2016 Aralık GUY Sınavı
-
Gencler iyi geceler bol ilanlı haftalar diliyorum hepimize.Çalışmayı ihmal etmiyoruz tam gaz devam ediyoruz
-
@jevons ben de samsun yazcam inş istanbul ise diğer düşündüğüm il dostlar
-
İzmiri yazacak olan ya şimdi konuşsun ya da ilelebet sussun ona göre yıldïrma politikası izlemeyi düşünüyorum
-
@canaycan ben izmirliyim yazmak isterim ama puanim yetmez :)) aptallik olur.
-
Urfa antep taraflarını hiç düşünmem ben. arkadaşım ordaydı buralar küçük suriye lan demişti. ayak uyduramam sanırım oralara:)
-
İzmir düşünüyorum ben @canaycan
-
@kürşad 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy ben de çok ediyorum valla.. çünkü şunu yap bunu yap bunu neden denemedin bak ben evlendim sen napcan gibi insanlar yok a bayılıorum buraya
Hocam bunları diyen herkese SANA DERT mi ekmeğimi suyumu veren Allah hayatımı evirip çeviren Allah sen kimsin de
-
İstanbul dan elendığmde kendimi teselli tek bişey bişey buldum orda yaşamak zaten zor olurdu kiralar uçmuş maasın yarısı kiraya gidecekti diğer yarısı ile elektrık doğalgaz telefon su faturası iyi oldu iyi nasip küçük şehirlere inşallah demiştim.
-
1.Ankara 2.Bursa 3.İzmir 4.Eskişehir düşüncem bu yönde, kişi sayısına da bağlı olarak ve açılacak illere göre seçicez birini
-
Allah herkese istediği ili seçip atanmayı nasip etsin. Eskişehiri çok istiyorum bu arada:)
-
@busus deme ya kaç ola ki puanın @10sanli seninle bilahare görüşelim hocam ilan geldikten sonra
-
izmir istiyorum ama az kişi açarsa riske giremem önceliğim sıralamaya girmek geçen sene aydını bile uçurdu izmirliler korkulur
-
@canaycan izmir yazacağım İkinci tercih bursa
-
@kozexpo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Urfa antep taraflarını hiç düşünmem ben. arkadaşım ordaydı buralar küçük suriye lan demişti. ayak uyduramam sanırım oralara:)
ben böyle dedim ya kesin iki il ilana çıkar antep ve urfa:(
-
@ddguy sorma hep de arkadaş hep samimi geçmişiz olanlar.. ne paramı verirler ne de ortamda onlardan otlanırız ama işte hava civa.. değişenler var ama bu kurum sınavı deneyip de bekleyen dostlarımdan değişen çok az.. işte şahsiyet meselesi.. sonunda sevgilim yanımda belli oranda demeye başladım.. bunlar olmazsa düz işle evlenecek benle dedim.. sizin sayenizde daha güçlüyüm
-
Ne oldu yaa ilan mı geldi,tercihler başlamış
-
Görüşelim kardeşim @canaycan İlk tercihim Ankara ve Uludağ mezunu oldugum için Bursa ön planda bakalım ama gönlümde İzmirde var.
-
@nitrogb 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Allah herkese istediği ili seçip atanmayı nasip etsin. Eskişehiri çok istiyorum bu arada:)
Aminn hocam az veya çok hepimiz emek verdik birbirimizi görmeden bu forumda birbirimize destek olduk Yaradan büyük halimizi görüyo inşaAllah herkes istediği yerde olur
-
@kozexpo arkadaşın Suriye yi demek ki hiç gormemis kafadan konuşmuş dostum
-
Şurda ilan gelmezsa aynı kalabalığı birbirimizi teselli etmek için de bekliyorum yoklama alcam