2016 Aralık GUY Sınavı
-
oda bişey mi ben sokağa bi cuma günleri çıkıyorum ezan okununca koşa koşa gidip imamın ilk selamında kalkıp tekrar eve geliyorum mahalle bakkalı bile artık dalga geçiyor atanıpta kurtulsaydık
-
herkeste aynı dertler , ben ilk girişimde aldım 85 i gece gündüz çalıştım snf arkadaşlarım kafe kafe gezerlerdi benle dalga geçerlerdi sınıfın ineği diye iyi puan alamazsan evlencen adresini ver de istemeye geliriz diye abuk sabuk şakalar yaparlardı dersane arkadaşımla buluştum geçen gün , o 63 aldı ,atanamadın da gördün mü boşa hazırlandın noldu diye açık açık kıskançlığını belli etti amcam evde kaldın, atanamadın da diyo dedem her fırsatta ilk maaşın benim diye göz dikti bile ama bir yandan da kızım niye atanamıyosun çalışıp duruyosun ya bişey yok diyolar hep aynı cümleler sanki tek dertleri benim! kafayı yemek üzereym
-
Aynı şeyleri hep beraber yaşıyoruz:)bir hocamla karşılaşsam ben sen çoktan atanmışsındır diyodum tühh olmadı mı muhabbeti Yok niye bankaya girmiyorsun muhabbeti akrabaların meşhur sorusu:) Allahtan akrabalara son noktayı babam koydu kıyamıyorum kızıma çalışmasın o da nolcak demiş:) bir de asılsız alım muhabbetleri var tabii
-
Cnn turk de bakan kime konuk bilen var mi ? Saat 3 de sanırım saynur tezelin programı var ama twitter adresini bulamadım
-
ah o banklalar çalışmak istemediğimi soylediğim halde o kadar banka var bak şu hemen girdi sen nasıl giremiyorsun 3000 maaş veriyorlar çok güzel maaş var demeleri yüzünde artık gına geldi bana
-
Artık millet hayırsız demeye başladı bilmiyorlar ki hal hatır sorduktan sonra ee sen napıyon diye sorduklarında yaş 28 olmuş hala kpss ile uğraşıyorum dememek için aramıyorum kimseyi kpss den başka ne yapıyorsun diye sorduklarında muhabbet dönmüyor bile hayatımı o kadar monotona çevirdi ki bu olay bazen kendimi guy da bi yere atanmış olarak hayal ediyom istemsiz bir sırıtma geliyor sonra kendime geliyorum bi bakıyorum önümde çözülmesi gereken sorular tekrar edilmesi gereken konular...
-
Hepimiz aynı şeylerden şikayetçiyiz ne kadar cokmusuz aslında yalnız değiliz .Artık biz bir aileyiz GUY ailesi inş emekler zayi olmayacak asla kendinizi ezdirmeyin arkadaşlar kimseye kendinizi zekanizi ispatlamak zorunda değilsiniz.gercek dost veya arkdas için sınav vs bahane .Gerçekten size değer veren her koşulda yanınızda olur.size ders çalışıyorsunuz diye kucumsuyorlarmi direk cevabı yap istirin .Ezik göstermeyin kendizi cunku insanlar zayıf noktanizdsn sizi yaralamaya çalışır . Gülüp geçin evet Heryil sınava giriyorum evet atanamadim evet hala ders çalışıyorum hem Dr severek büyük bir zevkle haha ;)))) bu kadar basit ;))))))) kendinizi ve zihninizi boş insanlar için strese maruz bırakmayın o bünye size iş hayatında lazım olucak ;))))) kı atanan arkadaşlar gruba baklava ismarlar herhalde ;))))) sağlıcakla kalın hayırlı geceler kadim dostlarım ;)))
-
dostlar aynen hepımız yaşıyoruz bu dramı.. bu alım ıle ınş gıb mulakat sırasında burada kım ıle dualaştık ıse yıne burada olmuş ulan dıye bağıracaz... beraber hepımız bır kışı bıle fıre vermeden sevıncez.. tabı kaybedenlerın olmadığı.. ozel mesajla.. anlayış ıle ama sonu çok guzel olacak.. umut ışkenceyı uzatır denır ya tam tersı umutsuz da yaşanmıyor be gulum.. ışte Mustafa kemalın dedığı gıbı kutahya savaşı kaybedıldığınde dedığı gıbı ışte şımdı kazandık.. ışte dostlar bence şımdı kazandık..
-
bakan sabah da trt haberde bılyrm ama 10.15..yanlış da gormş olablrm.. herkese ıyı geceler.. hayırlı cumalar.. bol dualı guzel bır gun dıleğyle..edılen her duanın kabul olması dıleğyle..
-
arakadşlar atanrsak bu sene. bir gun ayarlayip buluşmamız lazm.az zaman gecirmedik beraber.guzel dostluklar oluşcaktır eminim.
-
Kaç haftadır ilan gelir diye ders çalışmaya başladım ve odadan çıkmaz oldum ailemi bile evin içinde kısıtlı görüyorum.Bu akşam ilk defa bi yakınımıza gittik akrabalardan biriyle tokalaşır tokalaşmaz sizin atanma işi ne oldu ddi.O an ne cvp versem diye düşündüm ama sadece gülümseyebildim. Babamın her zmn söylediği önce senin sağlığın gerisini Allah nasip edecek...Dostlar İnşallah çok yakın bir zmnda burda maaşlarımızın yetmeyişinden ev kiralarından konuştuğumuz günler gelicek.Eğer atanırsam şu süreci asla unutmıcam mücadele eden tüm arkadaşlara her zmn destek vericem.
-
İlan gelir de inşallah buradaki herkes atanır o zaman atanamadin mı hala diyen, atanmış olup da hava basan, biz ders çalışırken gözümüze gözümüze tatil fotoğraflarını sokan, soru yagmuruyla sokağa çıkmamiza engel olan, bizi rencide eden eş dost akrabaya sadece tek bir şey soyleyecegiz ''KREMİNİ SÜR''
-
@jevons o ne demek?
-
Hayirli cumalar arkadaslar. Iyi ki varsınız
-
@Mimar 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Hayirli cumalar arkadaslar. Iyi ki varsınız
Hayırlı cumalar kardeşim
-
Maliye bakanı saat 10 da TRT haberde mesaj atın arkadaşlar
-
Demekki genel problemler herkeste var bana da soruyolar sınav işi noldu bekliyon mu diye bende alım var da ben mi girmiyorum hergün haber dinliyosunuz ama anlamiyosunuz demekki ortalık karışık darbe bizi vurdu ben elimden geleni yapıyorum elimden gelmeyen şeylerden de mesul değilim deyip lafı yapistiriyorum sonra herkes çeviriyo lafı tabi doğru diyon herseyin hayırlısı sıkma canını na geliyo hiç kendinizi ezdirmeyin bu sürecin sorumluları bizler değiliz kaderimizde bu varmış bunu yaşıyoruz bu psikoloji bize bi ömür lazım insanlar sizi överken de eleştirirken de takmayın biz insanların demesiyle iyi ya da kötü olamayız gençler biz kendimizi bilelim kendi kendimizin destekçisi olalım
-
sunucunun tweet adresi lazım
-
@bonus sunucunun tweet adresi lazım
-
@trthaber tweet atın