2016 Aralık GUY Sınavı
-
bende biraz önce kızılay vergi dairesi müdürü ile görüştüm mart ayında olabilir ve şuan bizimde (ankara'nın) ihtiyacı oldugundan bahsetti
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Talep toplandigi bilgisi dogru dostlar. Hazirliklar yapiliyor ama ne zamana biter ve yetisir sorunumuz bu noktada. Insallah bahsettigim surecler sonra erdikten sonra baslayacaktir alimlar Maliyede. Umudunuzu yititmeyin ve calismaya devam edin. Insallah calisan dostlar calismalarinin karsiligini alacaklar. Az kaldi insallah
Hocam belki yeri değil ama vmy hakkında bi gelişme var mı?
-
@W-S-Jevons hocam kaynaginiz nedir
-
@W-S-Jevons hm kaynak veremem demissiniz pardon
-
@W.S.Jevons ay sonu sana teşekkür ederiz inşallah %100 yapma şansımız yok mu şunu
-
son khk ile250-300 tane daha gu ve guy görevden alındı.İçinde inşAllah suçsuz insan yoktur.
-
girilmiyor ki The service is unavailable. diyor bakan çıksın site çöktü .d
-
@guyan-gelmiş gib tek sayfalık bir liste var 50 kişi kadar yanlış listeye mi bakıyorum ben kaç sayılı liste de yazıyor
-
@keynesin-amcası orda world şeklinde düzenlenmiş hali var onu indir hocam
-
Nerde hangi site
-
memurlar
-
Memurlarda gitmiş:) orayada girilmiyor
-
@keynesin-amcası ben resmi gazeteden girip baktım ama telden olmadi pc den baktım.
-
Ne mumurlara ne de resmi gazeteye girilebiliyor
-
@guyan-gelmiş çok ihraç var
-
@nitrogb ben 250 300 civari saydım eksik bakmış da olabilirim.
-
150 guy 86 gu ihraç etmişler
-
Adem hoca yine vur kaç yapmış.Facede kendi sayfasında kurum sınavı ex mülakat in yazmış,baraj puanı sonrası mülakata davet yazmış.Sgk gibi yani.Sizce böyle bi değişkliğe giderler mi.Ben gibin senelerdir böyle bi sistemi istediğini ama bakanın buna sıcak bakmadığını biliyorm.
-
bakma ona
-
@jevons Adem hoca kim. Birde sayfa linki atabilir misiniz