2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası aynen öyle. inş halledebilirz planladğımız gibi. o kadar ara wermişimki cogu şeyi unutmuşm bir kac kez daha tekrar lazım daha.d
-
@kubraguy Puanınız kaç
-
Ulan ne guzel umut dolu zeki gencleriz . Lanet olsun bizi bu durumlara dusuren sisteme
-
2015 p35:77
2016 p35:85
2017 p35: Allah kerim
Sifir mülakat ve sıfır kurum sınavı ne diyorsunuz bu duruma -
@Dick-Advacoat kurşun döktür
-
@Ülkü 80 sizin kac?
-
@Dick-Advacoat allah yardimcin olsun kardes.
-
@Dick-Advacoat Allah yardımcın olsun kardeş
-
Tüm bakanlar her televizyon programına çıktıklarında eleman ihtiyaçları olduklarını bildiriyorlar. Durumu Maliye Bakanına ilettiklerini söylüyorlar ama ne hikmetse Maliye Bakanına soru sorulduğunda tasarruf yapılacağını belirtiyor. Madem çok tasarruflu bir bakanla karşı karşıyayız istifa ederek tasarrufa katkıda bulunsun
-
@Dick-Advacoat aynı benimki kardeşim ama ben bursa guy yazdım 1 soru ile kaçırdım ilgöçe girdik o da öyle hele bakam sonumuz ne ola
-
Oooo gençler ortam senlenmis
-
@Ülkü 82 benimde
-
@ynsgs kabine degisikligi olcak soylentileri basladi. Hep birlikte dua edelim
-
@busus olsun da yalnız gelen gideni aratmasın
-
@sradaninsan mevcut olan bakan birşey yapmadıki arayalım tek iyi yanı psikolojimizin ne kadar sağlam olduğunu gösterdi bize başka bir iyiliğini görmedim:)
-
@keynesin-amcası alemsin
-
@busus 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ynsgs kabine degisikligi olcak soylentileri basladi. Hep birlikte dua edelim
AY HADI INSALLAH
-
dün yasin aktay yalanladı ama belli olmaz bugun persembe normalde basbakanla c.baskanı persembeleri gorusur belki bugun bi süpriz olur
acaba mehmet simsek tekrardan gelir mi ki -
Memet simsek baba gelsin yaav o en azindan bilgi verirdi. Naci baskan facebook cu ordan da foto atiyor
-
@kubraguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
ders çalşmam ufak duyuma bakiomuş meğer. 1hafta onceki duyumla hafta sonuna kadar maliye we muhasebe tamamlamş oluorm.diger haftada iktisati tamamlyp.1aydada hukuk bitirme planlarm war.hıza bak.D
Hocam 1 hafta da Maliye muhasebe nasıl bitti ya ben onu çözemedim hala