2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ddguy o biraz sinirlenmistir bu hafta ici ilan gelince düzelir merak etme
-
Sadece guy duyumu mu var şimdi vmy,muy da hareketlilik Yok sanırım değil mi?
-
@aksaçlı inşaAllah hocam temennim o yönde yoksa bu gidişle sinir krizi yaşayacak kendine zarar verecek neyse şimdi yine eksilenirim Allah yardımcısı olsun
-
@Hipokrat vmy den umut yok sanırım hocam.kimse bi şey paylaşmadi mhuy da beklenenler listesine alındı bakalım hayırlısı
-
Umut fakirin ekmeği umar ha umar umar...
-
@paretowilfredo hocam sizden bir iki kelime bişeyler bekliyoruz sen hiç bir şey söylemeyince karamsarliga kapiloyoruz bir ses ver gel
Gel ki safaklar tutussun -
@paretowilfredo Bi ses ver arrtik Lutfen ?
-
Ben iyiyim. Naci Bey o çok rahat adam. Sinir bozuyor
-
@denetçi hocam iç işleri uzmanlığı için sınav öncesi beklentim yok zira ihraçlarda da pek göremedim ama ne olur bilinmez tabi
-
aynen bence de o hafta bu hafta .) çarşamba gecesine kadar birşeyler gelecek
-
@furkanbey ongorumu yoksa biseylermi biliyosnz
-
Vergi Denetim Kurulu’nda (VDK) görev yapan 777 vergi müfettişi FETÖ ile mücadele kapsamında görevden alınırken, en fazla ihracın olduğu İstanbul’a takviye yapılıyor. Antalya başta olmak üzere Anadolu’da bulunan çok sayıda şehirden İstanbul’a vergi müfettişi transferi gerçekleşecek. VDK İstanbul’da Haliç ve Maltepe Grubu kurarak buraya diğer şehirlerden takviye yaptı. İlk etapta 200’ün üzerinde müfettiş İstanbul’a gitti. Toplam 8 bin 500 vergi müfettiş ve yardımcısının bulunduğu VDK’nın İstanbul ayağında 2 bin 397 A grubu, 300’de B, C ve Ç grubundan olmak üzere toplamda 2 bin 700’e yakın müfettiş görev yapıyor.
http://www.star.com.tr/ekonomi/vergi-notu-a-plus-olan-mukellefe-vip-uygulama-haber-1185849/
-
@İnmyheart yok be hocam keşke bilsem.. son sayfadaki yorumları okuyunca insanın içi umut doluyor.. bakıyorum insanlar dua ediyor. e allah büyüktür aylardır gelmeyen ilan inşallah yakın zamanda bi gece yarısı gelir
-
@keynesin-amcası takviyelerle şimdilik 'idare ediyorlar' o zaman habere göre. ihtiyaç var babacım yapsanıza yüklü bi alım
-
@furkanbey şuan bakanlık
Açmicam açmicam benim değilmi açmicam -
@keynesin-amcası hatta hocam Eskişehir Muğla ve doğu da bulunan is yoğunluğu olmayan bi kaç Başkanlığı kapatıp ordaki müfettişleri istanbula gönderecekler. Diye duymustum
-
@ddguy alsınlar o zaman ya bıktık yeminle:)
-
@ddguy teşekkürler hocam cevap için.hayırlısı hakkımızda
-
Yüklü vmy olursa bize de şans doğar belki hayırlısıyla...
-
@ddguy Muğla kapatılamaz buna izin vermeyiz :)))