2016 Aralık GUY Sınavı
-
Özellikle kitap satımından para kazanan umut tacirlerine inanmıyorum. Milletin gazını alıp gönül alma peşindeler.
-
Arkadslar duyumlar bi kenarda dursun bir duyumlar yokmuş gibi sesimizi duyuralim tag ne onu da yazalım.artik
-
@keynesin-amcası tag ne acaba
-
18.55 te yazacam lütfen ama lütfen saat tam 19.00 da tweet atın
-
@keynesin-amcası ben memurlara.yazicam o.zaman söyleyince yazarim
-
#GelirİdaresiDuyBizi
-
Yayalım bunu facede fln
-
Biri memurlara tagi düzgünce yazabilir mı başlığı açtım altına benim.Klavye hata veriyor soru işareti cikiyor
-
#GelirİdaresiDuyBizi tag'a destek
-
#GelirİdaresiDuyBizi yüklenin arkadaşlar
-
Gencler twet atin haydi ; #GelirİdaresiDuyBizi Seklinde.
-
çok rahat gündeme girerdik katılım şuan 300 350 arası ama ilk atılan 5 tweet şu şekilde
tag
tag bu şekilde tweet ledi 19.57 de tweet atıl neden yapıyorsunuz diyorum engellediler hemn beni -
Gündeme.girmisiz asilin gençler huhuuu
-
ha gayret bu sınav bu sefer gelecek !!
-
Şimdi biz belli bir süre TT olduk.bir etkisi olur mu ?
-
@yatutarsa ne zaman olduk baktım baktım göemedim
-
15.sıraya kadar geldik 15. Sıradan sonra tweet sayısı azaldı düştük ilk 30 dk gündeme çok rahat girebilirdik ama ilk atılan tweet emre isimli biri 19.57 tagı spama düşürdü sadece tagı paylaşıp duruyordu ardı ardına ondan giremedik çarsamba tekrar etkinlik var yalnız bir kaç sorun yüzünden pek aktif olamayacam 5 6 gün kadar 3 4 arkadas lazım face twitter kullanan kişi ben 7. Facemde kapandı saat 1 saat sonra tekrar online olabilirim ordan bilgi veririm yardım edecek arkadaslar msj atarsa carsamba etkinlik yaparız
-
@sradaninsan saate bakmadım da 8 e doğru herhalde çok kalmadık bi 5 10 dk herhalde
-
Arkadaşlar devam edin rica ediyorum yattığınız yerden ilan gelmeyecek geliridaresiduysesimizi diye bi tag var
-
@reagan benim verdiğim tag o değil iki üç kişi var benim verdiğim tagı değiştirip paylasıyor