2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tamda istihdamdan bahsediyorlar bunun üzerine sorulursa çok güzel olur
-
Otomotiv , yabancılara konut, beyaz eşya' dan bahsediyor. Vergi düzenlemeleri vs vs
-
@yasartaskinkoc atın etiketleyip
-
@sametuzeyir oyle bir duruma getirdi ki artık sanki adam istihdamdan konuşurken isteyerek bizim konuyu açmamak için baska konuya geçiyor gibi geliyor.halbuki adamin bizi taktıgı fln yok
-
Pc fln bise yok onunde nerden gorecek twitleri
-
Bugün defterdarlar kararnamesi yayınlandı. 30 A yakın defterdar değişti demek ki imzalamalar başlıyor. Bence sıra yavaş yavaş bize geliyor.
-
Bir sürü sey yazdim bise oldugu yok off
-
Hay Varlık fonuna kafam şişti ya. İlan bekliyoruz kardeşim. Cumhurbaşkanı nasıl bunu bakan diye atamış merak ediyorum. Herhalde uykulu felanmış yada boş bir an'ına mı denk geldi nedir. Ne güzel Mehmet Şimşek pat pat atama yapıyordu.
-
Bende yazıyorum da sanki ise yaramiyo gibi programı takip etmiyorum şu an ne konusuluyo
-
@ddguy VARLIK FONUNU ANLATIYOR BU SENE KPSS DE 1 SORU BANKO
-
Önünde kağıtta hazır sorular oradan soruyor.
-
Evet hazir sorular soruluyor. Ben trt haberi de aradım cevap vermiyorlar. Bugun cnn e konuk olacaksa simdiden oraya ulasmamiz gerek
-
Sorular arasına konulmamiz gerek . lutfen duyarli olup ard arda cnn i arayalim twit atalim..herkes tanidigini uyandırsin son şansımız olabilir kacirmayalim bunu
-
Varlık fonu yoneticilerini kim atar bence soru bu sıklar CB bb mb Sayıştay icisleri bak. Gibi
-
Her gelismeden bahsedip bunu es geçiyor ya anlamak mumkun degil
-
CNN KATILACAKSA NUMARA YAZIN BURAYA DA ARAYALIM
-
Cnn e nereden ulaşabiliriz
-
Aradim ben ama sali gunu katildi dediler
-
@talihsiz NTV YE KATILACAKTIR O ZAMAN
-
NTV olması lazım dün 15 ye ntv deniyordu emin Değilim ama