2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Marycr 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
yayinevinin yayin yonetmeni olmus nerden biliosun diye soruyorsan gecen sene dersanem
tarih dersi vermesi veya bir dersaneye ortak olması sence müfettiş olmasına engel mi
-
@paretowilfredo. Netlik kazanan bi durum var mı hala beklemedemiyiz ?
-
Arkadaslar kadir hocaya bikac hafta once sordugumda kasimin son haftasi sonuna yakin gelicek yuksek ihtimal falan demisti.. Elden bisey gelmez bekliyoruz maalesefc
-
Kadir hocaya bende yazdigimda cevap vermişti ilan gelcek çalışmalarınızı bırakmayın ama tarih konusunda bise söylememisti
-
Eğer kadir hocanın dediği zamanda ilan gelmezse kadir hoca felan anlamam ben kimse bizim umutlarımızla oynamayaz
-
Hepsi tahmin yürütüyor. Arkadaşlar gib resmi sayfasında yayınlamadıgi sürece duyumlar hepsi boştur
-
Tabiki oyle ama umut fakirin ekmegi arkadaslar bi umut ders calismak icin yoksa ben kendi adima calisamiyorum
-
@urfa63__ o zaman duyum olmuyor kardeşim. Duyumdaki amaç insanların çalışma şevkini arttırıcı haberler verip dersten soğumamaları.O yüzden karamsar haberlerden ziyade olumlu haberleri paylaşarak forumun amaçları doğrultusunda buradaki insanlara yardımcı olabiliriz.
-
Bodrum'da Guy olan bir arkadaşımız bu hafta eğitime geliyor Ankara'ya eğer fırsat olursa ona bir sorduracaz eğitimde, eğer bir bilgi alabilirse kayda değer paylaşırım burada umarım umut verici bir bilgi olur hepimiz adına
-
Bimer'e tekrardan yazdım ben. Arkadaşlar sizde yazmakta ısrarcı olun. Üniversiteden çok sevdiğim hocam şuanki chp mv'ne mesaj attım inşallah faydalı olur. Bide burada bir arkadaş yazmıştı bakan danışmanı randevu veriyor diye o nasıl olacak. Gidip bizzat konuşayım yetkilerle.
-
2 defa GİB Sınav Hizmetlerini aradım bi bayanla konustum anlattım işte artık cok bunaldık falan dedim anlıyorum sizi ama burada ilan su zaman bu zaman olacak diye bilgi veremem ama inanın Türkiye'nin her yerinde şuan personel açığımız var ve talep geliyor bizlere dedi. Normal şartlarda bilirsiniz biz Gelir İdaresi olarak yılda 2 kez alım yaparız ama ülke şartlarından dolayı bu yıl bu sayı 1 olur ama şu zaman bu zaman diyemem çalışmalarınızı bırakmayın pes etmeyin elbette ilan olacak dedi. Biliyosunuz KPSS puanı 1 yıl geçerli dedim evet siz çalışmayı bırakmayın pes etmeyin dedi okadar umut verici konuştu ki tekrar arayıp konusmak istiyorum ama artık onlarda eminim bunalmıştır bundan ters bir şeyler söyler diye de cekiniyorum
-
@Selim-Ertürk değil
-
arkadşlar kimin ne dediği umrumda değil benim motivasyonum düşmek üzere artık biri duyum paylaşıp bana moral verebilir mi
-
Arkadaşlar facebookta biri olumlu bişey yazmış aktaraım alım 2000 olacakmş ama ilan ocakta gelecekmiş türkiye geneli birçok il varmş şimdi sayı belirleniyormuş malum olay olmasaymş biri ekim biri nisan olmak üzere iki alım olacakmş ama şimdi böyle olmuş gib başkanından öğrenmiş yazan da ben mhuyum yazmş biraz geç ama sayı güzel en azından
-
Arkadaşlar sınava vergi hukuku ve vergi usul hukuku dahil mi? TVS var ama vergi hukuku var mı onu anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim ilk senem ve ilk tecrübem olduğu için acemiyim sorum belki saçma gelck kusura bakmayın
-
İşletme iktisadı notu varmı nereden bulabilirz
-
arkadaşlar sizce guy çıkmış sorulardan mı oluşacak yoksa sınav formatını içeriğini değiştirirler mi
-
Bu forum galiba sadece hükümeti eleştirmek için var sınavla ilgili soru soruyoruz cevap yok ama maliye Bakanı desem herkes eleştirir yorum yapar hangi amaç için var bu form biz mi yanlış anladık acaba şimdi asar kesersiniz beni saatlerdir sorduğum soruya cevap vermediniz ama bu iletim bombardımana tutulur neyse benim amacım sınavla ilgili sıkıntı olduğunda sorup öğrenmek neyi eleştirirseniz eleştirin ama doğru yerde bu formun sınavlarla ilgili bilgi paylaşmak için olduğunu düşünüyordum ama yanıldım galiba
-
Arkadaş millet niye bu kadar atarlı gelen giden foruma içini kusuyor. Arkadaşım farketmedin mi senin hemen üstündeki yorumda adam guy duyumu paylaşmış ve gib başkanından duyulduğunu belirtmiş insanlar ona bile birseyler yazmamış sen düşün insanların bıkkınlığını. O kadar bıkmışlarki dersle alakali birsey görünce okumamislardir bile ve bu yuzden de insanlara gelip burda ahkam kesmeyin. @ctrsprbs
-
Ders için konuşmayacaksak ne için konuşczbu formun amacını söyler misiniz o zaman maliye bakanını eleştirirken kimse bıkmıyor usanmıyor ama. Beni ilgilendirmiyor kimin ne düşündüğü ben burada siyaset yapmak istemiyorum sınavlarla ilgili düşüncelerimi sorularını paylaşmak istiyorum ama bu birilerinin canını sıktı galiba