2016 Aralık GUY Sınavı
-
Halkbank, PTT ilan vermeye başladı. Aklı olan ders çalışmaya başlasın. Çünkü GİBin eli kulağındadir
-
Halkbank nerde ilan verdi ben mi göremedim yoksa;?
-
@kozexpo 500 kişilik bir alım olacağını söylemiş genel müdür. Fakat sınav olup olmayacağı belli değil. Son alımda elenenlerden çağırabilirler.
-
@oz.ece35 Servis görevlisi için mi acaba? Son sınavda 26 ingilizceyle takıldık . 65 puanım yandı:)
-
@kozexpo sadece servis görevlisi mi bilmiyorum. Şuan eğitimde olan birisi servis görevlisi demiş ama net bir bilgim yok. Bence uzman yard. elenenlere servis görevlisi teklifi, müfettiş yrd. elenenlere uzman yardımcılığı teklifi gelebilir. Şuan uzm yrd. ve müfettiş yrd. pozisyonuna yerleşen adaylardan il göç vb. sınav sonuçlarını bekleyen mutlaka vardır diye düşünüyorum. Onlardan boşalacak kadronun da bir şekilde doldurulması gerek.
-
@oz.ece35 Çok teşekkür ederim güzel bir moral oldu bu. Halkbankasına da helal olsun . İnşallah ziraatte örnek alır.
-
Arkadaslar bu guy ilani ne zaman gelecek. En azindan sinav ne zaman. Illa kesin olmasa da uc asagi bes yukari sinav tarihiyle ilgili bilgileri olanlar vardir. Bir iki arkadas konusuyor digerleri de paylasimci olsa. Paylasimci arkadaslara cok tesekkurler selam sevgilerimi yolluyor yuksek sabirlar diliyor sizleri seviyorum
-
Kamu personeli .net TE maliye bakanı 2017kadrolarini dağıttı fln yazıyor detayını okuyamadım ama .
-
@azimligenc 2017 yili icin 250 mhuy alinacagini gordum
-
Sadece 250 mhuy var guy muy duy yok ya da ben mi göremedim
-
2017 yılında toplamda 60 bin personel alımı yapılacağı açıklanmıştı. Bütçede de 4 bin öğretim elemanı, 5 bin serbest memur kadrosu gözükmektedir.
böyle yazılmış sanırım bu hafta haraketli olucak
Maliye Bakanlığı ile Çalışma Bakanlığı’nın ortak çalışması sonucunda 2017 kadroları kurumlara dağıtıldı. Dünkü Bakanlar Kurulu toplantısında da konuşulan 2017 kadrolarıyla ilgili bugün ve hafta içinde ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından resmi açıklamaların yapılması bekleniyor.DPB’nin hafta içinde 5 bin kadroluk kurumlara dağıtımını açıklaması bekleniyor. MEB, Sağlık Bakanlığı, Aile Bakanlığı, Tarım Bakanlığı gibi kurumlara bütçe dışında ilave atama izinlerinin verildiğine dair bilgiler gelmektedir.
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Sadece 250 mhuy var guy muy duy yok ya da ben mi göremedim
nerden baktınız
-
-
Guy muy u yazmamışlar korkmaya başladım önceki senelerde tüm kadroları yazmışlardı
-
@keynesin-amcası Aynen ben de korkmaya başladım
-
@Ülkü bakan beyin süprizleri bitmiyor
-
2016 da 1250 guy yazıyordu da ne oldu geçiniz onları istedikleri an ilana çıkarlar yeterki istesnler
-
@keynesin-amcası daha önce yazdığına eminmisin? o zaman burda yazmıyorsa 2017 kpss den sonra da alım yapmayacaklar
-
@Affectio-Sctts evet yazıyordu orda ne yazıldıysa o kadar alım olurdu 2015 2014 e bakabilirsin
@hakimim_25 o 1250 genelde ekim gibi alınırdı ama 15 temmuzdan dolayı ertelemişlerdi şimdi neden yazmıyor anlamış değilim -
250 mhuyu nerde gördünüz kaçıncı sayfada ayrıca 2017 de toplam 250 kişi mi alacaklar tabloya takılmayın arkadaşlar