2016 Aralık GUY Sınavı
-
@LeonWalras
Vdk'da çalışan birisi olarak söylüyorum. Sınavın iptal olma nedeni komisyonda usule uyulmaması o kadar, altında başka bir şey aramayın. Komisyon üyelerinin belli bir yıl fiilen müfettiş olarak görev yapmış gerekirken bu kural gözden kaçmış. Kimsenin bu tekrar yapılacak olan sınavdan eleneceğini sanmıyorum.siz böyle demiştiniz
-
@dextermorgan peki kardeşim sınavı gecemezlerse uzmanlık kadrosuna mı alınacaklar yoksa ihraç mı edilecekler?
-
@vmy anladığım kadarıyla sınava girmeye niyetleri yok bu bile kendilerini ele vermek için yeterli . Toplu olarak ihraç ya da istifa gelebilir
-
@dextermorgan hakeden kazansın kardeşim. hakkımızda hayırlısı
-
@vmy hayırlısı kardeşim
-
@kozexpo hocam ruyamda sgk baskaniyla yemek yiyorduk.Baskanim yeni alim olacak mi diye sordum.Kaslarini kaldirdi hayir dedi
-
@azimligenc 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar umutsuz olmayın en azından bu ay sonuna kadar @kürşaddd kardesimin dediğini bekleyelim birakmayin
kardeş adını görünce aklıma devlet gelir uzman yardımcılığı geliyor ddguy :)))))))
çok güldüm ya bu nicki alirken hiç aklıma gelmemişti
-
Sonunda millet kafayı yedi
-
@kürşaddd yetişşşş
-
@keynesin-amcası ben yedim
-
Eskinden üç günde bir ilan var çalışın denmesi yetiyordu şimdi bu süre 12 saate indi
-
@kürşaddd ı getirin bana ( kardeş alınma tamamen mizahi )
-
@crowdıngout Bu rüya olmamış kardeş. Sen bugün bir daha dene bakalım:)
-
@aksaçlı dostum iyi güldüm..ben de sizin gibiyim inan. Zaten eskiden beni tanıyan biliyor burada.. Stres sıkıntı gider.. İnş çok güzel şeyler olacak..ben de bekliyorum heyecanla.. Haftaya sevindirsinler bizi.. Çok şey istemiyoruz di mi dostlar..
-
@kürşaddd yarın sabah 8 de de aynı şeyi yazarsan seviniriz
-
Allah'ım nasıl bir imtihan bu? Çok yoruldum artık.
-
@kürşaddd başkan iyi çalış geleceğin maliye Bakanı olarak seni görmek istiyorum öğrenci milleti sayende bayram eder
-
@SR 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Allah'ım nasıl bir imtihan bu? Çok yoruldum artık.
Ya sabır ya Allah kardes sabrın sonu güzelliktir az daha sabır
-
İnan bu sene beni az halkbank oyaladı. Bi de tek sene olması stres yapıyor ama bence çalışmak lazım. He diyorum kendim sıkıldım çok zor çalışamıyorum ama yine de sonra bi bakmışız seneye bu vakit olmuş bu sene de çok zor ya nasıl geçer diyoruz.. Ben geçen sene bu zamanı göremem diyordum.. Başlamak lazım ben düşünüyorum.. Yavaştan çalışmak lazım.. İlerde çok pişman oluyoruz..
-
@kürşaddd krdes sımdıye kadr cevremdekı ınsanlara defalarca sordum guy ilanı varmı dıye artık sormaya utanıyorum. senden haberlerı beklıyoruz artık hergun ugra buraya