2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd ilan gelecek duyumunu tekrarlar mısın:)
-
inş dostum duyumum o yönde.. belki biz gidecekmişiz halka.. size nasip olur.. servis görevlisi başlayabilirz sıkıntı işsizlik
-
@kürşaddd Sevis görevlisi derken
-
Önümüzdeki hafta için umudumuz çok yüksek
-
Ben @kürşaddd ı sadece kızgınken değil normal zamanlarında da bazen anlayamıyorum frekanslar tutmuyor bazen
-
Anlasak da anlamasak da kürşaddd bizim umut kaynağımız
-
@mehmedoglu teşekürler
-
geçen yıl müfettişlikten barajı aşıp ucu ucuna mülakat kaçıranlara uzmanlık teklif etmişler. benim de beklediğim bu umut fakirin ekmeği
-
Gençler şöyle motivasyonu arttıran aynı zamanda güldüren bir film söyleyin
-
Bi tahminde de Bn bulunayım arkadaşlar. 15 Şubat Çarşamba günü ilan gelebilir.
-
@Atauni25 tahmin devri bitti tahmini yanlış çıkan forma baklava ısmarlıyor ona göre
-
@Atauni25 Barii 14 şubat olsun
-
#BoşunaMıOkuduk Tagı şuan gündemde tam iibf li tagı yüklenin
-
Bakanları etiketleyelim
-
#3000Geliruzmanyrd ilk verdiğim taga bu etiketi de yapın gündemden düşmeden duyurun gelin hafi
-
Tahmini şu mantıkta yaptım. 2015 Ekim ilanı 7 Ekim Çarşamba günü olmuştu. Bu ara ilan muhabbeti olunca da Çarşamba gününe denk geliyor ayın 15'i. Teselliyi bu şekilde yaptım;) şu gerçeği de söyleyeyim bnm karnımı doyurmayacak hükümete de oy yok. Bu referandum için de geçerli
-
İlan gelse de beni halkbank çağırırsa servise ona gitcem dostlar. Karar verdim artık evlenelim ya. Çok geri kaldık. Moralim biraz tuhaf işe başlasam da ondan yazdım. Guy gelecek ben gitcem falan. Bakalım
-
Facede biri hazır olun guy gelecek yazmış
-
@kürşaddd servise gidip bi yandan da guy a çalışsak olmaz mı ?
-
@keynesin-amcası ben de gördüm ama yine yaz kaç taktiği hocam işimize bakalım bence