2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gençler size de ders çalışırken ani patlama hissi geliyo mu ders çalışırken ağlama krizine girmek istiyorum normal mi sizce
-
@ddguy normaldır ağlayabilrsin için ferahlar.arada yürüyüs yap stres bacak kaslarında birikir beden atamaz sabit durdukça.günde en az yarım saat yürü.
-
@ddguy
Ağla sen yine de rahatlarsın belki Şaka bi yana özellikle ders çalışırken başka şeyleri düşünmeyin bence. Alımlar az, kurum sınavları, mülakatlar vs. Bunlar sonraki süreç aşama aşama düşünün rahatlarsınız mutlaka. Önce kpss den hedeflediğiniz puana odaklanın. -
@ddguy bana oldu hakimlik sinavi oncesi sinir krizi gecirdim psikologa gittim :)) bi hafta ilac kullandim gecti gibi ama sinavda gitti yapamadim. Oyuzden cok sikmayin kendinizi. Yuruyusu bende oneriyorum cok iyi geliyo ozellikle bu soguk havalarda . Ama dikkat hasta olmayin
-
Ünlüler seçim öncesi video çekip evet ya da hayır deyip başkasından destek istiyor bizde böyle yapsak olur mu siyasete bulamaşmadan sadece sorunumuzu anlatıp başka bir arkadastan destek istesek ses getirir belki referandum öncesi mesela
Kpss den yüksek puanlar alıp hiç bir kuruma yerleşemedik iibf ye kadro istiyoruz kadro isteyişimize destek veriyormusun ali gibi bir şey yapsak olur mu yüzümüzü gizlererek te yapabiliriz -
@keynesin-amcası
Bence olmaz hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama çektiğimiz videoları sadece biz izleriz yine. Hiç kimse o değerli vakitlerini bizim videoları izlemek için harcamaz. Arkadaşlara buradan tek diyebileceğim sizi düşünmeyeni siz hiç düşünmeyin.
-
@302sino ah ah bir iki ünlü destek verse yeterde işte
-
Kursadd diye bi arkadas 2500 kisi gelecek subat 15 ine kadar demisti o da mi rroll du yoksa ya da gercekmiydi ya da umut var mi alim konjsunda
-
@sadevatandas sanirim zamani gelince anlariz hocam ,umarim subat ayi hepimiz icin sevinecegimiz bir ay olur ,,
-
Artık olumlu duyumlari okuyorum sadece şöyle bir bakıyorum duyum olumsuz gibiyse hemen geçiyorum sizde öyle yapın arkadaşlar psikoloji falan kalmıyor çünkü en azından bir sevk olur o ilan gelecek arkadaşlar umutlarımızı yüksek tutmalıyız
-
@kamuguyyy insallah kardesim
Bu arada 450 gelir uzmn yrd uzman olmus diye yazmislar facebookta acaba bunu bekleyio ona gore sayida artirmak icin mi beklettiler net olsun diye sayi -
@sadevatandas sayı arttırmalarindan geçtik artık ya bence çok alakası yok gibi hocam bence hersey bürokrasi de ki adamların keyfiyetiyle alakali benim aklıma başka bi şey gelmiyo OHAL desek diğer kurumlar çatır çatır ilana çıktı Maliye Bakanlığı neyi bekliyo çözebilen yok
-
@ddguy bakanlik olarak sanirim tek basina tasarruf yapiyorlar ya bi kac ilde arjadas var haddinden fazla acik olsugu soyleniyor ama iste sayin bakanin keyfi ne zaman yerine gelecek bizleri perisan ettiler yaziklar olsun
-
Açık çok ayrıca çalışanlar (daha doğrusu çalışmaya çalışan) kişiler oldukça yaşlı direniyorlar yok ikinci evi alayım yazlık olsun gibisinden emekli olmuyorlar.devlet her şeye el atıyo artık bilgisayar bile kullanamayan kişiler emekli edilmeli bi yasa çıkaracaksın hepsini evine yollayacaksın torun sevsinler
-
@john-nash devlet emekli etmemek için uğraşıyor her emekli bütçeye yük getiriyor.Ayrica yaşlı insanlara da kızmamak lazım adama sen emekli olunca bir evin yarısı kadar ikramiye verirsen tabi emekli olmaz. Memur emekli olunca 80 bin işçi emeklisi 140 bin.memur emeklisi maaşı 1750 işçi 3500 lira civari bir maaş.adalet yok maliye personelinde sorun değil sendikal faaliyetler adi altinda rant peşinde koşan serefsizlerde.
-
@ddguy ohooo ben nefesimi kesiyorum yeter artık diye
-
@guyan-gelmiş niteliksiz elemanlarla bence devlet daha çok yük alıyor işler yavaş sırf bizleri oyalamak için kısa dönem sağda solda askerlik yaptırıp külfet altına giriyor sonuçta en verimli çağlarımız sınav yollarında heba oluyor
-
Bimerden o kadar yazdık mail attık fax çektik tel den aradık twitterdan yazdık vekillerle görüştük bu kadar şey den sonra neden bir açıklama yapılmıyor ki
-
@keynesin-amcası çok yogunlar keyiflerinden çok yoruluyolar başkan onlar da haklı şimdi
-
@ddguy taş olsa çatlardı bu kadar şeyden sonra ilan olmadan ders bile çalışılmıyor. Yani olmayan bir şeye çalışmaya çalışıyoruz