2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Kutyler yani korkuyorum ... Sinirle dolmuş taşmış gürüh beni linç eder
-
@miss-smith 1.5 senedir bekliyoruz umarım iyi şeyler olacaktır
-
@miss-smith şimdi o listeyi silersen bak birisi illeri bile yazmış ama sonra silmiş denme ihtimali de var
-
@Kutyler bu sevinci sayın bakanımız görse gözleri dolar hemen ilan için talimat verirdi
-
@10sanli dedikodu böyle üreyen bişey demi
-
@miss-smith yani sen herhalükarda küfür yiyeceksin sanrm kardeşim. Çokta şeeeeapma bnce:))
-
aynen dikkat etmek lazım o il işine hiç girmeyecektin büyük hata yaptın @miss-smith
-
@10sanli bitmemiş bir hikaye
-
@miss-smith gelecektir inşallah
-
@miss-smith hocam iki türlü de fena bi şeye bulaştın gibi
-
ooo yeni sezon yakında diyosun..hadi bakalım hayırlı olsun inşallah açılır ısparta diyelim o zaman @Kutyler
-
@10sanli @kozexpo hayal kurduk ve oyun başlangıcında bunlar atıştır dedik
Filmlerdeki gibi burda bahsi geçen iller gerçeği yansıtmamaktadır -
@10sanli teşekkür ediyorum iyi sayı olur,herkesin gönlüne göre olur umarım
-
Herkes il konuşunca gönlümden geçen illeri atıştır diyerek yazdım arkadaşlar Beni linç etmeyin veraber güldük eğledik paretonun dediği gibi sohbet demli oldu . Sosyal hayatta bizi anlamayan insanlar arasında tebessüm bile edemiyoruz.
-
Herkesin bi hikayesi var, umarım herkes mutlu bi gelecek inşa eder kendine, bırakmak yok arkadaşlar hepimiz buralara geldik bekledik sabrettik devam edicez ilan gelse de gelmese de. bu işi koparana kadar
-
@Kutyler 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@10sanli bitmemiş bir hikaye
Hocam Allah o bitmeyen hikayesi gönlüne göre sonuçlandırır inşaAllah Rabbim yar ve yardımcımız olsun
-
@miss-smith hocama laf yok gençler o bizim yüzümüzü güldürecek espri yaptı Allah onun da yüzünü güldürsun insaAllah
-
@ddguy çok teşekkür ediyorum.Çok naziksiniz herkesin, ama hakeden herkesin gönlüne göre olsun herşey hocam
-
ARKADAŞLAR GUY İÇİN ARKADAŞIMLA MESAJLAŞTIM YÜZDE YÜZ GELİYOR ARTIK.. ONDAN UFAK BİR SAPMA BİLE YOK.. BAKAN İŞİ ZATEN TAMAM DİYORDU.. BAK SENİN İÇİN SIKIŞTIRDIM DEDİ BANA İnsan kaynaklarındaki ÇALIŞANI.. BAKAN TAMAMDIR.. BAŞBAKAN DA SIKINTI YOK.. TARİH OLARAK ŞU BU DİYEMEM.. KPSS ÖNCESİ KESİN.. BEN BU AY DA KESİN DİYORUM İNŞ.. BU HAFTA İÇİ HEYCANLA BEKLİCEM.. ARTIK ŞÜKÜR Kİ GELMEME İHTİMALİ YOK.. HAZIRLIK TAMAM DUA EDİN MALİYE BAKANI ÖLMESİN ÜLKEDE DEPREM OLMASIN BİLMEM OLAĞANDIŞI Bİ ŞEY OLMASIN.. DOSTLAR HERKES SUSARKEN BİZ DUYUMUMUZU YAZDIK ŞÜKÜR..BİZİ DE MAHCUP ETMEYECEK. ÇOK MUTLU OLDUM.. İNŞ GELİYOR.
-
korkma korkma bişey olmaz bukadar uyarıdan sonra @miss-smith