2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ne olacağını hiç bilemeyiz
-
bence de şişirilmiş gibi geldi.. o kadar atmamışlar diye biliyorum sanırım bu kadar zaman sonra ulaşmaları ilginç bu kadar büyük rakamlara
-
@Dick-Advacoat ben az biraz başladım ama puanim 79.99 sıralama 9300 lerde sizce 1250 1500 kişilik alım da bana sıra gelir mi arkadaşlar
-
@ddguy hiçbir şeye inanamıyorum artık. Benimki 84.2 bile umut yok çünkü alım yok.
-
@Dick-Advacoat kardeşim senin umudun yoksa biz atalım kendimizi ya gözünü seveyim iyi bi puan almissin bırakmak olmaz bence ders calismaya en kisa zamanda baslamalisin alımın olmaması bizim sucumuz değil umutsuzluk seytandandir bize yakışmaz kardes Allah yardımcımız olsun
-
artık hiç hevesim kaldı sürekli aynı kitapları görmekten bırakacam sanırım çalışmayı
-
İvdb yedeklere duyuru yapmış siteye bakın tanıdığınız varsa haber verin o adamlar atansın bari
-
391450001 KALKINMA BAKANLIĞI Memur (ANKARA / Merkez) 1 0 71,29954 71,29954
391450003 KALKINMA BAKANLIĞI Memur (ANKARA / Merkez) 1 0 50,83705 50,8370 yazıyor arkdaşlar .memur alımı 70lemi kapatmış oluyor bi aydınlatırısınz tercih yapmadım ben -
hergün yarın başlıcam diyorum başlayamıyorum hiç bi motivasyon bırakmadılar.
-
@usain007 kpss 80 üstüyse fazla kasma kendini çalışmıyorum diye. Konulara hakimsindir guy geldiğinde başlasan iki haftada tüm konuları tekrar diğer zamanda soru çözersin. Hukuklara az çok bak yeterli şuan çabuk unutulur hukuklar
-
@keynesin-amcası evet haklısın kardeşim hukuk en önemlisi bide 4 lü iktisat eksiğim var şu ilan gelsede ne yapcağımıza bi karar versek.
-
bu belirsizlik beni daha uzun vadeli plan yapmaya itiyor. 2017 KPSS'den sonra direk 2018 KPSS P3 puanına yönelik çalışmaya başlayacam.merkezi alım değişmezse artık tek çare ondan 90 alıp beklemek...
-
Yaşın 24 falan sa oyle yap bizim bir an önce atanmamız lazım:)
-
@keynesin-amcası ben napayım başkan guy dan ümidi kesip kpss ye mi hazirlanayim yoksa benim için de bi umut var mı
-
@ddguy ümit var olunuz
-
p35'den 80-84 bandında arkadaşlar arasında çalışmayanları 75-80 bandında olup çalışanlar şuan yakalamış ve geçmiş durumda benim tahminim.Olası 1500 alım ve 10 katı çağrılma durumu olduğunda 80-84 puanı olup çalışmayanlar çok pişman olacak.Ben şahsen 3.5 aylık çalışma ile 80 aldım benim şahsi düşüncem kpss'den sonra oturup çalışan arkadaşlar şuan 82-85 arası puan potansiyeline ulaşmıştır.
-
arkadaşlar sistem değişikliği olursa kurum sınavı taban puanlarının düşme ihtimali olurmu dersiniz.
-
@nitrogb 1500 kişi alıma çıkar 10 katı derse ilk 18000 sınava girer.
-
@guyan-gelmiş mesela geçen sene Ankara kurum sınavı 85 ile kapamış. 4 kat mülakatlı sistemde bu örnekten yola çıkarak bu gibi illerin kurum sınavı puanlarının düşme ihtimali varmıdır ?
-
@AlpEren valla en güzeli o aslında hocam b gurubundan atanip daha sonra alanla uğraşmak ama 90 almak da mesele yani hele benim acimdan matematiği olmayan biri olarak cok zor