2016 Aralık GUY Sınavı
-
@keynesin-amcası daha önce Konya'dan uzak durdum 75,5 kapadı Ankara olursa düşüyor puanı
-
Şurda ilan ilan diye kuruduk açılan illeri beğenmeyen olursa çok fena yorumlar yaparım haberiniz olsun
-
@kozexpo niye yok ben mugla hayalleri kuruyodm
-
@ezgipire Muğlalıyım öle bişi duymadım:) Şaka bi yana muğla geçen yıllarda 110 kişilik alım yapmıştı . Boşluk varmı onu bilmiorum bak. ,Açılsada ben yazmam ama taliplisi çok oluo muğlanın. Holding patronunun kızı gibi talebi var:D
-
O kadar yoruldu ki millet..deniz-kum-güneş hayali kuruyor.
-
@jevons ilan gelsin de neresi olursa olsun ama yeter ki puanıma gelsin daha önce üç kez küsüratla giremedim.
-
@bonus konyada mülakat süreci sıkıntı daha once konyadan elendim konyalı olduğum halde yazmicam:)
-
Mülakatların hepsi Ankarada mı gerçekleşiyor mesela İstanbul guy yazsak Ankarada mı mülakata gireceğiz ?
-
Artık hayırlısı olsun illere göre karar verilir ilan bir gelsin bakalım @jevons Tabi 81 puana sınava girilebilir mi tedirginim daha önce çok ağzım yandığından
-
@Ülkü kurumların sınavı mülakatı hepsi ankarada olur
-
Ispartaaaaa yi istiyorum ben gençler başka isteyen var mı guy ilanı geldi ha sanki ne güzel konuşma bunlar ya
-
@ddguy 4 yılım geçti orda açılır orasıda ısparta yazan kaçıyor sonra:)
-
Ankarayı veya Eskişehiri bekleyenlere selam olsun :))
-
@keynesin-amcası benimde 4 yılim geçti hocam sdüu
-
Arkadaşlar olası bir ilan da tekrar il seçimi olacağına dair netlik söz konusu mu,bundan önce yazılanlar da sistemin değiştiğini ve yeni sistem de il seçiminin ortadan kalktığını söylüyorlardı
-
@keynesin-amcası peki kendisinde hagb varsa? Hakaretten aynı şekilde.
-
@bonus aynen yeterki ilan gelsin ben çakılı memurluğa adayım şimdiden Girersin tabiki burda daha ne kritikler yapıcaz buluruz sana şanslı bi il
-
@ddguy bölüm ne kaç yılında mezun oldun akraba çıkacaz bak
-
@keynesin-amcası hocam sdü mezunu musun hangi bölüm hangi dönem mezun oldun
-
Peki 84.2 ile istediğim ili yazarım demi arkadaşlar