2016 Aralık GUY Sınavı
-
@iibflibirgarip aynen öyle kardeşim. Bunları anlamak elde değil. Ya ilan aralık, ocak, şubat, martta gelse bile hiç farketmez. Millet hepsine başvuruyor. Çünkü mülakatlarin hicbirisinin garantisi yok diye.
-
Beni şuanda ilgilendiren tek şey ilannn
-
Millet ten hiç ses seda yok. Yorum dahi yok ;(
-
Fener maçı ne olur hacı böbreğimi satıp fenere basacam
-
Arkadaşlar ilan Kpss'den önce gelsinde ne zaman gelirse gelsin Eylül ayında falan değiliz 2017'ye bir aydan az kalmış durumda, yeterki ilan gelsin Ocak olsun,Şubat olsun,Mart olsun artık inanın cok takmıyorum, 7 ay beklemişim 1 ay daha beklerim
-
Şimdye kadar aralıkta gelecek diyorlardı şimdi de ocak diyorlar
-
@hakimim_25 aynen
-
bugün de ölmedim anneeaa
-
Hâlâ tık yok mu arkadaşlar
-
tek umudumsun artık guy
-
bari şu halkbank'ın işe başlama süresi erkenden bitse de önümüzde hatırı sayılır bir kitle azalsa.
-
@guyan-gelmiş buna yine başvururlar emin ol kardeşim
-
@hrsygzlolacakmi hocam müfettiş falan olanda başvurmaz heralde
-
@aliveli oyle dusunuyorum ama yıllardr bu isin içindeyim ben hala o işe girenlerin ne yaptıklarını anlamadım adam sınava gelmiyo ama basvuruyo
-
KPSS girmekten bıktım. Sınav acilsada bi derse başlasak.Bos boş bekliyorum önümü göremiyorum , vakit geçiyor.Kpss ye de girmek istemiyorum.Ne olcak bizim halimiz ey gençlik
-
öğretmen adaylarının alımları gibi takvime bağlansa alımlar beyefendilerin huzurları kaçardı. O yüzden binlerce insanı böyle boşluğa mahkum etmek daha cazip onlar için. İşin parti boyutunu çoktan geçtim. Kim olursa olsun bu kadar haksızlığa ses çıkarmayan bu muameleyi sonuna kadar hakediyordur ama biz değil!
-
@AlpEren valla sözleşmeli geldiğinden beri onlarda aynı bizim gibi , bünyeleri de alışkın değil hepten kriz geçiriyorlar
-
@aliveli onlara göre bizimki daha adaletli oldu en azından mülakatta adam akıllı alan soruları soruyorlar onların ki tamamen muallak.
-
@guyan-gelmiş bence de
-
@aliveli demedi deme 2 yıl içinde tekrar normal alıma dönecekler.sözleşmelileri de kadroya geçirecekler.