2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlk alımda mı @canaycan
-
84,9 ile ben ne olurum acaba @marshallinksi
-
@Selim-Ertürk senin duyum nerden hocam?
-
@hakimim_25 valla bilmiyorum ki bakanlığın sitesinde buldum sanırım hangi alım olduğu yazmıyordu. Ama puanların yüksekliğine bakılırsa ilk alımdır çünkü memurluğa başvuran ilk arkadaşın puanı 93 tü
-
Şimdi alım yapacak kurum maliye bakanlığı duyumlar kesin alım olacak şeklinde de var şubata kadar alım olmayacak şeklinde ya kurumda kimin eli kimin cebinde belli değil herkes kafasına göre harekte ediyor ( buna ihtimal vermiyorum) ya bakanlıktan duyum veren kişiler dalgasına bişeyler söyleyip duruyor yada bazı duyumcular bizi trollüyor burasıda ufaktan memurlar daki tadı vermeye başladı
-
Gümrük ilk alım değildi sanırssm haberiniz olsun
-
Açık zaten varmis gecen de dedigim gibi talep yollanmis. Vdk da ciddi ihrac varmis ama sinav icin subat demisler yani su ortamda yapamayiz planimizda yok demisler. Belli olmaz kafaları eser yarin ilana çıkıyoruz derler
-
Ya biz zaten bu guy sınavı olmasa da ya da guy sınavı olsa kurumun sınavını geçemezsek tekrar KPSS ye girmeyecek miyiz ...şu şansız dönemde ve belirsizlikler içinde ders çalışmak zor olsa da bunu yapmak zorundayız.Motivasyonumuzu düşürürsek zaman bizim aleyhimize ...Yoksa ,her gün ilan yolu gözleyip yıpranan yine biz oluyoruz .Evet,ilanın şu günlerde gelmesi gerekiyordu .Ama bu yıl sınava girenlerin şansızlığı da ortada maalesef.Diğer yandan KpssA,bağımlılık yapıyor o kadar emekten sonra bırakamıyorsun ..Çoğu kişi birçok maddi-manevi sıkıntıyla bu sınava hazırlanıyor.İnanıyorum ki Allah ,kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz.Kazanıncaya kadar pes etmek yok .Herkesin yolu açık olsun .Allah bol sabır versin
-
Kaçıncı kez kpss ye girelim ben kpss ye girmekten bıktım
-
@AbuZiTTin inşallah emeklerinizin karşılığını alacaksınızdır.Dilerim,ileride iyi bir yerde oluruz da bu yazdıklarımıza güler geçeriz .
-
Insallah hepimiz calismalarin,bu kadar zaman sabirla beklemenin karsiligini aliriz. Kpss e girmek basli basina buyuk bir stresti zaten, artik ne olacaksa olsun diyerek giriyorum sinava.
-
Arkadaşlar Maliye Bakanı Naci Ağbal açıklama yapmış,memurlar nette haberi gören vardir 2017 de kamuya 60bin memur alınacak diye..
-
@lorenz 2 senedir 70 bin alıyorlardı zaten çok birşey değişmedi.Uzman kadrolarda azalma olacağını sanmıyorum.
-
Bu ileti silindi! -
Alırlar subatta bi 30 bin öğretmen 20 bin sağlık alırlar kalan 10 binde artık bize ne verirlerse
-
@eapr polis var daha
-
MEMUR ALIMLARININ DONDURULMA NEDENİ "TASARRUF"
Söz konusu açıklamanın, alımların tümden iptal olduğuna değil öğretmen ve polis dışındaki personel alımında tasarruf tedbirleri çerçevesinde hareket edileceğine işaret ettiği ortaya çıktı.
Çalışma Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Müezzinoğlu’nun açıklaması, personel istihdamına yönelik mevcut süreçlerin iptali anlamına gelmiyor. Kamuya eleman alımına ilişkin devam eden işlemler, aynı şekilde sürecek. Müezzinoğlu’nun, kamunun uyguladığı tasarruf tedbirleri çerçevesinde böyle bir açıklama yaptığı öğrenildi.
-
Şubatta önce sanmıyorum gençler , şu an eğitim verecek ve mülakat komisyonundaki adamlar bile fetoden sallantili ya da alındı deniyor .Gene de calismaya devam
-
Darboğazda olduğumuzun farkında olup ona göre bi psikolojik ayarlama yaparsak en az hasarla atlatırız bu süreci diye düşünüyorum.ilan illaki gelecektir, hazır olmak için de çalışmanızı ötelemeyin.ilan gelince iki ayağımız bir papuca sokmak, bu sıkıntılı zamanları katmerlemek olur. Herkese başarılar aman çalışmayı bırakmayınız!
-
Yahu sanki kasımda aralıkta sınav yapsalar hemen mülakat mi yapıyorlar..normal şartlarda yapılan sınavların bile mülakatı mart nisan ı buluyor.hiç olmazsa sınavı olsaydı kafamız rahat olsaydı şimdi bekle dur gelicek mi gelmicek diye kafada milyon tane soru işareti varken çalışılmiyor ki