2016 Aralık GUY Sınavı
-
Murat kaymak hoca guy biraz zor demiş.
-
@jevons 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@aylin-yılmaz instagramdan takibe alabilirsin canlı yayınlarımızı arttırıcaz arkadaşlarınıza haber verin ddi
Kusura bakmasin da o bildigin takipci kasıyor
-
@miss-smith doğru ona göre kaymakamlık ve idari hakimlik önemli çünkü ordan ekmek yiyor:)
-
@kozexpo bu murat kaymak beye iyi cevap oldu bu
-
@kozexpo o ıkı sınavdan 100 alsada sıradan bir öğrenci işi çok zor sağlam referanslarla giriliyor o kadrolara.
-
@ddguy var hocam yeni bitmiş hatta bi eğitime daha giriceklermiş kdv ile ilgili bişey dedi
-
@pomak olabilir hocam eğitim de olan üstadlar çok bilgi vermiyolar hele ortamın bu kadar karışık olduğu bi durumda kurum içinden biri çıkıp da kolay kolay ilan yakın demez ama tabi belli olmaz gelirse çok şükür gelmezse de nasip degilmis deriz yapicak bi şey yok hayırlısı olsun inşaAllah moral bozmayin
-
Benim en çok merak ettiğim olur da ilan gelirse bu kadar büyük puanların hepsi başvuracak başka ilan olmadığı için kpss puanında olduğu gibi 2-3 puan artar gibime geliyor yani 80 ile mesela ankara izmir yazan açıkta kalabilir gibime geliyor dikkatli yapmamız lazım hele bi şehirler açıklasın buralar iyice şenlenir zaten :))
-
@Grimmjow hocam 80 benim puan çok kritik nolur dua edin sınava girebileyim
-
@Grimmjow 87ile izmir yazmayi dusunmuyorum yuksek kapatir diye isi garantiye almak icin. diyarbakir trabzon olsun raziyim yeterki puan bosa gitmesin
-
@ddguy inşallah sizin dediğiniz gibidir alım olurda bizde artık şevkle ders çalışmaya başlarız. Morl bozmamak elde değil ki 2015ten beri kpss ye giriyorum artık kulaklarımıda tıkayamıyorum söylenenlere son yakın gibi geliyo
-
@crowdıngout ben 80 diyorum hocam sen 87yle korkuyosan bana açık bi mezar gosterin
-
Geçen hocanın birine mesaj attım faceden düzgün dille hocam grubunuzda paylaşarak veya cevrenızdekılerden yardım talep ederek destek verir misiniz etkinlik yapacagız diye dönmedi bile . Bugün de çıkmış birileri o zor bu zor . O yüzden öyle tüccarlara itibar etmeyiniz. Geçen yıl kurumun kendi açıkladığı kadro vardı gelecek dedik gelmedi. Bugün gelmez deriz gelir. Önemli olan bizim hem ders hem de birlik olma yönünde gayret etmemiz. GUY gelecek diye çalışırız İl göç gelir, İl göç gelecek deriz GUY gelir. Belki 3-4 farklı ilan gelir.( İnşallah) Inancımızı, azmımızı hocaların ağızlarından çıkana bırakmayalım. Yarın pişman olmamak için ders çalışalım. Allah Büyüktür.
-
Geçmiş olsun şimdiden puan algısına başlanmış.Benden size tavsiye sosyal medyada (burasıda dahil) her denilene inanıp hareket etmeyin. İçinizden geçene göre hareket edin.
-
@ddguy hocam halkbanktan 66ile muloya giremedik 52ile muloya giren var yetti gayri.Tek amac bosta kalmamak sistem adam gibi sistem degil
-
@crowdıngout hayırlısı olsun
-
@eomer Hocam kim algi yapiyorsa Allah belasini versin.Evde issiz uyumak mezarda uyumaktan daha zor.tamamen kendi fikrimi soyledim .88alan bi arkim var onla beraber ayni seyi dusunuyoruz.Keske bi ilan gelse de ...
-
@aylin-yılmaz mayıs ayında derste aynısını demişti pek gerçekleşen şeyler söylemiyor kendisi
-
@canaycan süpersin o halde yaşasın guy kardeşliğii:))
-
gelecek de gelsin artık ya.. baskı çok fena aileden.. destek veren kalmadı vala