2016 Aralık GUY Sınavı
-
ben twitter adresimden etkinlik bitmiştir yazdım millet dağıldı cuma günü tagı beğenmeyen arkadaşlar bir tag yazıp çağırsınlar bizde destek oluruz
-
bakan bey çıkıp açık açık almayacagız diyo korkan yok biz biz hakkımızı isterkenmi korkacaz. o insanlar bize hizmet için var su ögretmnlerdeki cesaretin onda biri olsun. madem cok korkuyosunuz sahte hesap ac ordan yazz
-
biz korkuyoruz işte bizde hak arama diye bir şey yok kadro verilir gireriz verilmezse forumlarda magduriyetimizi dile getirip dağılırız bu kadar hakkını aramaktan korkan başka bir grup görmedim sağlıkçılar öğretmenler mühendisler bakanların gönderisi altına o kdar çok şey yazıyor biz de magdur olduk diyince kötü oluyoruz
-
cidden yazık. gölgesinden korkanlarla hak aranmaz. bunu bir kez daha gördük.
-
Arkadaşlar birlik olup devam etmeliyiz twit atmaya. Ortag bir tag seçip cuma aksamı yine yapalım etkinlik. Birlik olmalıyız vakti şimdi.
-
benim önerim : #NaciAgbalCOKYASA yada #bizeherşeymüstehak olması
-
Tag daha da acımasız olabilir biz hergün yeterince acı çekiyoruz zaten
-
aynen kaybedecek neyimiz kaldı. hem burda bi bakanı eleştirmek sucmu ne diyecekler sen bizi eleştirdin kusura bakma seni alamıyomuyuz ?
-
Aynen kardeşim haklısın bakanın belki umrunda değiliz
-
Cuma günü ayarlayın gelelim
-
3000guy talep edelim
-
Tag iibfalımbekliyornaciagbal olabilir mi
-
Gençeler iibfye kadro 3000 guy la artık bakan üzerinde baskı kuramazsınız yine de siz bilirsiniz
-
@keynesin-amcası aynen 3000 guy nedir ya insan 1200 falan der adamın ciddiye alacağı varsa da 3000 i görünce ulan biz içerde nelerle uğraşıyoz bunlar neyin peşinde der. daha bir sürü görevden almalar olacak belki.devlet için bu kadar alım su an için risk, böyle bir riske girmezler bence 1000-1200 falan daha makul bir sayı
-
beyler bayanlar şöyle bir nefes alıp cuma gunu guzel bır etkınlık yapmaya davet edıyorum. bilirsiniz ''El elin eşeğini turku soyleyerek arar.''tag tek bır fıkırde bulusup toplanmaya mılletı arkadasları etkınlıgımıze cagırmalıyız. Hatta telofon rehberınızde arkadaslarına mesaj atın sızın ıcın bır kac twit atsınlar.
-
Mehmet Şimşek gibi bir Maliye Bakanı bir daha zor gelir. O varken ilanlar ardı ardına geliyordu en azından. Gerçekten bakanda iş yok. o hal bu hal var diye değil harbiden ilan açmıyorlar açanlar nasıl açıyorsa onlarda açabilirler.
-
Mehmet Şimşek piyasanın içinden gelen bir bakandı ve eksikleri çok net gördü. Ona göre kadrolar açtı ilanlar verdi. Naci Ağbal daha önce de müsteşar olduğu için bakış açısı biraz daha kamu tasarrufuna yönelik. Ortalık durulmadan açıklama yapmaması ve ilan açmamaları gayet normal.
-
Abi etkinlik adama ulaşamıyoruz vazgeçin bu sevdadan. Bulalım adamın numarası bi şekilde ( kolay değil tabi) mesaj atalım tweetlerin yarısını atsak adam durumun vehametini anlayacaktır.
-
@zarok adamın nosunu nerden alacaz 11880 den mi git bi akp teşkilatlarına bakanın nosunu verin de ne diyecekler
-
@low_profile niye zamanında 3000 lik alım olmadı mı niye 1200 ye razı geliyorsun puanın mı yüksek