2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ankara'da ikamet eden 2 arkadaş yazsın bulusup GİB'e gidelim güzelce konuşalım.
-
Konuşmayla bişey kaybetmeyiz özelden mesajlasır numaralarımızı veririz hafta içide bulusup gideriz
-
@10sanli ben gidebilirim
-
Evet dünden itibaren ders çalışmaya başlayanları bir göreyim.
-
@Dick-Advacoat başladınız demek hayırlı olsun Ins. Ilan gelir bakalim su 1 aylık süreç içerisinde geldi geldi yoksa daha da gelmez...
-
Gib in sayfasindan bilgi edinme hakkı bağlamında msj attım. İnsallah bi haber gelir.
-
@Mega5006 cevabı sana söyleyim. İhtiyaç olması dahilinde ilanı çıkarız. Şuanda öyle bir hazırlık yok derler sana kardeşim
-
@Dick-Advacoat Ufacık bir delik buluyum memleketi terketcem bu kadar mı mağdur edilir insanlar. Verdikleri cevap onlarin olsun.
-
@Mega5006 ben daha yeni yazdım. İhtiyaç yok dediler
-
@83istanbul şu olumsuz cümlelernizi artk kendinize saklayın yaa. amacnz ne anlamiorm.sıktnız iyce.
-
@83istanbul he kimseye bişey yok sana ihtiyaç yok dediler, müsteşar falan misin sen??
-
@83istanbul ne ara yazdın da ne ara cevap geldi bugün hafta sonu ya biraz salladı n gb geliyor
-
@83istanbul maliye bakanı basbakana sunduk sunacağız dediği alım.neydi acaba
-
@sadevatandas çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı ve maliye bakanlığı olarak boşalan personel kontenjanları için bir çalışmamız var başbakanın onayına sunacağız demiş
-
@Affectio-Sctts tamam bunun içinde guy Vmy muy duy vs olmaz mi onu demek istiyorum kardeşim
-
Yaa arkdaşlar siz nasıl okuyup anlıyorsunuz? Gib sitesinden bimere yazdım. Ve herkese gelen mailin aynısı bana da geldi. İhtiyaç yok dediler. Herkese aynı cevabı gönderiyorlar. Ki arkadş yazdım bekliyorum diye söyleyince cevap yazdım. Mail duruyor hala. İnnmıyorsanız siZde yaZın bimere. Bekleyin görün cevabı. Şaka gibisiniz.
-
Mailin fotosunu buraya nasıl yükleyebilirim?
-
Her kafadan birses çıkıyor allah sonumuzu hayretsin
Intihara bi ramak kaldı olumlu şeyler gelince inşallah diyorum olumsuz şeyler gelince öl bitsin diyorum lanet olsun -
Tamam yüklebilirsin kimsenin itirazı olmaz bence buna.
-
@302sino nasıl yükleniyor foto canım kardeşim onu söyle ? Yada facebook adresini söyle dana göndereyim sen yükle özelden de yazabilirsin bekliyorum.