2016 Aralık GUY Sınavı
-
@vmy acaba martta mı olur sınav
-
Daha once biride aynı dersanede birisinden guy un 2017 sonbaharda açılacak öyle duyum almışlar diye söyledi
-
Defterdarlık sınavıni niye klasik yapsınlar ki anlamadım.
-
Guy Alim yaptılar siz birde klasik peşine mi düştünüz ya
-
MHUY'dan hiç duyum yok sanırım ?
-
@tuntirikos bu sene yok hocam o
-
@ncbb zaten ihraç edilen mhuy da görmedim, talep de yokmuş heralde Eyvallah hocam cevap için .
-
@tuntirikos ihraç edilecek olan adamları vmy yaptılar zaten :d
-
Eğitimden yeni gelen bir arkadaş sınav komisyonundaki kişilerden birine ilanı sormuş ve şu an fetö temizliği var ancak şubat mart gibi açılabileceği söylenmiş.Yeni bir duyum değil ama diğer duyumları doğrulayıcı nitelikte.
-
Ne zaman söylemiş
-
arkadaşlar askere gitmeliyimmi sizce 2015 mezunuyum 87 puan aldım bi ilgöçe girdim onuda kazanamadım ders de çalışamıyorum sisteme hiç bi inancım yok yorumlarınızı bekliyorum yarın son gün tecili bozdurmak için.
-
Ben 2014 mezunuyum pişman oldum gitmediğime
-
Şubata marta sarkacağını sanmıyorum inş sarkmaz. Insanlar ozaman birer hafta arayla kpss2017 ve guy sınavına girer. Çok saçma. Inş olmaz öyle bişey @usain007 kardeşim benim dedigimi dikkate alma hayatına etki yapmak istemem ama ben 87 alsam gitmem beklerim. Bu tamamen şahsi fikrim.
-
@Fabrizio evet kardeşim haklısın her koyun kendi bacağından asılır ama düşün düşün işin içinden çıkamıyorum.
-
askere gidilecekse BENCE ''ya mezun olur olmaz gidilmeli yada bu sürece girildi ise bu süreçten cıktıktan sonra gidilmeli''
-
Eğitimden yeni geldiği için yeni olan bir duyum
-
@usain007 Hocam sadece sizin için değil genel olarak konuşacağım,askerlik konusunda çelişkili olan arkadaşlar var çünkü,askerliğini yapmış birisi olarak konuşuyorum,yanlış anlaşılmak istemem ama askerlik yapmak şu an için sizlere hiç bir şey kazandırmayacak,ders çalışmak açısından 6 ay heba olacak ve döndükten sonra hala kamuya atanmak istiyorsanız tekrar baştan almanız gerekecek bu süreci,şu ana kadar vermiş olduğunuz bir emek var,bir alt yapı oluşturmuş durumdasınız,eğer tecil hakkınız varsa bunu sonuna kadar kullanın derim,ya da en azından bir yere atanana kadar.çünkü askerliği en çok zorlaştıran şey(orda düşünmek için çok vakit olacağı için söylüyorum) askerlik bittikten sonraki belirsizliği düşünmektir,en azından bir yere atamanız olduktan sonra giderseniz kafanız rahat olur ve hatta askerlik eğlenceli bile geçer diyebilirim.tabi ki atanmanın da garantisi yok,askerlik de aradan çıkmış olsun diye düşünebilirsiniz ama şu da bir gerçek ki kamuya atanmak gün geçtikçe zorlaşıyor,görüyoruz işte ilan bile gelmiyor,umarım bu şekilde devam etmez ama ettiğini düşünürsek ilerleyen zamanlarda daha da zorlaşacak ve en azından şu an şansınız daha yüksekken sonuna kadar kullanın derim.atanmayı sadece maaş olarak görenleri ayırarak söylüyorum ki şu an bizim yaptıgımız da bir vatan hizmeti sonuçta..bu arada puanınız da gayet iyi,heba etmeyin derim.tabi ki bunlar benim nacizane fikirlerim,karar yine sizin.başarılar..
-
@SEO çok teşekkürler hocam fikirleriniz için size de başarılar.
-
Arkadaşlar malesef çok net bilgiler alamıyoruz alabildiğimiz bilgiler de eğitimde olan arkadaşlara sordurtuyoruz hepsi bu. Onlarında bize ilettikleri Şubat ayı falan. Gönül ister ki her şey daha cabuk olsun, geç olsun güç olmasın diyecem ama daha ne kadar geç olabilir 2016 kpss mayısta oldu, 2016da ilan gelmedi. puanlar 1 yıla düştü. Her şey ters gidiyor ama elbet rüzgarı arkamıza alacagımız gün gelecektir sabırlı olalım demekten başka bir şey gelmiyor elimden
-
İnanın şu saatten sonra Aralık ayı gelmişken, kalkıp ilanın tarihini er ya da geç olmasını tartışacak durumda değilim kendi adıma söylüyorum, Kpss'den önce ilan gelsinde isterse nisanda mayısta gelsin yeterki gelsin, ben hiç gelmemesinden korkuyorum, çünkü 2016 Kpss tarihinin en bahtsız sınavı olabilir. Beni şuan Maliye Bakanı arasın desin ki Nisanda 2000 guy ilanı var emin olun sevinçten havalara uçarım hiç tarihine bakmam çünkü emek verdik o sınavdan önce bir ilanın gelmesi lazım yoksa hem boşa geçmiş 1 yıl ve en kötü yine mayıstan sonra ilansız geçecek 5-6 ay daha olur.