2016 Aralık GUY Sınavı
-
@paretowilfredo nerelerdesin yok mu bir gelişme artık ailecek sayfanın müptelası olduk.
-
YARIN MALİYE BAKANIMIZ CNN DE TV PROGRAMINA KATILACAK 10.00 GİBİ ARKADAŞLAR SUNUCUNUN TWEET ADRESİ @hakanchelik şimdiden tweet atmaya başlarsanız güzel olur. saat 10.00 da ise guy için tweet yağmuruna tutmak lazım en azından guy ile ilgili açıklama alalım ve yüksk bir alım talep edebiliriz
-
@10sanli bende senin gibiyim sadece unutmamak için öyle bakıyorum konulara
-
@10sanli şu an da bir kaç tweet sallayın arkadaşlar
-
Valla o degil de 2016 kpssye girenleri magdur ettiler gercekten onca sene ne zorluklarla tekbasima ceptw para yok aile destegi yok 2015 ve 2016 kpss den yuksek aldik kurum sinavmarinda dahi saibe oldu bu sene yine magdur edildik.tasarruf masarruf hikaye
Tek temennim ilan gelsin bian once
Tek soylemek istedigim hakkim zehir zikkim olsun bizi magdur edenleri de allah gorsun ve bildigi gb yapsin -
@sadevatandas 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Valla o degil de 2016 kpssye girenleri magdur ettiler gercekten onca sene ne zorluklarla tekbasima ceptw para yok aile destegi yok 2015 ve 2016 kpss den yuksek aldik kurum sinavmarinda dahi saibe oldu bu sene yine magdur edildik.tasarruf masarruf hikaye
Tek temennim ilan gelsin bian once
Tek soylemek istedigim hakkim zehir zikkim olsun bizi magdur edenleri de allah gorsun ve bildigi gb yapsinAmin kardeşim
-
@ddguy Amin kardeşim gidip herkesi inandirsinlar tasarrufa bizim gibi bütçeyi okumayı bilen dış açığı yorumlayabilen az çok ekonominin gidişatı hakkında fikir sahibi olan insanlara bu hikayeyi okumasinlar Allahin sınavı der sabrederiz de kimse de enayi değil burada..
-
@john-nash Ben attım zaten 2-3 tane
-
En zayıf oldugum kısım olan hukuklara bakıyorum ve beni benden alıyor @gozde41
-
10 dk derse bakıyorsam 10 dk da ilan geldi mi duyumlar noldu diye bakıyorum ilan gelse de derse odaklansak
-
@Grimmjow bende aynı
-
@Grimmjow hahaha bende biri biyerden bişey duymuştur belki yeni bi haber gelmiştir diye bakıyorum
-
bakanlar kurulu sabah toplanmıştı bakalım gece yarısı bizi ilgilendiren khk lar olacak mı
artık her şeyden bir umut çıkarıyoruz -
Bir arkadaş konferansa gidecekti ondan haber var mı? periscopeda gördüm cengiz yavilioğlu konuşuyodu
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bir arkadaş konferansa gidecekti ondan haber var mı? periscopeda gördüm cengiz yavilioğlu konuşuyodu
@FRAYİF di bende ondan haber bekliyorum inşaAllah konusabilmistir
-
@john-nash arkadaslar twitterdan ziyade Hakan beye instagramdan mesaj atin daha etkili olacaktir.Ben bikac tane attim desteginizi bekliyorum illaki dm yagmuru dikkatini cekecektir.
-
Arkadaşlar hergün girip buraya bakmakla ilan gelmiyor. Sizlerden ricam hakancelige instagramdan ve twitter dan mesaj atmak çünkü yarın bakanın birşeyler soyleyecegini tahmin ediyorum net cevap verecektir eğer sordurabilirsek soruyu(Mrb hakan abi. Senden bir ricamiz var. Yarin Bakan beye sorarmisin maliye bakanligi alimlarini guy alimlarini yani 2 yıldır bekliyoruz çünkü. puanlarimizi aldik malesef 15temmuz surecinin gizli magdurlari olduk) böyle bsy atabiliriz.
-
Merhaba arkadaslar,burayı uzun suredir takip ediyorum ancak aranıza yeni katıldim. Az once Hakan Celik'e durumuzu ozetleyen bir mesaj attım ,umuyorum icimizden birinin mesajini okur yarin bir donus aliriz. Ne kadar cok atarsak bizi dikkate alma orani o kadar yukselir.
-
Bnde attim umarim dikkate alir
-
ben de hakan çelik e tweet attım kaç kez sizler de yazın ne kadar çok kişi aynı konuda yazarsa o kadar çok dikkatini çekeriz