2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar bu forum profilmde kapak fotoğrafı yaptım. Görüntüleyip bakabilirsiniz gelen cevabı. Okuyamayanlara özelden göndereceğim. Müsteşar mısın diyen arkadaş da bi zahmet girip bakıversin
-
@83istanbul Sen nasıl bir mesaj gelmesini bekliyosun.Adamlar evet alım olacak der mi ? Mantıklı geliyor mu sana..Boşa zamanını harcama maille felan.
-
@83istanbul kararı tepedekiler alır ilgili birimlere iletirler ilgili birim de çalışmalarını yapar ilana çıkar ki ilana sınav hizmetleri çıkar ayrıca aldığın cevap hangi birim vermiş bilmiyorum yani profilde tam görünmüyor lakin kurum politikaları gereği kimse bilgi vermez hangi mevzularn bilgi edinme konusu olduğu olmadığı orta da oyuzden dışarıya bilgi vermezler diye düşünüyorum inşallah gelir en conta benim ihtiyacım var abartısız ama beklemedeyiz bakalım hayırlısı
-
@safiTÜRK69 arkadaşlar ciddi anlamda anlamakta güçlük çekiyoruz. Tane tane anlatıyorum. Ben ilan gelmicek diye diretmiyorum. Kim yazarsa yazsın herkese aynı cevap geliyor farkındayım. Bende bunu izah etmeye çalıştım. Arkadaşın biri bimerden yazdım cevap bekliyorum demiş. Bende ona cevap olarak bende yazdım ihtiyaç yok dediler dedim. Ve ani bir şekilde tepkiler gelmeye başladı. Manasız anlamsız bir tartışmanın ortasına geldik. Kaç aydır bimere yazıyorum ki tek ben değil bir çok arkadaş da yazmış. Herkese aynı cevabı gönderiyorlar. Bende buna itibar etmiyorum. Dün duyum paylaşan arkadaşın duyumuna güveniyorum. Benimde beklentim o yönde. Bir çok kişiden aynı yönde duyum aldık. Birde PAreto arkadaşın duyumlarda niye bukadar sessiz kaldığını şimdi daha iyi anladım. Ufak bir paylaşım deprem etkisi yarattı. Duyumda neler olur düşünemiyorum herkese iyi akşamlar. Ve iyi çalışmalar
-
Nasil bir psikolojik kapanın icinseyiz millet ilan gelecekti gelmeyecekti birbirine giriyor Allah bizi bu duruma düşürenlerden hakkimizi da ahimizida bırakmasın.
-
@83istanbul kardeşim bunlara laf anlatamazsın bunların kafalar pırıl pırıl kafalar marsa ulaşmış anlayacağın o yüzden akışına bırak sen
-
@83istanbul dostum seni eleştiren yok benim.demek istediğim şu herkes gibe nimete yükleniyor alım yok mu yokmu diye oyuzden kalıplaşmış cevabı gönderiyorlar belki de onu izah etmek istedim ama umarım alım olur inşallah
Senlik bu durum yok neyse sağlıcakla kal -
ilansızlık milleti birbirine düşürmüş . birisi ihtiyaç yok demiş 10 sayfa yazı var. ne gerek var böyle şeylere, gelirse gelir gelmezse zaten psikolojimiz bozuk burada ihtiyaç yok denilince niye moraliniz bozuluyor niye bu kadar tepki veriyorsunuz ki . aylardır ilan zaten gelmiyor. oku geç .
-
@ismail kardeşim yanlış anlamazsan şu şarkı sana gelsin o zaman hem de ortama biraz renk katalım
https://www.youtube.com/watch?v=y3PGG0UeyOs -
Sakin olun gençler guy beklerken goygoycu olmayın haa
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&kelime=goygoycu
-
@MuzafferKomutan yıllar olmuştu bu şarkıyı duymayalı maziye gittim bi an iyi geldi sağolasın
-
ilansızlık milleti geriyor tabi duy ulan sayın bakanım:)
-
@MuzafferKomutan sağol kardeş
-
George Michael - Careless Whisper abinizi dinleyin ışıkları hafiften kapatın bi relax olun da
Alayınıza gelsin.Ruhu şad olsun -
Arkadaslar acaba olaganustu hali subatta bitirebilir ler mi ki refandum oncesi benim aklima olaganustu den dolayi ilan gelmiyor die dusunuyorum ,,
-
Herseye geç kalıyoruz 25 yasimiza geldik umarım gelir 84 puan elde patlamasin
-
@kamuguyyy zannetmem ohalde alım yapan yerler var adalet yardiriyor gümrük ilana çıktı açıklamadi kaymakamlık açıklandı sayıştay açıklandı ki üç büyük sınavlar tekrar açılacak söylentisi var artı maliyenin avukat alımı cozUmleyici programlama ilanına da çıkıldı ama diğer unvanları bekletiyorlar gb geliyor guy ilani yeni bebek dogmasi gb olacak 9 ay 10 gun.ama 14 aydır olan yok
Ohalle ilgili olacağından değil ama maliye bakanı ne düşünür bilmiyoruz -
Ocak bitmeden ilan gelcek diyen arkadasa burdan selamlar
-
2gun once guy arkadasimin calistigi vergi dairesine gittim.bi hareketlilik var mi alim falan olur mu diye.Yok dedi.
-
@crowdıngout hareketlilik gib te olur