2016 Aralık GUY Sınavı
-
38 ilin defterdarı değişmiş
-
@Frayif Cümlemizi kardeşim.
-
@kozexpo votka alaydın üşümesin o adam gibi adam a
-
Gençler milliyetin ekonomi kadrosunda çalışan bi gazeteciyle irtibata geçtik durumu anlattım haftaya köşelerine taşıcaklarını söyledi özellikle maliye bakanlığındaki durgunluğu vurguladm inşallah ses olur
-
@keynesin-amcası Kardeşim şarapçı adama viski getirsen içmez. Şarapçılık bir kültür bizim burda. Evde kendileri yapıp içiolar:))
-
@keynesin-amcası adamı heyecanlandırmayın ya ben şubat ayı içinde gelecek diye şartladım ona rağmen her saat bakıyorum forumlara sen öyle deyince artık forumdan ayrılmam bugün
-
@kozexpo yarasın o amcaya
-
@Grimmjow şubat ayında değilmiyiz zaten:)
-
@aylin-yılmaz Bu olayı bekliyordum ben. Arkadaşım duy ve bizimkilerden şuan ihraç olan fazla yok çünkü gayrimenkullerle ilgili işlemleri bunlar yapıoyormuş . Devletin işi bitince şutlayacaklar demişti.
-
sınavın olacagı yonunde duyum aldım bende.beliyoruz bakalım medeni borçlar biitii ticaret hukukundayım
-
@azimlikız kimden aldınız? Yanlış anlamayın artık ümitlenmekten de yorulduk
-
@kozexpo hımmm kutluay hoca bi duyum paylaşmştı duy alımı olck diye bunla bağlantısı var o zaman bunları atacaklar yeni alacaklar kutluay hoca da yeni il kurulcak o zaman diye yorumlamıştı duy alımını
-
benimkı guy duyumu .bişey daha sorucam anayasa degişirse kpss de sorumlumuyuz degişiklikten
-
Arkadaşlar illaki gelecek yani ilan. Siz çalışmaya devam edin.
-
@azimlikız ins bu gün gelir evde sarhoş biri gibi dolaşıyorum
-
Benim 3. Yılım stres beynimi tamamen ele geçirdi çalışamıyorum ilan gelmeden
-
Bu gece geleceğini nereden çıkardınız öyle bi duyummu var???
-
@adem-simit aynı durumdayız ilan gelsin günlük 6 saat uyuyup 18 saat ders çalışırız
-
@keynesin-amcası 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@azimlikız ins bu gün gelir evde sarhoş biri gibi dolaşıyorum
inş kardeş bu arada keynese sevgiler
-
@azimlikız onunda sana selamı var