2016 Aralık GUY Sınavı
-
@kürşaddd hocam kafa egdirecek naptin yapma gözünü seveyim ya bu durumun senle benle onla alakası yok tamamen ülkenin başından geçen olaylarla ilgisi var sen sakin bırakma hocam
-
doğru motive olmak lazım.. arkadaşlar lütfen çok çalışın nefes bile alamayın bence.. sonra baskı çok oluyor üstünzde.. gezmeye bile gitmeyin derim
-
@kürşaddd yanlız değilsin kürşat ben her gün ensemden yakalayan baş ağrısı ile uyanıyorum tansiyon hastası oldum bu süreçte. Kimse halden anlamıyor.
-
@ddguy dostum bilmiyorum ikna etmek de istiyorm bakalım.. yaş oldu 28 ondan bu da olmazsa seni hiç özel almaz diyor onlar da haklı.. neyse bakalım.. bence bu hayat adil değil
-
Grup iyice değişken ruhlu olmaya başladı ( başka bir betimleme yapacaktım ama sonradan vazgeçtim ) arkadaş bi sakin olun o ilan buraya gelecek uleyn @kürşaddd hocam sen bize lazımsın nereye ya biz senin duyumlarınla canlandık seviyoruz biz seni bizi bırakıp da gidemezsin izin vermiyoruz
-
neyse ben kokoreç yemeye gidiyorum görüşürüz. Bugünde kokoreçci abiye sorcam ilanların son durumunu:)
-
@canaycan inş son kez ikna etcem annemleri.. 2012den beri uğraşyrm.. 2013 askerlk yaptm.. o sene patladı zaten alımlar.. annem evlencen kitap göresim yok artık diyor.. bekletyrm yıllardr o da mahçp ikna ederim inş..olmazsa ama eldeki bulgulardan hep oluyorz ya..dua edeym bari ne yapaym.. dostlar inş sizin olur da bu kadar geç yaşa kalmazsınız
-
@kürşaddd son Senem sabredin filan DE Hocam yüzduk yüzduk kuyruğuna geldik sen Allaha Sığın o yar ve yardimcimizdir inşaAllah
-
@kozexpo halkın nabzını tutuyorsun hocam valla helal olsun ayrıca bu saatte senin bu yaptığını yankiler siyahilere yapmadı bari bizim yerimize de ye
-
Sure (Yûsuf Suresi), 87. Ayet
"Ey oğullarım! Gidin Yûsuf'u ve kardeşini araştırın. Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin. Çünkü kâfirler topluluğundan başkası Allah'ın rahmetinden ümidini kesmez."Sure (Mümtehine Suresi), 13. Ayet
Ey iman edenler! Kendilerine Allah'ın gazap ettiği, kabirlerdeki kafirlerin ümit kestikleri gibi tamamen ahiretten ümitlerini kesmiş bir toplumu dost edinmeyin.Sure (Zümer Suresi), 53. Ayet
De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin!ümitli olun gençler
-
@keynesin-amcası haklısın kardeş
-
@kürşaddd hepimizin ekmek kapısı bir yerlerde kimine erken rast geliyor kimine geç.. Hakkında hayırlısı olacak emin ol
-
Herkese iyi geceler hocam sakin olun lütfen bu önümüzdeki günler bize lazım ders çalışma açısından
-
sağolun dostlar az uykusuz kalrm.. az da zorlarım kendimi ne olacak ya.. kendime geldim valla.. neyse o.. denerim ya.. oradan denerim ne olacak.. olursa olur.. ben yatar dostlar..kendinize iyi bakın
-
@canaycan ayıpsın gel ısmarlayayım:)
-
@ddguy iyi geceler hocam moralin bozuk uyuma ama sabah zombi gibi uyanırsın sonra ders çalışma tempon alt üst olur. Güzel düşünüyoruz güzel şeyler olacak ve unutma o ilan gelecek
-
@kürşaddd sen nereden deneyeceğini iyi bilirsin hocam orası sende hadi güzel geceler
-
@kozexpo ben muğlaya gelene kadar kokoreççiler tezgahı toplar gider gerçi o zaman da işkembe içilir bi güzel ama düşüncesi bile üşendirdi beni
-
Yani kusurabakmayında 87 puanla yazamam gelmez demek algı değilse ben de ne olayım. Ya cehalet ya da algı bu başka birşey değil. Hiç ilan gelmemiş olabilir ama hiçbir il 87üstü kapamaz yapmayın ya. Moral bozmak ders çalışmayı etkilemekten başka bişey bilmiyorlar arkadaşlar 70üstü herkes deli gibi çalışsın neler duyduk ettik. Neler oldu. Bırakmayın.
-
@paaschegibiruh şuan ilan gelmediği için işsiz oldukları için öyle diyorlar ilan gelince düzelirler