2016 Aralık GUY Sınavı
-
İlansızlıktan kaymakamlık çalışıyorum umut dünyası
-
@Puma-Monetarist hocam inş kazanırsan çok güzel bir hikayen olur
-
@aliveli hocam üzerine gidilirse yapılacak bir şey amma velakin süre çok kısıtlı bakalım can çıkmadan umut çıkmaz derler olursa kutlar deve keseriz
-
guy da iki alımın birleşmesi bekleniyor bakalım
-
@aliveli nasıl birleşmesi?
-
@sradaninsan iki alım yapılması bekleniyordu ancak 2016 sonu alım gecikti 2017 KPSS öncesi büyük tek alım şu an beklenen ama netleşmiş değil , alım büyük olacak o kesin
-
eğer onu yaparlarsa aralık falan beklemeyelim . neyse öyle veya böyle çalışıyoruz çalışıcaz ilan gelsede gelmesede hazır olmamız lazım
-
@aliveli aralıkta ilan gelmez mi ki? guy için birbilginiz var mı?
-
@sradaninsan kesin değil hocam vmynin gelmeyeceği kesinleşti ama guy için hiç birşey net değil.
-
@aliveli gelmeyeceği derken 2017 kpssye kadar mı gelmeyeceği? Şok geçiriyorum şu an
-
@kullaniciadi hayır sadece 2016 bitene kadar gelmeyeceği , 2017 öncesi gelir yüksek ihtimal
-
@aliveli ölüm gibi bir şey oldu kimse ölmedi teşekkürler bi an kalp krizi geçirdim
-
İli alım olması güzel olurdu peki ilan ne zaman gelir şuan tek sıkıntımız o
-
@aliveli tahmini ne kadar olur 3000'e çıkar mı acaba?
-
@aliveli ya şu kat mevzusunda guyda kesinlik var mı ?bilginiz var mı?
-
@aliveli hocam duyum doğruluk payı nedir ona göre kaymakamlık sınavına başvurmayı düşünüyorum ve ona göre çalışıcam tabi ki bazı dersleri es geçicem
-
Birleşse bile ne zamana olur kmbilir
-
@aliveli Dostum bu bir duyum mu yoksa kendi öngörün mü acaba ?
-
Hocam aldığımız duyumlar
-
Ancak kesin konuşmak için erken hala tek alım mı yoksa iki alım mı yapılacak belli değil