2016 Aralık GUY Sınavı
-
@yatutarsa msj attım msjına bak lütfen
-
Gümrük mülakatında bütçe ve mali kontrolden bir arkadaşla konuştum.Nişanlısı için gelmişti.Bana:'' Naci Ağbal'a Ekim ayında chpli mvleri guy alımı olacak mı çok soru geliyor dedi.o da cevap olarak sadece yok dedi.Naci Ağbal biraz sıkıntılı biri ohalin bitmesini bekliyor ve evet var diyip üzerine baskı almak istemiyor.bugn yok der yarın bir anda ihtiyaç doğar der ilan gelir.mhuy guy hepsine ihtiyaç var'' dedi. sayıyı ısrarla sordum.''Personeldekiler kesinlikle söylemez'' dedi.
-
@AlpEren ya bu nasıl bir iştir ya. Tam 1 yıl 2 ay 20 gündür ilan gelmiyor GUY dan üşenmedim saydim:angel_tone4:
-
Her hafta pazartesi çarşamba cuma saat 19.00 da etkinlik var
-
@keynesin-amcası süper
-
@AlpEren avukat alırken bişey yok. bize gelince ohal. Ne güzel İstanbul be. Ne tedbirli bakanmış gören de mülakatsınız alım yapılıyor sanır.
-
ben gruplarda paylaşım yapamıyorum iki gün boyunca twitterda resim paylaştım ordan alıp facede paylaşın 2 gün sonra ben paylaşırım artık tercihini yap kendi grubunda o görseli yada yazıyı paylaşır ondan şüphem yok hatta kendi sitesinde haber bile yapar diğer arkadaşkar da sadece iki gün facede paylaşısın yeterli
-
Vay arkadaş ne baskısı ya en buyuk destegi biz vericez sana ver şu ilani artık sende kurtul bizde ailemizde
-
İhtiyaç varken alınan gelir uzmanının ekonomi üzerinde ne etkisi olabilir yaa zaten 1 küsur yıldır alinmiyo valla Allah hepimize bu yeni yılda sabır versin arkadaşlar
-
Arkadaşlar bende bugün mhuy olan arkadaşımdan şöyle bişey duydum. Eğitime gitmişler orda eğitimi veren üstadları uzmanlık kadrolarının hepsi başbakanlık onayına tabi oldu gibi bişeyler söylemiş. Guy alımı varmı diye sorunca o konuda bilgimiz yok demiş.
-
Arkadaşlar tekrara girecek ama olsun tekrar tekrar söyleyelim. Bu yapılan alenen İİBF ve SBF mezunlarına çok büyük haksızlık ve onları itibarsızlaştırıp mağdur etmektir. Tercihini Yap! AİLESİ olarak bildiğiniz üzere her alımı öncesi, sonrası şeklinde gerekli veri ve istatistiklere dayanarak takip ediyoruz. Bir kaç küçük rakamla mağduriyeti ve haksızlığı sizlere ifade edelim:
2016 yılı Öğretmen alım sayısı: 45.000
2016 yılı Sağlık mezunu alım sayısı: 25.000 fazlası
2016 yılı Polis alım sayısı: 25.000 fazlası
2016 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı sadece İmam-Hatip alım sayısı: 6.4402016 yılı İİBF + SBF (A ve B kadro alım sayısı): 5.000 civarı.
Allah aşkına alımlarda minimize edin etmeye de şu tabloya da bakarak bunu yapın. 500 bine yakın bu orduya verilen kadro %1'i kadar. Bunu da minimize edip 2017 yılında 2.000'e çekmek için elden geleni yapmaya çalışmak nedir.
Yukarıdaki kadrolardan %10'unu azaltsanız her biri İİBF/SBF kadro azaltılmasından fazla çıkıyor. Fırsatım olsa da şu verilere her yerde paylaşabilsem, tek sığınacak liman TY mecburen buraya yazıyorum
-
@Dick-Advacoat dostum ders çalışıyor musun?
-
@barisscakirr inan hiç çalışmıyorum üstelik P35 puanım 84
-
@Dick-Advacoat kendine yapılabilecek en büyük kötülüğü yapıyorsun o zaman.. Ilan geldi ,gecemedin sınavı bu durum ilanın gelmemesinden daha büyük sıkıntı bence zor olan süreç bizim için daha da zorlaştı kabul ama bunun çözümü dersi bırakmak değil eğer başka kariyer planlarin yoksa....
-
aynı arkadaşın dediği: ''bazen gece 3'e kadar çalışıp sabah 10'da iş başı yaptığımız oluyor.bize mesai ücreti de vermiyorlar.bakan bakanlık içinden yetişme o yüzden bu kadroyla işleri halletmeye çalışıyor.'' durum bu. ben bu bakandan bize yararlı bir şey çıkacağını sanmıyorum.memur kafasıyla bakan olmuş.koltuk ona 3 beden büyük geliyor
-
@barisscakirr İnanki yok
-
@AlpEren 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
aynı arkadaşın dediği: ''bazen gece 3'e kadar çalışıp sabah 10'da iş başı yaptığımız oluyor.bize mesai ücreti de vermiyorlar.bakan bakanlık içinden yetişme o yüzden bu kadroyla işleri halletmeye çalışıyor.'' durum bu. ben bu bakandan bize yararlı bir şey çıkacağını sanmıyorum.memur kafasıyla bakan olmuş.koltuk ona 3 beden büyük geliyor
Vergi dairelerinde personel eksikliği gün gibi. Pazar günleri bile çalışıyor bazı yerler. Ama bakanımız bir türlü alım yapmıyor.
-
Bakan istifa diyelim gitsin abi
-
iş bakanda bitiyosa bence bakanı baskı altına almamız gerekli. gib veya baskası değil direk naci agbala yönelik söylemler olmalı tagda.
-
@Mete-Han hem personel eksikliği var hemde emekli olacak olan kişi sayısı hat safada Ankara da bazı vergi dairelerinde 10 ar 15 er kişi ocak ayı için emekli dilekçelerini verecek bunlar sadece 1 vergi dairesi genel e vurduğmuz da binlerce kişi yapar ki bu sadece Ankara için