2016 Aralık GUY Sınavı
-
Nisan gibi ancak sınava gireriz o zaman
-
bu kadar beklettıler adam akıllı bı sayı gelse barı.. eger soyledıgınz gıbı cıkarsa. sımdıden kpss ye calısmaya baslamak lazım..
-
Başbakan Ohal uzatılmayacak demiş, aslına bakarsanız aldığımız fakat pek ihtimal vermediğimiz Ocak-Şubat aylarında ilan gelir duyumları yavaş yavaş birbiriyle örtüşüyor. Çünkü daha önce Ohal bitmeden alım yapamayız diye haber almıştık. Arkadaşın verdiği haber ile Şubat ayında ilan gelecek olursa Mart sonu sınav olur hem seçim için bu koz olmuş olur hemde alım yaptık derler, bi taşla iki kuş vuracaklar. Napalım sabır arkadaşlar benim kız arkadaşım Yüksekova'da öğretmen bide beni düşünün tamamen bana odaklandı her şey, kolay değil anlayacagınız ama sonu güzel olacak nolur pes etmeyin hayal edin ve inanın.
-
Arkadaşlar Guy çalışalım ha olurda Allah korusun sınavda başarısız oluruz Kpss'ye 2 ay kalmış olur ona göre Gk-gy Türkiye Ekonomisi-Ceza hukuku bakarız. Napalım arkadaşlar kaderimiz böyle yazılmış elbet hayatımızda bi dönüm noktası olacak. Bide olumlu tarafından bakalım Mart sonu sınava girdik mülakata kaldık, sonra mülakat beklerken vs Kpss'ye girdik tak puanları yükselttik, o sırada mülakatı da geçtik, O an gelir uzman yardımcısı olmuşken üzerine 5-6 puan eklenmiş bir kpss puanı daha olur, sonra bakarsınız bahtımız açılmış başka kurumlara da geçiş yapmış oluruz. Unutmayın hayatımızda biyerde dönüm noktası var sabredin güzel olacak.
-
Şimdi Şubata mi kaydı ilan, alım, kadro
-
Arkadaşlar moralinizi sakın bozmayın yüzdük yüzdük kuyruguna geldik Ocak-Şubat ne farkeder 6 aydır bekliyoruz 1-2 ay daha sıkalım dişimizi. Şimdi KPSS'ye ne kaldı martta sınav olursa falan diyenler olabilir ama ciddi fark olur arada çünkü Kpss'ye girip çıktıktan sonra eğer yine bi alım olacaksa bu minimum ekim-kasım ayını yine bulacaktır. Kpss'den önce bir Guy sınavı görmekle görmemek arasında az buz değil tam 5 ay oynuyor burasından bakın işin.
-
Biriniz aralık ortasından sonra biriniz şubat diyor ocak boş kaldı bence ocakta gelecek
-
Saçımın bir kısmını kazıtmak istiyordum sınav gelir diye vazgeçmiştim. İyi bari içimde kalmamış olacak, zira sınav gelene kadar uzar.
-
Bende gerçekten kendi duyumumu paylasayım aralık 17 ye kadar ilan gelecek
-
evlenmek, sevdiğine kavuşmak gibi tamah etmeyenler için küçük mutluluklar olarak görünen hedefleri olan bizlerin; pes etmek, umutsuzluğa kapılmak gibi bir lüksü yok. Sınav açılıp da geçemezsek o zaman " alım yapmadınız" diyecek de bir durumumuz kalmayacak.O yüzden çalışalım beyler. Ters köşe olmayalım
-
OLMUYORSA OLMUYORDUR, VARDIR ALLAH'IN BİR BİLDİĞİ.
İSYAN ETME SAKIN, SONRA ANLARSIN SENİN İÇİN YAPILAN İYİLİĞİ.(HZ.MUHAMMED)
Anlayana... -
Aylar önce birileri boşuna ilan bekliyorsunuz Aralık ocaktan önce gelmicek demişti ya facebookta yada malumların sitesinde okumuştum ve demiştik ne trol adam sallıyor meğerse adam haklıymış adem kılıç da 20 ocaktan önce gelmesi zor diyor ama adem kılıç tabi ne derece doğru olur bilinmez
-
Hadi inşallah.
-
İnşallahhh
-
Ya niye bekletiyorlar versinler artık @dibace
-
1800 ise az diye dusunuyorum. Bunun 300 kaloriferci sofor aşcı vs dir. Tek alimli yilda ve 2 yilin birikmis ogrencileri icin 1500 az. Daha net biseyde yok orasida ayri tabi. Hayirlisi olsun.
-
gib 65 avukat alacakmıs
-
inş bizede 2000 ustu bır guy ilanı gelir en kısa surede
-
Avukat alımına çıkılması içimi ferahlattı, şükür dostlar GİB telaşı inşallah bitiyor. Bu ilan Uzman Yard. içinde bir müjdeleyici diyelim, çok sevindim yeminlen
-
@Antimülakat Aynen al benden de o kadar vallahi