2016 Aralık GUY Sınavı
-
@miss-smith benim de tercih sıralamamın içinde bursa var
-
@Kutyler burası böyle. Bakıyosun il seçimi yapıyoruz bakıyosun matem haline giriyoruz
-
İşte arkadaşlar bu yüzden ilan geldiğinde il seçimi yaparken girmek istemiyorum buraya Kafalar çok karışacak aklıselim davranmak lazım sakin olmak lazım
-
@10sanli @canaycan izmir listesine +1 lütfen
-
@aksaçlı Muğladan oraya gitti burdan bak olaya Burda yok suriyeliler. siz alışmış olabilirsiniz belki ondandır.
-
@canaycan 79.3
-
@totti hele ki bakanlığın açacağı ilk sınav olursa sen o zaman gör izmirin puanını
-
Ne oluyor yaa gelişmeleri kaçırdım sanırım,herkes çok umutlu valla hep böyle olun arkadaşlar
-
Hahahaaaa dostlar sizlerle ilan gelmiş gibi şehir tercihlerini konuşmak motıvasyonu arttırıyor
Hepimiz delirdik -
Ya ben Mugla'yı çok istiyodum ama baktım kiralar falan cok yüksek geri vazgectim. Keşke Ankara olsa da bide ev derdiyle ugrasmasam. Bakalım hayırlısı olsun o ilan gelsinde tek razıyım hepsine
-
puanımı ben de yazayım net p35 84.8 p49 83 bu vergi şeyi de ing sayesnde alım iyi olursa belki gelir..
-
Aferin gençler hiç ısparta duymuyorum bu güzel sizce ısparta gelir mi ya küçük il sonuçta ama ihraclarla baya kişi görevden alınmış sanırım fikri olan var mi
-
@canaycan hocam zaten böyle giderse kpss ye kadar başka sınav açılsa bile sonuç açıklanmaz o puanlar illa ki tavan olcak
-
@10sanli ilan gelince herkes vaziyet alsın çünkü buralar karışacak
-
İnş NACİ bey hevesi kursağımızda bırakmaz
-
@kozexpo Muğla'dan turizm olarak kiyaslanamaz ama gelismislik olarak katlar
-
@ddguy ben Isparta bekliyorum
-
@10sanli kiralık evimiz var. sen kaç verion en son onu söyle:))
-
@Kutyler dün birisi sınav yok duyumu paylaşmıştı çökmüş bir şekilde uyudum bu gece il tercihimi düşünüyorumBu gruptaki herkes gibi bende iyi değilim
-
@totti hocam seni de yazdım kara listeye ikna turlarıma davetlisin ilandan sonra