2016 Aralık GUY Sınavı
-
tag ta ğ kullanmayın naci agbal olacak şimdiden uyarayım
-
Bakana inat sgk başkanını etiketleyip soralım mesajı alsın bakan
-
@hulyayasar ben giderim böyle bir şey olursa
-
Twitter etkinliğine katılacak arkadaslara duyrulur
1 tagı kesinlikle yalnız yazıp tweetlemeyin birşeyler yazın hiç birşey bilniyorsanız atasözü yazın
2.tagı cümlenin ortasında kullanın örnek ali ata bak tag ışık ılık süt iç
3 tweet atarken kesinlikle rakam nokta virgül gibi özel karekter kullanmayın kısaltama kullanmayın osym guy gibi
4.ilk yarım saat kimseyi etikelemeyin resim paylasmayın
5.tweet atın bir dk bekleyin daha sonra rt yapın bir dk daha bekleyin daha sonra yeni tweet atın bu bekleme süresinde favlaya bildiğiniz kadar tweet favlayın
6.takipçi sayınızı artırın yüksek takipcili hesaplarla daha hızlı gündeme gireriz
7. Herkesin birden fazla hesabı olsun yarına kadar herkes birer tane daha twitter hesabı açsın
8.profil resminizi değiştirin yumurta olmasın
9.katılan herkese cuma günü topluca dua edilecek -
Bugün değil miyim etkinlik arkadaşlar
-
@reagan bugün ya çarşamba diye konusuldu
-
-
@hulyayasar ben ankara da yaşıyorum,fikriniz güzel fakat bence artık milletvekili ve benzeri kişilerle görüşmek uzun vade de faydalı olsa da kısa vade de çözüm değil.Bizim ise şuan aradığımız maalesef kısa vadeli çözüm ki puanımız 5 ay sonra geçerililğini kaybediyor.Bu yüzden ben direk olarak Naci Ağballa mümkün olursa randevu alınma taraftarıyım.Çözüm bulunmazsa bile en azından süreç netliğe kavuşur diye düşünüyorum.
-
@hulyayasar Bu arada böyle birşey sağlanabilirse ben de giderim tabi ki
-
arkadaşlar su twitterda spam yememek için lütfen 2-3 dakikada bi tweet atın ardı ardı atınca twitter gündeme almıyo malesef.
-
Memurlarda ceza almışım arkadaşlar başlık açamadım etkinlik için bir başlığın altına yazdım umarım görülür
-
çççççççç
-
@keynesin-amcası bu tag olmamış hocam yaa katılım dusurcek
-
Kimse yok twit atan
-
@keynesin-amcası memur olmak isteyen. Adam böyle bi tagı kullanmaz hocam yanlış tag secmissin keşke daha önce konussaydik
-
Tagin ne onemi var destek veren zaten versin muhim olan magduriyetin gosterilmesi. Destek verin
-
@pyle katılım niye yok sizce geçen gün o kadar varken
-
Arkadaşlar bu tagla katılım sağlayamazsınız.. Millet zaten fişlenirim diye tweet atıp atmamakta bile tereddüt ediyor
-
Acep naci ağbalın telefon numarası bulup oraya mesaj atsak daha etkili olmaz mı
-
aaaaaaadd