2016 Aralık GUY Sınavı
-
yada guzel olmasada olur en azından bı fıkrımız olsun. @paretowilfredo
-
Neredeeee. Büyük bir sessizlik var. Ne zaman bitecek acaba kara bulutlar Maliyeden
-
arkadaşlar 2015 yılındaki son ilandan yola çıkarak şartlar arasında
-Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak gibi bir şartın tam anlamı nedir? yani benim 31 marta kadar askerlikle ilgili sıkıntım yok mayıs celbinde askere gitmeyi düşünüyorum fakat sınav ilanı gelirse ben sınava girebilir miyim? bu konuda fikri olan var mı? -
Girersin kardeşim kazanırsan askerdeyken mülakatlara bile girersin askerdeyken kazanan çok kişi var
-
@paretowilfredo kardeşim şu bir hafta guyu araştırsanda bize bir haber versen olmaz mı
-
@Jakuppp kardeş @paretowilfredo nun facebook hesabını kapatmışlar.
-
@Dick-Advacoat face kapatma ile duyumun ne alakası var
-
arkadaşlar akşam 20.00 da etkinlik var tag belirlenecek sanırım bilgisi olan var mı yoksa tag ı biz belirleyelim face te gruplarda duyuru yapıldı
-
tag ı arkadaşlar belirleyecek @ceybru buraya gel http://forum.tercihiniyap.net/topic/599/2017-guy-i̇lani-3-000-guy-i̇sti̇yoruz/273
-
Arkadaslar etkinliğe katılalım lütfen faal olalım gruplarda
-
Etkınlık iptal edilmiştir nedeni az katılım ve sahip çıkılmadığı için perşembe gününe ertledik
-
@john-nash hocam gündüzleri pek yazamıyorum ancak akşam etkinlik olacağında haberim olursa katılırım beni de sayın
-
Ya bu nasıl bir haksızlıktır yeter be yeter biz 2016 kpss ye nie girdik alım yapmadıdığız yıl gecerliligi 1 yıl boyle hksizlik nerde gorulmus ilan olmadan 2017 ye girecez aciklama yapsinlar sınav acmayacaz die bırakalım bu işi
-
Memurlar nete göre tüm khklarla gib'ten toplam 1294 ihraç var. Ve 15 aydır ilan yok!
-
-
@pozitifdışsallık abi bizde ona göre kullanalım referandum da oyumuzu
-
Bize bu belirsizliği yaşatan yetkililere Allah aynısını yaşatsın.
-
Biz hangi motivasyonla 2017'ye girelim şimdi sistemi değiştir onu değiştir bunu değiştir sonuç yine sıfır mı olucak yazık valla şu giden gençliğimize
-
@usain007 haklısın kardeşim ama şuan ilk hedef kpss olmalı şuan için guy a odaklanıp guy sınavına yönelik çalışmayın
-
@usain007 kardes Allaha emanet girecez. Ne puanları biliyoruz ne sistemi biliyoruz daha sinava girene kadar değişiklik yaparlar mı onuda bilmiyoruz. Bi gün uyaniyosun sistem değişmiş. Büyük konuşmayım ama hayatımın en kötü dönemindeyim ne is var ne para var ne enerjim var. Bıraksan bırakıp gidemiyosun. İnsanların hayatı önemsiz suan hersey varsa yoksa referandum olmuş. Bizi bizden baska kimse anlamaz. Tek umudum oy için ilan vermeleri. Duyum gelse bile çalışasim yok. P35 im 91 Bilseydim bi senemi daha farklı gecirirdim. Verdiğimiz parayida geçtim emegimize yazık.