2016 Aralık GUY Sınavı
-
@pozitifdışsallık parasiyla degil ya ümit getiren herkese selam olsun fakirin ekmegidir. Umit getiren umut bulsun sinava girerken bile su sinavi gecsem. Suraya atansam gibi umitlerler girdin o yuzden umit olmadan olmaz.
-
buraya bakmaktan ders calşamaycak duruma geldim.şaka gibi.D
-
@kubraguy son bir aydır baktığım ilgilendiğim tek yer burası
-
Duyumlar arttığına göre olacak bişiler sanırım:)
-
Gerçek cakalaga hesabıymıs arkadaşlar o hesap, yüzümüz biraz güldü umarım devam eder bu mutluluk
-
@10sanli cakalaga kpssden sonrada guy haberi söylemişti ben fazla takmıyorum o yüzden
-
Hocam pareto'da aralık duyumu vermişti bence onların suçu değil ülke şartlarından dolayı bu alımlar askıya alındı, şimdi biraz daha ortam uygun diye düşünüyorum hem referandumda var umarım dogru cıkar @ncbb
-
Arkadaşlar Yüksel bilgili de 2800 guy 800 vmy 400 duy demiş dershanede. arkadaş söledi ne derece doğru bilemem onun dershanesine gidiyor.
-
@kozexpo genelde guy la vmy ile ilgili rüyalar görürüm yüksel hocanın dediği kadar kadroyu rüyamda bile görmedim
-
Artık bu grubun adını değiştirsinler yada yeni başlık açalım
-
@keynesin-amcası Kardeş dediğim gibi arkadaş istanbulda dershanesine gidiyor bana o söyledi bende ondan aktardım. Yoksa muğladayım buraya duyum felan gelmez :))
-
@kozexpo sana birşey demedim kardeşim sadece sayılar bayya büyük bekleyip görecez
-
800 vmy olursa ins yine herhangi bir puan türünden 75 ve üstü isteyip ilana çıkarlar
-
Facede guyader grubuna yazdim gelen yorumlardan biri su:
Arkadaşlar gib de çalışıyorum şuanki durumunuzu çok iyi anlıyorum üç sene hiç durmadan çalıştım puanımın yettiği sınavlara girdim 8 mülakat sonunda girebildim arkadaşıma şubatta uzman yardımcısı alcaz demişler inşallah açılır sakın pes etmeyin
-
Bunu da biri mesajdan yazmis:
Merhaba arkdsm ben ivdb de gelir uzmaniyim benim bildigim kadariyla secime kadar alinacagini duydum istanbul harici 1000 tane alinacak
-
@ezgipire 77.63 le istanbulu yazmıştım önceki guyda. 0.03 le kaçtı . inat ettim bu senede 82.6 ile yazcam :))
-
@kozexpo bnce bu defa sen onu isteme
-
Bu kadar duyum geldi Şubat Şubat diye.Eğer bu da gol olmazsa kitaplarımı yakıcam yemin ediyorum.
-
Öncelikle forum u açanlari çok çok takdir ediyirum ve özverili davranıp duydukları duyumları paylaşan arkadaşlara canı gönülden TSK ediyorum umarım bir sonuç çıkar hepimizin için hayırlara vesile olacak bir ay olmasını temenni ediyorum.
-
İstanbul'da eğitimde olan Gelir Uzman Yrd. arkadaşın bulunduğu sınıfta insan kaynaklarından bir yetkili bizden sayı istendi gönderdik demiş. ( sayıyı bilmiyorum dedi arkadaş) Diğer bir sınıfta da başka bir yetkili en geç şubat sonuna 2000 veya 2500 kişilik ilana cıkalacağını söylemiş. Bu şekilde konuşuluyordu eğitimde dedi. ( Neden 2000 veya 2500 ? Ben forumda 2500 söylendi dedim arkadaş bu arda söyleniyor dedi. ) Bu bilgiyi bir arkadaşın paylaşımını doğruluyor diye paylaştım arkadaşlar, arkadaş söylenenleri paylaştı benimle, ben kesin gelecek demiyorum. İnşallah En Kısa Zamanda Gelir İlan. Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip ettsın.