2016 Aralık GUY Sınavı
-
Evet arkadaşlar neytullah Andiç diye bir arkadaş bu Twitter dan gündem alma işi için herkesde 3-5 topluyor ve bu ise oda bizim kadar emek verdi tanımam etmem ama bu iş için ugrasitigini gördüğüm için bende yolladım para herkes biraz bişey yollarsa hepimiz in sesi olur bence destekleyelim.
-
@mehmedoglu DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM VARSAYIM GENELDE ÖYLE YAPTIĞI İÇİN DÜŞÜNDÜM AMA BUNLARI KENARA BIRAKIRSAK ŞUBATIN SONUNDA BEN ÇOK RAHAT Bİ ŞEKİLDE İLAN GELEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM. KORKTUĞUM NOKTA ALIM SAYISI AZ OLMASA BARİ
-
@torpil-siz 1 TL DE OLUR 10 DA 20 DE BİZ VERELİM NEYTULLAHA ETKINLIKLERİ DÜZENLEMSİ İÇİN BEN DEVREYE SOKMUŞTUM AMA İKİ ETKİNLİK SONRA YILDI ÇOCUK ADAMIN MULAKATLARI VAR. BİZİMKİLER TWEETER İŞİNİ PEK SALLAMAYINCA DÜN OLMAYACAK SENDE Bİ EL AT DEDİM O DA BÖYLE DÜŞÜNMÜŞ MANTIKLI
-
KENDİ GÖNLÜNDEN BİR ŞEYLER VERMEK İSTEYEN VARSA HESAP NO ATARIM SİZE DE
-
tüm kurumlar alıma çıkıyor arkadaşlar bunlar bakanların insiyatifinde olan bişey değil ilk ağızdan cumhurbaşkanı kendisi istihdam seferberliği başlatıyoruz dedi. referandum var ekonomiyi toparlamaya çalışacak hükümet bi yandan da alımlar artacak. bizim bakan istediği kadar sessizce beklesin muhakkak verecek ilanı şubatı aşmaz önümüzdeki hafta gelir diye umuyorum ben
-
ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İÇİN TT PARASINI BİHOCAMIZ KARŞILADI DİĞER HAFTA İÇİN 3-5 TOPLANIYOR
-
evden çıkınca ben de yatırcam o oluşturulan fona herkes üç beş kuruş yatırırsa gündem sıkıntımız kalmaz
-
Hele şükür gündeme girebilecez yine persembeyi beklemeyelim pazartesi gündemi alalım artık beklemek stresimizi daha da artırıyor
-
@keynesin-amcası İNŞALLAH KARDEŞİM BAKANIMIZIN Kİ GİBİ VARLIK FONU DEĞİL AMA BİZİM FON DA HAYAT KURTARAN BİR FON OLARAK TARİHE ADINI YAZDIRACAK HOCALAR DESTEK ÇIKIYOR YA O BENİ MUTLU ETTİ
-
Bende gonderdim simdi dostlar . Gun birlik olma gunu
-
IBAN ve hesap bilgisi isteyen özelden yazabilir atabilirim yada doğrudan neytullah arkadaşımızı faceden ufak bir araştırmayla da bulabilirsiniz daha sağlıklı iletişim olur.
-
toplanması gereken meblağ ne kadar
-
@hgrotius HERHANGİ Bİ MEBLAĞ YOK KARDEŞİM NE KADAR ÇOK TOPLARSAK GÖNÜL İSTER Kİ HER GÜN TT OLALIM AMA ŞİMDİ SADECE HAFTA DA 1 KERE. BU HAFTANIN TT PARASINI BİR HOCAMIZ KARŞILADI. KİMSE ZOR DURUMDA KALMASIN VEREBİLEEKLER 1TL DE OLAR 10 DA BURDA İŞ GÖNÜL İŞİ RIZA İŞİ
-
Belirli bir meblağ yok ama her TT 150 gibi birakam dediler galiba her hafta TT ölüncak üstteki arkadaşında dediği gibi bir haftayı hocanın biri sağolsun vermiş bir kaç hoca daha vericekmis bizde artık ne kadar toplarsak o kadar destek olucaz cevap limitless:)
-
Bana da bir iban yollarsanız yarın çıktığımda yatırırım.Valla çok iyi düşünmüş arkadaş,sağolsun
-
gençler naci ağbal facede aktif, sabah trt de konukmuş , yazdığı yazının altına ziraat mühendisleri bissürü yorum atmışlar bizdeki facede paylaşımlarının altına yazalım guy isteğimizi
-
@niloya TORPİLSİZ İBANI HALLETSİN ÇÜNKÜ ART NİYETLİ OLAN OLABİLİR TEK KİŞİDEN ALIN İBANI GEREKİRSE BENDE YAZARIM ÖZELDEN
-
Aramızda ekşi sözlükte hesabı olanlar varsa orada da bizden bahsetsek dikkat çekebilir. Bizler de sosyal medya hesaplarımızdan başlığı paylaşırız .
-
@niloya attım mesaj bolumunuzden isteyene atabilirim isteyende tekrar dediğimiz gibi neytullah arkadaşımızla faceden iletişime geçebilir hemen dönüş yapıyor sagolsun
-
Banada atabilir mısınız IBAN hesap no hesap adı vs