2016 Aralık GUY Sınavı
-
Şubata kadar gelmezse askerlik için başvuru yapacam KPSS Den sonra da giderim yüksek lisans tecilimde var 2018 e kadar ama bekle bekle alım olacak diye. Puanımda 81. Sizce beklemelimiyim sonuna kadar
-
@sametuzeyir p35 80. ama artk ders flnda çalşmiorm uzun zamandr.cok koptum.dha fzlada bekleyesim yok belirsizlik içinde ama 2yıllk sözlesme koşlu war diede kafam karştı hadi bankaya girdm bide guyu açarlarsa oturr ağlarm herlde. kafam allak bullak oldu ama tawsiyeni dkkate alcam teşkr edrm.
-
@kubraguy yani biraz daha beklemek lazım. Nisan 2 de referandum varsa ki olacağını söylüyorlar ilan yakındır diye düşünüyorum. Özeldeki bankaya hep girersin. Bekleyelim
-
benim p35 76,5 beklemeli miyim yoksa başka bir şey mi düşüneyim yardımcı olursanız sevinirim.
-
@sametuzeyir anladm..teşkr edrmmm.
-
@bonus kardeşim bence kpss ye girdikten sonra git illa askere gidecem diyorsan 2017den sonra 2 yıl geçerli kpss en azından askerden döndüğünde elinde bir şey olur
-
@Affectio-Sctts kardeşim bende öyle düşündüm bu ilanın geleceği yok şubatta başvuru yapsam Mayıs'ta askere alırlar sınav sonrasına giderim bende diye düşünüyorum
-
REFERANDUM 2 Nisan diyorlar. Peki ilan şubatta gelir mi ne diyorsun üstad @paretowilfredo
-
@Dick-Advacoat hocam ne zaman mezunusunuz ve kaç mülakatta elendiniz acaba merakımdan soruyorum?
-
Puanim 84 halkbanki bekliyorum olursa baslicam.
-
@Marycr halkbank guydan mantıklı hocam zaten . (BENCE)
-
Bekle bekle agac olduk mhuy istiyordum en cok o da gelmedi artik sinirler alt ust hayirlisi bakalim @ncbb
-
@paretowilfredo hocam siz de birseyler soyleyin ya anladim inanin sanki bilerek zulum ediyorlar 2016 da alim olmadi 2016 gecerlilik suresi bir yil bunlar bize resmen zulmediyor ya gecen sene bir yil calistik puanlar cope gitti calisacak enerji kalmadi 2017 kpss gel ben bilmiyorum artik elimizden birsey gelmiyor Allaha siginmaktan baska Allah birakmasin.Hocam sizde bildiklerinizi paylasirsaniz cok seviniriz.Saygilarimla..
-
@ncbb 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Marycr halkbank guydan mantıklı hocam zaten . (BENCE)
Katılmıyorum satış baskısı kötü bir şey.
-
Arkadaşlar hayırlısıyla 18 maddelik anayasa değişikliği kabul edildi. İnşallah bir an önce referandum tarihi belli olurda. Bizim ilan gelir inşallah
-
@Dick-Advacoat 18inde bir daha görüşülecek 3 gün sürecekmiş hayırlısıyla geçsinde bu ay sonuna kadar inşallah ilanlar gelir bilmiyorum ilanın gelmemesinin bu anayasa görüşmeleriyle alakası varmıdır ama
-
Geçen yıl ilan 1 kasım seçimlerinden önce 7 ekimde gelmişti.
-
@Dick-Advacoat bakalım inşallah şu referendum tarihinin netleşmesini bekliyorlardır gerçi bu ayın sonuna kadar ilan gelse zaten sınav en erken martın 15i gibi olacak referendum her halukarda nisan ayında olacak aslında herşey belli
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/264?page=14 kardeşlerim buraya gelin saat 21,00 da etkinlik düzenleyelim refarandum öncesi bi ilan kapalım sayı isteyelim sesimizi duyuralım yardım edin sahip çıkarsanız bir şeyler yapabiliriz tek başına insan zorlanıyor.
-
sabah sabah guzel bı haberı duyumu olan yok mu??? nerede bu duyumcular