2016 Aralık GUY Sınavı
-
NTV Yİ ARAYALIM O ZAMAN NUMARA DA YAZIN BURAYA
-
Biz en iyisi Mehmet Şimşek e soralım, ingilizcede olsa bi cevap verir bence. Naci Ağbal üç programdır aynı şeyleri anlatıyo
-
@aylin-yılmaz Süreci bilmeyen kimselere dert anlatmak gerçekten çok zor herkesin genel kanısı puanı al otur bekle kpss denilince akla gelen ne yazık ki bu.Hemen etrafimizdakilerle komşularla akrabalara kiyaslaniyoruz.Sonra düşünüyoruz bu hayatta ne ise yarariz okuduğumuz alan ile gerçek hayat tamamen bağımsız mi,kendi geleceğimi ne üzerine nasıl kuracağım yaş 35 e kadar böyle giderse ne yaparım,bu kadar şey öğrenmişken bırakıp gidersem 5 sene sonra geriye dönüp pişman olursam hayat nasıl çekilir vs ve hepimizin dertleri sıkıntıları hayalleri aynı biraz kulaklarımızı tikamamiz ve olumlu düşünüp karamsarliktan kurtulmamız lazım burada birbirimize destek olmalıyız burayi umutsuzluk kervanına değil destek birliğine donusturmeliyiz her süreç bitmek için başlar elbet biz de Allahın izniyle nasibimizi alacağız yeter ki bırakmayalım derdimize çalışalım soralım sorusturalim araştıralım.. .Sen de bakış acını değiştir bolca etkinliklere katil bizlere yardımcı ol beraber cabalayalim 1 kişi 1 kişidir.
-
@keynesin-amcası ve @Keymarsh bugün tekrar bi etkinlik yapsak saat Ağbal in katılacağı program için ben yine ararım olmadi
-
@Serkan01 dün biri ntv de olacak dedi bende ondan ntv yazdım ama şuan agbalın face hesabında bir bilgi yok ntv yi arayıp bilgi almalıyız hem bakan programa çıkarken sunuunun hesabını #3000GelirUzmanYrd tagına etikeleyerek yazın dikkat çeker böylece
-
Adelet bakanlığı haziranda yapılacak olan hakimlik sınavının ilanını şimdiden verdi idari hakim alımı yok iibfye bir tekmede adalet bakanlığından geldi
-
@keynesin-amcası tekme yemeye o kadar alışıgiz ki ben şaşırmadim
-
Ben Agbal in konuk olup olmayacagini ogrenmek icin ntv yi aradım arkadaşlar lakin kontorum bitti konuşma gerçekleştiremedim.Siz deneyin 0212 335 00 00 bu numaradan iletişime geçip izleyici görüş ve önerileri birimine yönlendirme isteyin oradaki kişi kontrol etmiştir zaten ben söylemiştim de sonucunu duyamadim.
-
@Serkan01 Aradım ben Naci Agbal NTV ye konuk olacakmı diye sordum haber merkezimizde böyle bilgi yok dediler.
-
Cb anayasa degisikligini onaylamis. Referandum 9 nisan olur heralde. Hadi bakalim dualara baslayalim. Refrrandumdan sonraki hafta sinavimiz olsun.
-
@busus artık ilan gelecekse gelsin bakan bey 2500 ziraat mühendisi kadrosunu bile onaylamış adamlar kendi sayfalarında seviniyor
-
@keynesin-amcası o zaman bizim kadro onayı da yakındır Allahın izniyle
-
@busus referandum 16 nisanda olacak. Sn numan kurtulmuş açıkladı.
-
@mehmedoglu sanki eline bir.kagit vermisler deayni seyi tekrarliyor
Hadi spikerler ayni seyi soruyor desek kanallar farkli sanirim bakan beyin vizyonu misyonu mehmet simsek kadar genis degil -
Allahım şu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul etsin. Birimizdn birinin yükü ağır değil hepimiz kaldırabileceğimiz kadar yükü çekiyoruz. Ferah ve makam yakındır inşallah. Ben ilanın yakın olduğunu düşünüyorum. Çalışalım vargücümüzle. Kuzuların sessizliği gibi. Ben sistem değişikliği için geciktiğini düşünüyorum. Düşündükçe umutlanıyorm umutlandıkça düşünüyorum. Bir Nurkse iki ben hababam kısır döngüdeyiz
-
@paaschegibiruh Nurkse ile ne anlatmaya çalıştığını anlamadım ama geri kalanına canı gönülden katılıyorum.
-
ınş atanıcaz dostlar sabır
-
@sadevatandas bence bant kaydı yapıp kanallara dağıtsalar büyük tasarruf ederlerdi, boşunada dolaşmamış olurlardı.
-
@mehmedoglu kısır döngü kuramı varya bu amcamızın onu şey etmiştim.
-
Naci agbal sabah trt habere konk olms kacrdik