2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş oy potansiyelleri yüksek. kpss a grubuna çalışan adam maliyedeki baskı gruplarını bilir sistem böyle(sadece bizde değil her yerde)
-
halkbank bizi üzdü artık şu sınav gelse de tutunacak dalımız olsa
-
Arkadaşlar halkbank sınavında müfettiş ve iç kontrolör olanların Guy'a başvurmalarını düşük buluyorum ama genelleme yapmayalım. Guy olupta Guy'a başvuran ve mülakatı geçenler olduğunu gördü bu gözler. Neyse forumda isim zikretmek kötü sonuçlar doğurabiliyor bu nedenle adımları dikkatli, sözleri imasız kullanalım. Allah bekleyen dostlarımıza sabır versin, elbet sıra Guy'a da gelecek:)
-
@aliveli aynı falan değil hocam bari siz yapmayın. Kurum sınavı var mı onlarda? alımları bizim gibi muallak mı? alan sınavı dedikleri şey bizim alan sınavımız gibi 4ü birbirinden zor dersten mi oluşuyor? yıllardan beri ilkokuldan itibaren öğretilmeye başlanan türkçe matematik coğrafya yaparak atandılar.son yıllarda onlara da mülakat geldi diye "bizim gibi" sayılamazlar
-
@AlpEren haklısın anlatınca farkettim bizimki hala çok daha zor
-
Tahminimce ilan ocağa kalır bütçe sürecinde uğraşmaz bakan zaten normalde bile ilan yoktu bütçe sürecinde zor gözüküyor
-
@guyan-gelmiş kesinlikle öyle olcak onlar da bunun farkında zaten
-
Moralinizi bozayım biraz daha kadir koç faceye yazmış alımlara kpss+diploma+mülakat ile olacak diye 2.4 ortalama ile mülakattan elenmeye devam
-
@AbuZiTTin Fantazinin dibine dibine vuruyorlar
-
@AbuZiTTin oraya popem parkuru flanda eklesinler
-
adamlar akşam rüya görüyor sabah kalkıp denemeye çalışıyor bakalım daha hangi fantezilerin kurbanı olacaz şu 2016 bi çıksaydı kesin birileri büyü yaptı bu yıla
-
Kadir hocada her hafya farklı bişeyle geliyor. İşi iyice reklama döktü. Ünv diploma puanı nedir arkadaş. Adam A.Ö 4'e yakın ortalama yapabiliyoken adam akıllı unv'de 2.50'ye zor ulaşıyor.
-
Aöf lüye yaradı bizim okulda bölüm birincisi 3.3 gibi bi puan çıktı okulda vizeler 0.5 10 lar alıyduk nasıl komik bir duruma düştük hayret
-
Bu ileti silindi! -
arkadaş ne diplaması ya. bende ortalama falan yok
-
Saçma sapan ortada olmayan bir alimin nasıl bu hale geldi ki. Sallıyor o Kadir Koç mudur nedir bilmem
-
@Dick-Advacoat inşallah. görülmemiş bişey. her üniversite bir mi? ben çok üst düzey bir üniversiteden mezun olmadım ama böyle deselerdi ona göre çalışırdım
-
@sradaninsan bilemiyorsun ki ne uğursuz bir yıl oldu 2016 böyle
-
Guy alım sistemi de değişti demişlerdi aylar önce. Kesinleşmeden itibar etmemek lazım. Hem Türkiye de ki her üniversinin standardı aynı mı sanki ? Adaletsiz olur bu sistem
-
Valla 2.75 ortalama ile işime gelir fakat adil bir sistem olacağını düşünmüyorum.Mağdur insan yaratan hiç bir sistemi savunmam.Ben böyle bir sistemin olacağınıda imkan vermiyorum ayrıca.