2016 Aralık GUY Sınavı
-
Sınav referandum sonrasına mi kalır ki gençler ne dusunuyonuz
-
refarandum öncesi gelir bakanın olaydan haberi yok alım yapın diye de üstten talimat gelir bakanımız sadece sembol gibi duruyor
-
aynen bakan biblo gibi sanki süs diye koymuşlar çok standart konuşuyor
-
@john-nash hocam sana bi mutluluk geldi hayırdır
-
Soruldu mi noldu
-
Ben bu YSK denen kurumu da çözebilmis değilim referandum tarihi geçen hafta kesinlesecekti hala bi ses yok ordan da
-
@ddguy daha cumhurbaşkanı onaylamadı ki...
-
@ddguy oturup karamsarca düşünmektense ve her seçimden önce alımlara şahit olduğum için umutlanıyor insan. en azından alım seçim sonrası olur alım ya da nebilim alım yapmayacağız demedi hee?
-
@john-nash soru soruldu mu bakan ne dedi tam olarak
-
Arkadaşlar abartmayın bir insanı bu kadar karalamayın alım yapılmadığı iÇin. Bakan hem teşkilatında hemde siyasi olarak çok sevilir.Zaten daha önce müsteşardı. Yani alım yapsa Harika bakan alım yoksa boş adam gülünç durumlara düşmeyin çıkarcı görünüyorsunuz. Ayrıca alım olacak bütün kurumlar referandumu bekliyor sağlık,adalet ,maliye ,MEB hepsi birlİkte alım yapacak sadece katiplik 3000 e yakın maliyede sayıyı bilmem ama bakanın imzasına bakan bir ilan var bu ilanı referandum sonrasına kesinlikle bırakmazlar.
-
@guyan-gelmiş ben sinirlerim bozulduğu için takip etmiyorum haberleri de kardeşim iletiyo bana o en son YSK nin tarih belirlemesi kaldı demişti ondan sordum baskan
-
@talihsiz net bir şey söylemedei politik cevap verdi zaten sunucu da genel bi soru sordu alımla ilgili refarandumu bekliycez yani bana sorarsanız ilanlar hazırlık aşamasında çünkü seçim var yoksa kimse oy vermez diycem de bizim iibflilere güvenemiyorum
-
Hakan Çelik bir soru nasıl sorulmayıp sorulmuş gibi yapılırın dersini verdi.
-
@mehmedoglu 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hakan Çelik bir soru nasıl sorulmayıp sorulmuş gibi yapılırın dersini verdi.
Ooo ne güzel yeni bi şey öğrendik o zaman
-
-
Programın sonuna doğru öğretmen atamaları ile kurumiçi gelir uzmanlığı sorusu soruldu sadece.
-
Bir ülke hayal edin.. Genç işşizlerin geleceği, beyaz eşya dan mobilyadan önemsiz olsun. Şimdi açın gözlerinizi bu saçmalığa son vermek için elinden gelen tek bir hamle var onu yakında kullanacaksın başka çözüm yolu yok !
-
@aynas burda siyasi ibare içeren cümleler kurmuyoruz başkan
-
@ddguy devletin bakanına sabahtan beri adamlar demediğini bırakmadı bu arkadaşın söylediği diger yorumlara göre daha makul bana göre
-
@safiTÜRK69 kardeşim niçin milletin geleceği bir referanduma bağlı .Beklenilen bir GUY ilanı onunla zaten direk atanmiyorsun daha bir sürü aşama var .Bu şekilde bir siyasetçiyi ben ovemem eğer ihtiyaç varsa sen devletten alırsın yoksa alamazsın bunu seçim malzemesi yapmak da nesi .Böyle bir politikaya ben oy vermem .Bir sürü insan issiz geleceğini erteliyor herkes emek verdi üniversite okudu üstüne KPSS ye çalıştı .Bunun için yıllarını veren var herkes çabalıyor Twit atıyor ya da başka türlü hangisi sonuç veriyor duyuyorlarmi benim ilanın referandum malzemesi yapılacaksa ben oy vermem ...