansımız artmıyor ya sonuc ta
-
2016 da alım olmadı 2015 de tek 1750 alım oldu 15 temmuz sonrası ihraç edilenler dairelerde ki iş yoğunluğundan ve uzman yardımcıısı azlığından ve ilanın 2017 ye kalmasından dolayı 3000 alım neden olmasın ihtiyaç açısından söyledim bu rakamı
-
İhtiyaç olsa bile 1500+1500 iki ayrı alım yapar ve alım yapıyoruz derler.
-
Şu 'ihtiyaç' meselesini düşünüp duruyorum. 2013 yılında kocaman 3000 alım yapıldı öyle değil mi? peki bu 'ihtiyaç' diyip durdukları tam da bu zamanda gerekli iken neden 3000 alım yapılamaz onu da anlamış değilim. 2013'te ihraç yoktu bir şey yoktu peki ne vardı 'BAKAN' olabilir diyorum ben. Bizim gibi iibf'lilere 'BAKAN' bir bakanımız vardı. Bana tasarruf demeyin ne olur. Koca maliye sadece guy ile tasarruf yapacak ise gerçekten ülkenin hali kötü o zaman.
-
Kadşr koç hoca vardı ne oldu iibfliler için uğraşıyordu sesi kesilir oldu reklamını yapıp gitti mi yoksa
-
Siz burda tartışa dururken öğretmen arkadaslar için mülakat %80 kalktı %20 lik ihtimal ise sendikadan bir temsilcide komisyonda olacak şubatta 30 bin atama kesin şuan 60bin olması için ugrasıyorlar yılbaşından sonra mülakatın öğretmenlere olmaması için mecliste mv teklif verecek iibf de anca forumlarda ağlasın icraat sıfır nerden biliyorsun diyeceksiniz kız arkadasım subat atamasını bekliyor
-
@keynesin-amcası bakın yıllardır kpss içindeyim her yıl birileri gelir örgütlenelim twitterde şunu yapalım bunu yapalım der sonra başarısız olunca hemen isyana geçer.Birincisi öğretmenlere mülakat falan kalkmadı kalkmayacakta sadece bizimki gibi %50-%50 olacak.İkincisi öğretmen atamalarının twitterdaki baskıyla arttığını düşünmedim düşünmüyorum eskiden sokaklara çıkılırdı eylemler bir tık etki ederdi onunda sebebi koltuğuna güvenmeyen hükümetlerdi şimdi ise hükümet koltuğuna güveniyor ve gerçekten de öğretmen açığı var ve bu 30 bin ile kapanmıyor toplam öğretmen sayısı 1 milyon.Bırakın sürekli öğretmen atamaları ile iibf atamasını kıyaslamayı.Eğer twitterdan mücadele etmek istiyorsanız ki saygı duyarım her başarısız oluşunda burda twitterdan yazmayan insanlara giydirip durmayın.Ya mücadelenizi saygı çerçevesinde genişletmeye çalışın ya da susun.
-
ftfthhtj
-
Mehmet şimşek kurumun işleyişini pek bilmeyen bir bakandı.ona şu kadar alım lazım dediklerinde kabul ediyormuş ancak naci ağbal bakanlık içinden gelme.
Bu arada biz 1200 falan alım yapın dersek 200 kişilik alım gelir.pazarlık yapmayı da mı bilmiyorsunuz
-
@keynesin-amcası Sen bir gazetici olsan veya geçtim gazeteciyi bir siyasetçi olsan.Hangi konu ile ilgilenirdin yıllık ortalama 30-40 bin kişinin ekmek yiyeceği bir olayı mı yoksa 2-3 bin kişinin mi?Bir de bu ülkede kronikleşmiş meslekler vardır sanki hep mağdur onlar gibi örneğin işçi ve öğretmen gibi. Bu ülkede işçi yılda 4 defa ikramiye alıyor daha dün bir abimiz emekli oldu işçi kadrosunda idi emekli maaşı 4500 tl aldığı tazminat 180 bin tl.
Eğer ben de iibf'yi bu ülkede kronik mağdurlar arasına sokacağım diyorsan o başka.Ama bunun için öncelikli yapman gereken şey bu işte seninle beraber olma ihtimali olan insanları yermekten vazgeçin. -
Sende diyorsun işte adamlar algısını oluşturmuş gazateci olsam en çok kimin sesi çıkıyorsa onla ugrasırdım adam bana diyor öğretmenler hergün mail atıyor gelen mailin yarısı onlarmış twitterda gündeme girdikten sonra bak hangi gazeteciler destek veriyor iibf den en son kim gazetecilere mail attı kalkıp benle tartışmal yerine bişey yapabilirsin mail at mesela vergi dairelerine gidip sor
-
@keynesin-amcası Vergi dairesine gidip sorayım:):) hayata başka pencerelerden bakıyoruz kardeşim.Ben senin yaptığın işe saygı duyuyorum ama tekrarlıyorum Kimse size twitter'da başaramayıp ona buna kızıp gelip sonra twitter'a niye yazmıyorsunuz diye millete laf edip saygısızca konuşma hakkı vermiyor.
-
Bak işte sen bile vergi dairesine gidip sor dediğimde gülüyorsun ankarada mesela 500 kişi gitse müdürd ne zaman guy gelecek dese bu müdür de bir algı oluşur gib toplantılarında dile getirir bide bunu 81 ilde yapıldığını düşün bizim amacımız algı zaten herkes senin gibi sorsak ne olur diyor. Ben ilçe vergi dairesine o kadar çok gittim artık müdür çay ısmarlıyor senin için ilk fırsatta gib e soracam diyor pazartesi salı yine gidecem kovanaa kadar devam sende gül bana eğlenirsin işte
-
herkes iş ilan istiyor ama yöntemler farklı birbirimize düşmek anlamsız. Özel kalem müdürü mücahit civriz var onu arayalım fax çekelim bakana ulaşamıyorsak. Onun numarasını ben bulurum İnat ve ısrarla bu yöntemi daha akılcı ve etkili görüyorum
-
@zarok birbirimize düşmek en son yapmamız gereken şey
-
@aliveli ama işte.. inş gelir ilan
-
Bi öneri de bulundum ki twett den bence daha etkiliydi ama kimse ciddye almadi neyse yinede randevu alp gideym en iyisi
-
@hulyayasar ankarada olsam katılırdım sana. İnş alıp ve gidersin
-
Sali gunu randevu kesinleseck aradm sehirdisnda oldgu icn sali gunu geleckms musatse ogun deglse haftaici baska gün gorsme ayarlayacak sekreteri. Birilerine rica minnet en sevmedigim ama sistem hakkmz olani böyle almaya zorluyor malesef gelecek arkdaslar lütfen bi toplanalm ya