2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar etiket yapin
-
GUY ilanı bekliyoruz Twitter hesabım bende epey Twit attım
-
Resmen komplo kurdular tagı değiştiediler ama niye
-
@john-nash nasıl yani ne oldu tag ?
-
@azimligenc seni gördüm ama yumurta profilini düzelt.
-
Etkinlik bitti mi devam mj
-
@vmy 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@azimligenc seni gördüm ama yumurta profilini düzelt.
Tmm kardes
-
@Serkan01 iknci bi tag yaptılar i yi küçük yapmışlar tweet atan çoktu ama gündem yoğundu
-
Kırk yılın başında bi işe niyet ettim onda da sıkıntı var. Twitter Hesabınız kilitlendi dedi şifre değiştirdim şimdi giremiyorum nedenini bilen var mıdır? Neden kilitlenmiş olabilir ve nasıl açılır? Bir de etkinlik bitti mi?
-
Baya Twit attım
-
kimse yazmıyor artık tt olamadık
-
@vmy hala yazan arkadaşlarımız var sağ olsun etkinlik bitti denene kadar yazın lütfen
-
@atiye_4781 twitter hesabınızı sahte olarak algılamıs olabilir ,aralıksız twit atıldığında olur bazen böyle . Tekrar deneyin sifre degisimini.
-
Bir hesaptan onlarca twit değil onlarca hesaptan tek twit TT olur bunu hala anlamadınız valla bi kere yazıp atın 2.si cidden boş yere oluyor sonra hesaplarınız spam algılıyor kapatıyor
-
@Rorschach159 2010 yılından beri twitter kullanıyorum böyle bir şey duymadım yani o kadar gündem çalışması yaptık ünlülere, manken olmak isteyenlere sallıyorsun kardeşim yine
-
yine mi gol değil u da mı ofsayt twittercılar
-
@sradaninsan banu el tweet attı takipçileri arasında mvler var bakanlar bakan danışmanları vs görmüşlerdir gündeme giremedik ama gördüler bizi
-
@keynesin-amcası İnşallah hocam
-
Naci agbal yarın ntv ye katılacakmış galiba saat 15.00 da
herkes #3000GelirUzmYrd tagı ile yazsın gündeme girme gibi bi derdimiz yok sadece sunucunun isteğimizi görmesi -
Arkadaşlar etkinliğe katılanların ellerine sağlık. Allah herkesin gönlüne göre versin. TT olma konusuna gelince, TT olabilsek çok iyi ama önemli olan sesimizi duyurabilmek. O yüzden Sn bakana filan yazdık. Bu yüzden diyorum ki bu etkinliği her gün veya 2 günde bir yapalım. Ve bakanın çıkacağı programları takip edip o saatlerde birlik olalım. Olumlu olumsuz bir ses çıkacaktır.