2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar daha önce pareto da dedi bir ihtimal kpss sonrası ona söyleyeni ayenen bize aktardı planınızı ona göre yapın diye yazdım ben
-
@paretowilfredo hocam size gelen duyumlar nasıl? Yüksek ihtimal yazmadığınıza göre olumsuz diye düşünüyorum ben
-
@keynesin-amcası bana uyar
-
Kardeşim ankaradayız ama inan bizimde elimiz kolumuz bağlı,Gib'e gitsek bizi kapıdan içeri sokmazlar bile. 1-2 arkadaş var eğitimde olan onlara sordurtuyoruz kimse bişey bilmiyo herkes agzında geveliyo diyolar olursa şubat falan diyen varmış. Durum bu malesef. Dün lisede gittiğim dersanedeki matematik hocamın Gelir İdaresi Başkanlıgında çalıştıgını farkettim ona yazdım facebooktan cevap gelmedi, okumamış bile ama facebooka bi saat önce girmiş. Arsızlık yaptım yalvardım hocam nolur cvp yazn dedin bi şekilde cvp yazdırıcam en kötü baktım tavrı falan iyi GİB'e hocamı ziyarete gidicem sırf birileriyle konusabilmek için inanın artık kafayı yicem @2016mağduru
-
Murat dersanesi müdürlerinden biri şubat mart ayları GUY ayları çalışmaya devam gençler deyip gülücük atmış Bi grupta.bi nevi duyum almış galiba.Ama kendisi kasım Aralık'ta ilan gelicek diye kurum sınavlarına hazırlık kursları açıcaktı güya oda fos çıktı .Artık ne kadar güvenilir takdirinize kalmış
-
Arkadaşlar şu GİB'de çalışan hocamdan bi cvp gelsin mevki olarak ne iş yapar GİB'de bilmiyorum ama baktım bu konularda bilgisi var bikaç bişeyler yazarsa iyice arsızlıga vurup GİB'e gidicem bi çikeleta alıp. Bunaldım dayanamıyorum artık
-
KPSS A grubuna da yazmış Bi gönderi ordan bakabilirsiniz
-
link atarmısın direk @serza
-
Hocam tel den giriyorum link atamıyorum.bu en çok üyesi olan grup varya KPSS A orda
-
Sildiler gönderiyi. bir dershane hocası şubat mart gibi 800-900 kişilik guy gelcek dedi
-
Derssne hocası rant peşinde belli ki kayıtlar istenilen düzeyde değil inanmamak gerek
-
Dediğim gibi Bi önceki duyumuda kasım aralıktı hatta kurs açıcaktı o kadar güvenmişti kendine
-
Ben hiç bir dersane hocasına inanmam daha önce dedim ankaradakiler faceye twittra yazın toplanın bir yerde meclisten randevu isteyin basın açıklaması yapacaz diye izin verirler ankaradaki arkadaslar çok pasif kimse kusura bakmasın
-
vay arkadaş eylül ayı bile işin içine girdi.
-
@usain007 biz sesiz kaldıkça daha çok bekleriz ben burdan 150km uzaklıktaki bulunduğum ilin vergi daresine 2 kere gittim vergi dairesi müdürüyle görüştüm çalışın yakında gelir diyor sürekli kimse elini taşın altına koymuyor herkes forumlarda yazıp dersin başına oturuyor
-
kimse msj
-
Elimizden geleni yaparız @keynesin-amcası
-
Size ne yapacağınızı biraz anlatayım önce herkesin 10 tane twit adresi olsun telefondaki twitter uygulamasında birden fazla hesap açılır hesaplar arası geçiş 2 saniye 10 tane açamıyorsanız da evdeki anne baba kardeş pc ne varsa onlardan açın takipçi sayısı artırmak önemli yarın saat 18.00-19.00 arası #iibftakip tagıyla birbirimizi takip edelim kimse o beni takip etsin sonra ben takip edeyim demesin. Açtığınız hesapların her birine 15 twit kaydedin yani. Yeni bir tiwit atacak mış gibi yazın daha sonra taslaklara kaydedin gündeme girmek için aynı anda twit atmak önemli saat tam 20.00 da tiwit atın gündeme girene kadar hesaplarınızda 3 twit 1 rt yapın gündeme girdikten sonra 2 twet 2 rt yapın twit lerinizin arasında birer dk olmalı gündeme girene kadar resim,etiketleme yapmayın twitlerinizi gündeme girene kadar böyle yazın Sakla samank 3000guy gelir zamanı gibi tag ortada olsun gündeme girdikten sonra spam yemez 20 kişi 10ar hesap açsa 200 kişi eder dk da 200twet demek geçen katılımda 170 kişi vardı. 20 kişi bu şekilde davransın gündeme 5 6. Sırada 10 dk içinde giriz
-
İlk hesap açıldığında bir birinizi takip ederken aynı anda 20 kişiden fazla takip etmeyin engel yersiniz 20 kişi takip et 1 saat bekle siyasi partilerin hesap güçlendirmek için ayrı hesapları var mesela ak tt takip chp tt takip gibi bu hesaplar her gün twit atar rt beğenenler bir birini takiplesin diye siz bu hesapları rt leyin beğenin sizi takip edeceklerdir
-
Herkesin gelmesini sağlamak için face gruplarındaki yöneticilerle konuşup etkinlik saatinde tag paylastıktan sonra yarım saat grubu paylaşıma kapatmalı samimi olduğunuz arkadasınız vardır büyük ihtimal ondan da twit atmasını isteyin ben mesela mahalle bakkalına söylemiştim önceden 10 twit yazıp etkinlik saatinide birer dk arayla atmasını istedim adam atıyordu hiç twitter kullanmayan bir amcaydı o bile twit atabiliyorsa lisans mezunu biri hayli hayli atabilir kimse ben kullanamam demesin