2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Affectio-Sctts eğer ilan verilirse resmi gazetede ve dpb sayfasında yayınlanır ilk önce. O mesele oluyor
-
kardeşim ilan gelince görecez işte sanki 1 hafta öncesinden resmi gazeteye düşecek
-
@Frayif 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar yarın akşam maliye bakan yardımcısı memleketimde olacak bizde beş altı arkadaş toplandık seminerine gideceğiz nasip olursa orda napip napip soracagiz inşallah dua edin soralım yarın bu işi neticelendirecegiz inşallah
Kardes gözümüz kulağımiz sende o zaman hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin en azından iyi veya kötü bi haber alabilirsin
-
Saat 00:00 geçtiğine göre uyuyalım
-
Bugünkü rg de bişey çıkmadı
-
inşallah hayırlı haberler aldığımız bir hafta olur
-
Arkadasimin is arkadasinin hanimi ankara gib de balgattakinde rica edip bilgisi olup olmadığını ogrenmesini istedim. Alim olacak demis tarih bilmiyomus ama alim olacak demis.
-
@Mega5006 kpss oncesimi sonrasını onemli olan o
-
@keynesin-amcası Onu ozellikle sordurdum bilmiyomus ogrenise bana ulastircak bilgiyi. Bende burda paylaşırım.
-
@Mega5006 hayırlısı olsun ins
-
Ben bir soru sormak istiyorum iznizle. Varsayalım ki sistem değişti ve yine varsayalım ki 2500 kişi alınacak. Bu durumda kpss puanları sizce kaça kadar düşecek? Şu anki sistemin adaletsiz olduğu ortada ancak yeni gelecek sistemin de çok adaletli olduğu söylenemez 10 katı aday çok değil mi?
Ve diyelim ki eski sistem devam edecek yine 2500 kişi alınacak bu durumda puanlar hakkında bir şey söyleyebilecek olan var mı? Genel kanı alım yoğunluğunun İstanbul olacağında. Yine bir yüklenme olursa İstanbul'un puanı artabilir, Bursa ve Antalya'da olduğu gibi diğer iller düşebilir mi?
-
@avukatı_mısın sistem değişirse dediğin gibi 10 katı aday olursa en kötü ihtimal herkes başvurursa 25.000 sıralamaya denk gelen puan türünde kapatıcak aynı mhuy gibi.. Ve bunlar kurum sınavına girecek.
kurum sınavı sorularının ayırt edici olması koşulu ile bence gelebilcek olan yeni sistem adaletsiz değil. Çünkü mağlum zor bir yıl geçirdik ve bu ilan herkesin içinde umut yeşertecek. Bunu hepimiz hak ettik.
Asıl sorun mülakatta liyakat esasına göre olup olmayacağı......
Eski sistemde taaa ilk baştan tek il seçme zorunluluğu ile adaletsizlık başlıyor ve hangi ilin kaç puanla kapatacagını kimse bilemez böyle yorumlara ve anketlere asla itibar edilmemesi gerekiyor.
Geçen yıl istanbul mülakattan elenmiş biri olarak umarım sistem değişir ve liyakat esas olur . -
En iyi sistem 3 kat mülakat sistemi. Kurum sinavsiz.
Şu anki sözleşmeli öğretmenlik sistemi -
yeni gelecek sisteme de çok özenmeyin dostlar 4 katı aday mülakata kalırsa referanssız veya herkesin erişebileceği referanslarla canımızı yakarlar.benim tahminim yeni sistem gelmez bu sınavda
-
@Dick-Advacoat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Şu anki sözleşmeli öğretmenlik sistemi@Dick-Advacoat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Şu anki sözleşmeli öğretmenlik sistemibu dediğiniz doğru,guy sınavdan para almıyor kuruma boş yere külfet. direk mülakat yapsa hem zamandan tasarruf olur hem daha uygun olur.
-
@Sipsilimarpuc yani zaten eşek gibi çalıştık kpss ye
-
@Frayif 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar yarın akşam maliye bakan yardımcısı memleketimde olacak bizde beş altı arkadaş toplandık seminerine gideceğiz nasip olursa orda napip napip soracagiz inşallah dua edin soralım yarın bu işi neticelendirecegiz inşallah
Kardes aksami bekliyorum ama zaman geçmiyo bi türlü ya bi haber getir bize nolur
-
@Dick-Advacoat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Sipsilimarpuc yani zaten eşek gibi çalıştık kpss ye
öyle demeyeydin iyiydi -
@Sipsilimarpuc Kusura bakma. Ben kendim için söyledim. Üstüne alınanlar alınsın. Sadece mizah
-
@Dick-Advacoat bencede en iyisi 3 katı adayın direk mülakatlara kalması sınav derdi yok sürec daha da kısalır