2016 Aralık GUY Sınavı
-
@sradaninsan hocam 1 sene kadar bende yaşadım işsizlik nedir biliyorum
-
Arkadaşlar ben bugün şans eseri bu işler içinde olan iki farklı kişi ile konuştum ikiside ocak dedi. Bu net olmayan muhabbetler bizi biraz gerdi bizi ama yinede sizinle paylaşmak istedim.
-
@aliveli benim 2 yıl oldu hala içindeyim, askerlik bastırıyor gdersem puanım yanacak
tabi burda kim daha zor durumda yarışı yapmıyoruz ama biraz tahammül gerek bunu anlatmaya çalışıyorum -
@Fabrizio İnşallah gelse de acaba nereyi yazsak diye tartışmaya girsek artık
-
@Fabrizio 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
laşmak
ocakta geleck ılandan mı bahsedıolar krdesım. sayı hakkında da fıkırlerı var mı ? -
@aliveli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@sradaninsan ben motive etme taraftarıyım
Bu bakış açınızı destekliyorum. Yeterince demoralize eden şeyin arasında hassaslaşan bünyelere fazla gelebiliyor. Bunu düşünerek hareket etmek gerektiğini düşünüyorum.
-
@ynl006 hocam ikiside sayı ile alakalı bisey demedi. Bitanesi kendinden emindi. Dedığim gibi şans eseri ayak üstü oldu ayrıntılı bişey soramadım. İmkan olsa inini cinini sorardım. Yine diyorum söykediklerime bağlı kalmayın ama duyduğumu sizinle paylaşmak istedim.
-
@Fabrizio ilan mı ocak sınav mı ocak? muhtemelen ilandır
-
@totti ilandır hocam.
-
Şansta olsa ihtimalde olsa herkes biyerlerden bişeyler duyuyor.Bizim @paretowilfredo dan hiç ses yok işte bu hayırlı değil sanki ....
-
biktim artık.ya ne bahtsisiz arkdslar böyle alimsiz bi yıla denk gelmek ne kadar kötü
-
ya biz ne yapalım elendik bi daha deneyelim dedik hersene açan sınav nasılsa bi baktık ilan yok ama ilan gelecek plan da olan ilan gelcektir sayı ins yüksek olur 1250 de kalmaz
-
Şimdi de ilan Ocak a mi kaydı arkadaşlar.
Sizin deyiminizle -
Ocak subat farketmez iibf affetmez yilmayin doslar calisarak pusuda beklemeye devam gelecek o kahrolasi ilan elbet.
-
Zamam geçtikçe millet tarihi ileri atıyor.Eylül'de başladı en son Aralık diye umduk şimdi de Ocak çıktı.Hayır Ocak gelecek bu sefer Şubat duyumcuları ortaya çıkacak diye korkuyorum.
-
rüya görmesi gereken saatte ruyasinin peşinden kosanlardir kazanacak olanlar. birakin ocagi subati calismaya devam etmeli. o gemi bir gün gelecek umuduyla...
-
Arkadaşlar ben biraz farklı bir yaklaşımda bulunacağım. Burada isyan eden, sinirlenen, bir an evvel ilanın gelmesini bekleyen güzel arkadaşlarım. İlana dair içinizdeki umut sönmüş olsa, çoktan her şeyi bırakıp, başınızın çaresine bakmaya çalışırdınız. Ama sizler burada kalmayı tercih ediyorsunuz yani hepiniz er ya da geç bu ilanın geleceğine inanıyorsunuz. Bizim fikrimizde bu yönde, kpss 1 yıla düşürülmüş, doğru düzgün bir ilan açılmamış, herkes gibi idarecilerde bu durumun 2016 sınavına girecek olanlar için büyük haksızlık olduğunun farkındadır. Canınızı sıkıp, darlığa düşmeyin, bu ilan gelecek, ikincisi gelmez bu saatten sonra ama bir tane de olsa, sayı kaç olur tahmin etmek zor ama başından beri içimden 1.750 olacak diye geçiyorum, bu ilan gelecek
-
Örnek vermek gerekirse http://ilan.memurlar.net/ilan/36993/ bu ilanda 280 tane kuran kursu öğreticisi ilanı verildi ve bu ilan yaklaşık 1 ay önce verilmesine rağmen 2014 puanı ile alındı sebebi de 2014 puanıyla hiç alım yapılmamış olması.Her ne kadar da umursamadıklarını düşünüyorsak ta 2016 puanı ile en az 1 defa guy sınavı açılacak.İlanın şimdi gelmesini istemeyenlerdenim çünkü eksik olduğum çok konu var eminim içimizdeki arkadaşların çoğunda da bu sorun vardır biraz aklıselim düşünürsek kazabiliriz diye umut ediyorum:)
-
Bencede şu sgk gelsin hakimlik kaymakamlık bitsin önümüz açılsn sonra ilan gelsin geçen sene ekim de geldi de ne oldu giremedik işte bekliyorz giremediğim ilanı neyleyim geç olsun güç olmasın
-
Ya arkadaşlar size hayret ediyorum gerçekten öyle bı sistem yok.sgk veya diğer ilanlar önce gelse de nihai sonuçlar 6 7 sürüyor o yüzden her ilana başvuru yapılıyor.