2016 Aralık GUY Sınavı
-
Duyumcular gelsin de azcık ortam yumuşasın ya valla yazıları görünce içim bunaldı yalan da olsa 4000 kişi alacak 81 il alım yapacak deyin
-
dereyi görmeden paçayı sıvamayın arkadaşlar. daha ilan yok bir şey yok puan tartışması başlamış. durun hele bi ilan gelsin hayırlısıyla.
-
2800 kişilik ilan gelirse 10 katını nasıl çağırsın yahu 28000 kişilik sınavı gelir idaresi nasıl yapacak acaba oldu olacak kpss siz çağırsın.adalet herkesin sınava girmesi ile değil hak edenin girmesi ile sağlanır
-
@keynesin-amcası aman kardes bize calismak lazim grev falan etme eyleme
-
@crowdıngout ideal kiloma ulaşıncaya kadar açlık grevi iyi olur bakarsın ilanı daha önce getiririz bu sayede:)
-
@crowdıngout neyse ne artık ilerleyen zamanlarda ne olur yaşayıp görürüz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun
Not. Bu arada kardeşim ister dikkate alırsın ister almazsın. Geçmiş yorumlarına baktm da çok bela okuyosun olur olmadık. Gerek yok böyle sıçrayışlara. Allah ıslah etsin de daha yumuşak allaha emanetsin
Yazan: Ciğerci -
Ben subatin sonuna sartladm kendimi erken gelirse sevinirm
-
çok stresliyim bi yandan evlilik hazırlıkları bir yandan ders bir yandan sınav açacak mı takipler ruhen yoruldum gerçekten ilan umarım bu ay sonuna kadar gelir
-
Maliye bakanı facebook sayfasında fotoğraf paylaşıyor. Bayburt sokaklarında.
Yok mu bayburt lu bir arkadaş sorsaydı alımları -
Bayburtlu yada bayrburtta halen okuyan hatta bayburtta akrabası olan yok mu bakanımız saat kulesinin ordaymış biri sorsun şu ilanı
-
@paaschegibiruh senin dedigin olsun kardesim Allah islah etsin diyelim.
Not:rontgenci (diye yazdim ama insallah yanlis anlasilmam)
Allaha emanet ol -
@keynesin-amcası etrafı çok kalabalık bir bayan olarak bu kalabalığı aşamıyorum:(
-
@Dick-Advacoat hocam ben aynı tezi savunuyorum il seçimi kalkması en mantıklısı ama il seçimi olacaksa bile en az 2 il seçimi olması daha adil
-
Bayburtluyum ama Bayburt'ta değilim. Maliye bakanının en yakınındaki kişi Bayburt vekili Şahap kavçıoğlu bence bakana yazacağınıza etkinliklerde ona yazın bilgi verebilir. Bakan bey okumaz ama vekil okuyabilir hatta bilgi verebilir..Derdimizi ona anlatalım..
-
@bombiksmori tek umudumuz sensin korumalarına soyle durumu anlat belki görüştürürler
-
Benim de bir duyumum var şubatın sonuna kadar veya en geç martın ortasına kadar beklerim ilanı.sonrası gelmez Zaten Tamamen KPSS ye odaklanırım ..
-
Faceden msj atalım bakana twittera girmiyor facedeki mesajları dikkate alır belki
-
@safiTÜRK69 senin durumun nerden hocam
-
@ddguy duyum
-
@paretowilfredo hocam yeni bi gelisme adina duyumunuz var mi acaba?