2016 Aralık GUY Sınavı
-
bakanı eleştirdik diye söylenenleri okuyunca şaşıyorum bunlar gerçekler ve mesleğimizi hakkımızı geleceğimizi savunuyoruz zira o bakana ben de oy verdim oy vermiş olmam her hareketlerini destekleyeceğim anlamına gelmez bazı şeyleri açıklamak savunmak da anlamsızdır zaten her şey ortadadır
-
@john-nash içimizden yakışıklı birini seçip kurban olarak gönderelim orda guy sınavı açılmadılı için işsizim yakında açılacak taliplerimi bekliyorum desin zaten ülkenin yarısı bu programları izliyor
-
@keynesin-amcası hanife mi ne var programın birinde ona talip diye gidip durumu anlatalım bak sana söylüyorum 2 hafta içinde ilan gelmezse, kadının popülerliği bizim bakandan daha yüksek
-
@john-nash denemek lazım normal yollarla kadro alamıyoruz belki bu sayede alırız hem yaşlı başlı kişilerde mağdur olduğumuzu anlar
-
@keynesin-amcası erkek olsaydım ben giderdim :)))))
-
Mazot masrafımı grup olarak karşılarsanız ben kendimi feda edebilirim. Hanife olmaz begüm olur oda olumlu:))
-
@kozexpo kpss başvuru için için kenara 200 tl ayırmıştım feda olsun :))))))
-
@azimligenc sen @kozexpo ya maddi destekte bulun
-
öyle bir şey yap sen kardeşim ayıpsın direk faturayı bana gönder
-
@azimligenc sen ver ben kpss zamanı paran benden
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Mazot masrafımı grup olarak karşılarsanız ben kendimi feda edebilirim. Hanife olmaz begüm olur oda olumlu:))
Kardeşim hesap numaranı at hadi sana tam destek senin için izleriz bile programı
-
Valla diger kurumlar alim yapacagi asikar bunlari beklwmekten omur gecmiyor
Niyetim kpss asilip diger kurumlarin sinavlariba girecek kadar puani alip diger kurumlari kastirmak bunlarin keyfini beklemekten milletin burnundan getirdiler
Puani alip bunlara yalvsriyorjz resmen alim olsun diye
Siger kurumlar icin puani alir maliye bize yalvarsin bence yeter anasini satayim bu kadar da isguzarlik olmaz ki... -
yaw tam bıraz psıkolojı duzeldı derken bu ne sımdı ortalık karısmıs yıne.
-
ne oldu bızım 2500 guy yalan mı oldu yıne ??????
-
Çareyi yanlış yerde mi arıyor acaba sesimizi duyurmak için. Bu tarz formlarda siyaset konuşmaktan ve okumaktan hoşlanmıyorum ama ülkemizde bişeyler yapmak istiyorsak siyaset ayağını kullanmamız gerektiğini hepimiz biliyoruzdur. Gib'e gitmekten ziyade çoğumuz küçük illerde yaşıyoruz ulaşabileceğiz milletvekilleri yok mudur? Onlara ulaşmayı denesek. Referandum öncesi en azından isteklerimizi bilirler.
-
gulup geçiyoruz aglanacak halımıze :)) sabredip beklicez referandum kesınleşmeden bişey çıkmıcak sanırım.üç yıl öncce hayatirisk taşıyan bir ameliyata girmiştim ve ogun eger allah bu ömrü bana bağışlarsa hayallerim için o ömrümü heba edicem demiştim ve hep oyle yapıyorumçherdefasında kafamı toparlayıp tekrar derse başlıyorum.mecburuz hayat zor şartlar zor mucadele etmek zorundayız....
-
@atiye_4781 kadir koc yanina bi kac öğrenciyi alip gitmisti. o da ise yaramadi maalesef. sanırım en iyisi birinin evlilk programina cikip bangir bangir bagirmasi
-
@ynl006 siyaset yedi kardeşim ama biz siyaset konuşamayız çünkü ayıp(korkuyoruz)
-
arkadas düşündükcr gülüyorum :)) dusunsene. zuhal hanim selam yollayabilir miyim. tabi buyrun. burdan maliye bakanimiz sayın Naci ağbala 135 .000 kisinin selamini getirdim puhahahahha
-
Arkadaşlar sizler kadar ben de buna bel bağladım.. 2014 hatta 2013 yılından beri bunu bekliyorum.. Arkadaşla konuştum bana umut verme zaten moralim bozuk dedim.. Gelecek İnş ne diyorsam o dedi.. Sen bu ay gör dedi. Ortasını işaret etmişti. Vergi müfettişi işi yok diyor mali hizmetler de seneye dedi. Bu sene bunları bekleme dedi. Guy gelecek. İçeride kimse kimseye güvenmiyor.. Sıkıntı varmış hala fetö işinden dolayı.. Sayı güzel olacak bu referandum tarihi de güzelce netleşsin. Az daha sabır dedi. Sabır taşına döndük..