2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bu konuyu kapatalım arkadaşlar. @10sanli bi sekilde eline bilgi gelmiş bizimle paylaşmış bana göre iyide yapmış. Ki burda zaman zaman böyle iyi yada kötü doğru yada yanlış bilgi verenler çıkıyor. Çalışmayı bırakın bu iş olmaz filan demedi okuduğum kadarıyla. Tabiki çalışmaya devam edeceğiz. Hepimiz aynı yoldan yürüyoruz birbirimizi uzmeyelim.
-
Arkadaslar sağolsun bir duyum almış paylasmis arkadaş niye birbirinizi kıracak şekilde konusuyorsunuz suan en güzeli dua edelim inşallah hayırlısı ile güzel bir ilan gelir başka bir şey yapamayiz...
-
Yahu arkadaşlar gerçekten burda meslek sahibi olmak için sınav bekleyen ama okudugunu anlama özürlü iki cümle kurmaktan aciz insanlar var. Bakın tekrar söylüyorum ben arkadaşlar umudunuzu kaybedin sınav yokmuş falan demedim bu siteye ilk kez dün girdim baktım herkes aldıgı bilgileri birbiriyle paylaşıyor bende TANIMADIGIM KIZDAN BANA GELEN mesajı paylaşmak istedim, bilgi benim aldıgım bişey değil başkası tarafından bana yazılmış ve bende bunu buraya aktardım .
Kalkıp bana utanmadan insanları yıldırmaya calısıyosun falan diyen @Heisenberg bu arkadaşı Allaha havale ediyorum. İnsanlar kendisi gibi zannediyor herkesi. Birde bunlar geçen senede hep böyle seyler uydurdu diyor halbuki ben ilk kez girdim KPSS'ye bu yıl.. -
Benim kimsenin umudunu kırmak veya calısmasını engellemek gibi bir amacım asla yok çünkü çok şükür Allah korkum var benim. İlan er ya da gec gelecek arkadaşlar niye umudunuz kırılsın sadece önünü görmek isteyenler için plan yapmaya devam edecekler için birer done oluyor bunlar. herkes ders calısmaya devam etsin ki bende ediyorum ama kalkıp insanlara iftira atmanında lüzumu yok.
*- liste madde
-
Bir mesajima karsi neler yazmis delikanliya bak aile maile karistiriyor bide Allah senide islah etsin canim laga luga yapma fazla ayni seyleri yazip durmussun her mesajda. Kapatalim meseleyi
-
Dilin kemiği yok, tanımadığınız birinin hakkında yorum yaparken dikkatle algılayıp öyle atıfta bulunmak daha yerinde olur.Burada yorum yapan herkes, canı sıkıldığı için yorum yapmıyor. Kaldı ki herkesin aynı haberden beklentisi var.O haberi ortaya sunmak umut tacirliği değil; aksine aldığı bir haberi yine işine yarayacak arkadaşlara aktarmaktır, aslında teşekkür bile edilebilir. Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki arkadaşın iletisinin aktarma olduğu altı çizili bir şekilde belirtilmiş. Ha tepki de bulunan arkadaşın da kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hassas ve beklentili zamanlar olduğu için çabuk alevlenebiliyoruz.Bilgi alışverişi olan ortamlarda hayli bilgi kirliliği de mevcut, sadece ayıklama sürecinden geçirip aktarma yaparsak karmaşaya sebepte olmayız.
Hayat paylaşınca güzel arkadaşlarım;) -
@Heisenberg 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bir mesajima karsi neler yazmis delikanliya bak aile maile karistiriyor bide Allah senide islah etsin canim laga luga yapma fazla ayni seyleri yazip durmussun her mesajda. Kapatalim meseleyi
Canını yerim senin attıgım screende ismim yazıyor ekle faceten delikanlı ol akıllı ol ordan konusalım bekliyorum delikanlı
-
Laflara bak ya adres veriyim mi bide. Daha fazla flood yapma kapat meseleyi
-
Aynı şeyleri tekrar etmemdeki sebep senin anlamaman olabilir mi? Yoksa normal biri bişeyi anlatmaya çalışırken bu kadar çaba göstermez. Sağlıcakla kal bidaha da benim yazdıgım bişey hakkında iyi kötü yorum yapma hadi eyvallah
-
Duyumu paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Beklentim de şubat mart döneminde olacağıydı bizim için beklemek kötü ama sabır belki sınavın o Zaman olması bizler adına daha iyi olur kim bilir.
-
Pareto 10 kat olma ihtimali yuksekmi dedin yanlismi anladim
-
pareto hocam bide bu gireceğimiz sınavda kpss puanı dahil edilecekmi hesaplamaya
-
Arkadaşlar sinav hakkinda hic bir sey belli değil ne zaman olacağı ne kadar alacaklari 5 kat mi 10 kat mi kpss puani dahil mi degil mi tek il mi il tercihi yok mu.Bunlarin hic biri belli degil bunu suan ne pareto biliyor ne başkası adama ahiret sorularini ısıtıp ısıtıp sorup sonra cvp bekliyorsunuz.bi tek şu forumdan bilgi alıp takip ediyorum artık burayi da bulandirmayin lutfen.
-
Guyangelmis insanlar duyduk deyip duruyo duyum adi altinda paylasim olursa tabiki bizde sorariz bana niye kimse sirmuyorda ona soruyor ?
-
2015 2016 kpss puanıyla alır mülakatta kpss puanı hesaba katılmıyor bunlar kesin
-
Bu başlıkta bu forumda duyum paylaşmak ve de soru sormam için değil mi bırakın herkes istediğini sorsun arkadaşlar istemeyen okumasın yani
-
@hakimim_25 herkez değil herkeS
-
@oguzidane bi bitmediniz.
-
@10sanli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Arkadaşlar yazdığımı okuyup anlayamayan var hala, bende sizler gibiyim diyorum ilansızlıktan kafayı yiyip buraya geldim 20 sayfa okudum dedim. En son bana gelen mesajı direk paylaştım, duyumcu falan değilim mesajı atan kızı da tanımam ayrıca, olay bundan ibaret. Rakiplerini yıldırmaya çalışmak falan nasıl bir iftiradır yahu, hayatım boyunca hiç böyle bi çaba içinde olmadım mesajı yazarken dikkatli olmayada çalıştım eğer o mesajdan bunu anladıysan o senin sorunun
Arkadasim senin suçun yok..bu insanoglu bir garip, duyum var mi diye diye burada milletin kafasini yerler pareto nun yolunu gözlerler duyum gelince de herkes prof kesilir başlar "yok öyle olur mu, yok şöyle olur mu.." eleştirmeye..
-
@83istanbul biz bari yapmayalım böyle basit hataları