2016 Aralık GUY Sınavı
-
@john-nash bu konuda size katılmıyorum personel yapılanması yaslaninca emekli et gençleri al mantığı ile yürüdüğü için zamanında onca insanı 45 yaşına gelmeden emekli edip yeni personel alarak ekonominin altını üstüne getirdiler 20 yil çalışıp 40 yıl emekli maaşı aldılar.Kendi şahsi fikrim devlet kurumlarinda aşırı bir personel fazlalığı yaşanmakta bazı kurumlarda 1 kişinin yapacağı işi 5 hatta 10 kişi yapmakta ama bazı kurumlarda bunlardan biri maliye biri sgk bu kurumlarda tam tersi durum söz konusu.Işin özü devlet sistemsizliginden kaynaklanıyor niteliksiz iş gücü.
-
Bence devlet hem kendisi için en iyisini hem de bizim için en iyisini düşünerek hareket etmeli neyse kardeşim benim
-
@paretowilfredo senden hiç ses çıkmıyor ha. Bak burası trollesmeye başladı
-
@paretowilfredo Hocam başlığı güncellesek artık ya da yeni bi başlık açsak nasıl olur? Ocağı da devirdik ne de olsa.
-
Twitterda bi hoca 2800 guy kadrosu alındı diyor geçen hafta ne kadar doğru acaba
-
100 kez giriyorum şu foruma günde. İnş görmek istedğimizi görürüz biran önce
-
Kutluay kararlı yazmış twitterda ama gelecek dememiş kadro alınmış kurum içi mi kullanılacak kpss den önce mi gelecek tam belirtmemiş belirsiz hersey yine
-
Dershane hocası 2800 kişilik kadro almış dedi Maliye Bakanlığı..Ne kadar doğru bilinmez ama umarım yüklü bir alım gelir mağduriyet giderilir.
-
Geçenlerde @kürşaddd 2500 dedı.
Sizler bugün 2800 diyorsunuz ama ortada ilan yok -
Belki de ilanin ayak sesleri bunlar uyariyor bizi geliyorum diye hadi insallah.
-
@busus 15 gün daha sabredelim bakalım neler olacak
-
valla bu twitterde yazan adama yalancı diyolar ama sürekli böyle atıp sıkıyormuş aralık ayından beri bence bu adamın yazdıklarına bakıp hemen ümitlenmemek lazım
-
Şöyle 2000 guy 400 mhuy 200 duy 100 muy gelsin hepinize gonyanın etliekmeğini ısmarlarım:)
-
@keynesin-amcası hele gelsin kardeş o sonraki işş
-
Kurum icindeki aç gözlü memurlar bu kadrolari bize verin diye zirvaliyorlarmis. Asil memleketi yiyip bitiren hep bana mantığıyla yola cikan bu zihniyetsiz memur mantığı Söke Söke alacağız o kadroları.
-
Bu 2800 twitini bende okudum. Bu kpss 2017 den önce açılmalı ve biz kullanmalıyız. Bazıları kızacak ama bu bencillik felan degil. 8 ay oldu sinava gireli gecerlilik 1 yila dustu ve hâlâ adam akilli ilan gelmedi. 2017 ler girecek kpss ye puan alacaklar 2 sene kullanacaklar ve sadece 2017 ler kullanacak. 2016 ya girenler hem 1 yil kulaniyorlar hemde 2015 puanlilarda dahil bize. Kurum icindeki duz memurlarda dua etsinler isleri var. Ben düz memurluga atansam sevincimden aglarim işim olacak diye. Velhasıl o sayı bizlerin hakkı ve insallah gelir. Gercekten çok zor durumdayiz 2016 lar olarak. Allah düşmanıma yaşatmasın bu belirsizliği bu çıkmazı bu durumu.
-
@keynesin-amcası bu dediklerin gelsin seni Erzurum da çağ kebaba götüreyim kardeşim
-
@Frayif öyle olursa taban puanlar 70-75 lerim görür. Nerede
-
@Frayif olur bak hiç yemedim
-
Ey zalim guy gör şu halimizi seni beklemekten Kalbimiz yangın yeri içimiz kan gölü bi ben geldim desen şenlenir hayatımız güler solmuş yüzlerimiz gel zalim guy bekletme artık Hasretinle yandık sanırım cıldırmama ramak kaldı