2016 Aralık GUY Sınavı
-
Vmy almamak ne demek ben o zaman boşuna çalıştım belli bir puanı da boşuna aldım söyleseyedi o zaman bakan bey almıcaz diye bizde yüksek lisans veya yds yöneliedim veya başka bir şey hakkım haram olsun daha da başka bir şey demem
-
@vmy Aynen aynen şu saate içime giren sıkıntıya sebep olanların haram olsun
-
@ctrsprbs @hakimim_25 vallaha bi bürokrat buyüğumuz soyledi . Bizi başindan atmak icin mi soyledi yoksa gercekmi bu yarin gorecez bende sizin gibi umutla bekliyorum
-
@rrayif yarın derken
-
Arkadaşlar herkese merhaba yeni kayıt oldum, ilansızlıktan dün kafayı yicektim daraldım bi girip bakayım duyumu olan falan var mı diye diye burda 20 sayfa okudum. Öncelikle bende Guy bekliyorum haliyle puanım 81,
en son vmy ve guy yolunda diye facebookta grupta bir şey paylaşmıştım kızın biri bana özelden bir msj attı ismini tam hatırlamıyorum suan, gecen yıl ki kasım sınavında Ankara'ya atanmış ve eğitimleri yeni bitmiş. Eğitimdeyken bize egitimi veren grup müdürü Yüksel Bey ile sohbet ederken yeni bir alım olup olmayacagını sordum dedi normal şartlarda eylülde ilana çıkacaktık ama şuanki ülke şartları nedeniyle bunu biraz erteledik çünkü Ohal'in devam edcegini düşünüyoruz demiş. (2.yi kastederek) 2.ohal çıktıktan sonra ilana çıkmayı düşünüyoruz demiş. Kız umudunuzu kaybetmenizi istemem ama mart ayı gibi falan dedi bana fln diye söyledi. Gruba tepki alırım diye yazmamış bana özelden söyledi olay budur bunun dışında inanın bende sıradan biriyim sizler gibi duyumcu falan değilim
-
hatta direk yazdıgı mesajı paylasayım
İyi aksamlar grupta yaptığınız paylasımı gördüm o yüzden yazmak istedim ben kasım guy alımında ankaraya atandım cok sükür ve yaklasık 1 1,5 ay önce egitimdeydik grup müdürü yüksel bey dersimize geliyordu yeni guy alımı ile ilgili bilgi istediğimizde normal koşullarda ekim gibi sınav yapılması planlanıyordu ancak ohal olması ve ohalin uzayacağını düşünüyorum bu nedenle 2017 nisan mayıs gibi sınav ancak olur dedi bunu sayfada paylaşmaktan çekindim açıkçası olurda erken ilan gelir (insallah tabi) yada gec gelir tepki almak istemem keşke iyi haber verebilseydim ama paylasımınızı görünce duyduğumu yazayım en azından dedim
-
OHAL durumuyla ilanin ne alakasi var gercekten anlamiyorum. SGK darbe tesebbusunden iki gün sonra mülakatlar ini yapmaya devam etti yeni ilanlara çıktı sınav yaptı keza sayistay sınav yaptı kpss önlisans sınavı yapıldı ortaöğretim yapılacak daha yapılan ve yapılacak olan bir sürü sınav ve mulakat var. Bu kurumları etkilemeyen OHAL gelir idaresini mi etkilemiş sadece ? Ayrıca sınav için ohalin bitmesi bekleniyorsa başkanlık sistemi gelmeden ilana çıkmazlar demektir. Çünkü görünen o ki sistem değişen kadar OHAL devam edecek.
-
saçmalık. mayısta sınav ne alaka kurum alacaksa şimdide alır şubattada alır saçma sapan anektodlarla rakiplerini yıldırmaya çalışıyor bu arkadaş bence.
-
bir tek gelir idaresinimi vurmuş bu ohal. milli eğitim bakanlığını içişleri bakanlığını sağlık bakanlığını niye vurmuyor ?
-
Biri yarın der biri haftaya der biri mayıs der benim arkadasta ankarada suan guy oda eğitim gördü oda kasım sonuna kadar kesin diyor oyle demişler bir yalan söylüyorda bakalım kim
-
@Necmettin-Artun 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
saçmalık. mayısta sınav ne alaka kurum alacaksa şimdide alır şubattada alır saçma sapan anektodlarla rakiplerini yıldırmaya çalışıyor bu arkadaş bence.
Kim ben mi yıldırmaya çalışıyorum ? ben bana gelen mesajı paylaştım banane kardeşim ne yaparsan yap düzgün konuş yeterli
-
Arkadaşlar yazdığımı okuyup anlayamayan var hala, bende sizler gibiyim diyorum ilansızlıktan kafayı yiyip buraya geldim 20 sayfa okudum dedim. En son bana gelen mesajı direk paylaştım, duyumcu falan değilim mesajı atan kızı da tanımam ayrıca, olay bundan ibaret. Rakiplerini yıldırmaya çalışmak falan nasıl bir iftiradır yahu, hayatım boyunca hiç böyle bi çaba içinde olmadım mesajı yazarken dikkatli olmayada çalıştım eğer o mesajdan bunu anladıysan o senin sorunun
-
Kavgaya gerek yok arkadaşlar birbirimize düşmeyelim herkes bir şey duyuyor eğer yalan yada yıldırma varsa bu dünya yok sadece öbür dünyada var orda adalet geçikmiyor
-
Bu ileti silindi! -
İibfliler birlik olması gerekirken ayrı düşüyoruz fb maçı olduğu gün etkinlik varken sowun golü bizden fazla tt oluyorsa orda sıkıntı vardır bu devirde ağlamayan bebeğe emzik yok biz ağlamayı başaramıyoruz onun yerine kendimizle uğraşıyoruz böyle devam 2048 de ilan gelir artık
-
@10sanli o yaziyi paylasman bile degisik bi hareket yani. Kaldi ki sana mesaj atan kimse o bile dusunmus sen dusunememis gelmis buraya karamsar bir mesaj atiyosn. Ben etkilenmiyorm gecen sene tonlarca mesaj atildi bu sekilde ilanlar catir cutur geldi ama etkilenen cok fazla arkadas var boyle paylasimlardan. Hak yeme insanlari umutsuzluga sokma.
-
Facebook grubunun isminde bile hayir yok boyle karamsar haberlerle insanlari yildirmaya calismayi meslek haline getirenler var. Adamlar teskilat gozunuzu acin. Gecen sene kac kisinin fikrini degistirdiler o puanla bu il gelmez su il gelmez diye yazik oldu onca etkilenen insana. Dersinize calismaya bakin
-
@Heisenberg Sen hastalıklı bi adamsın psikolojin iyi değil Allah sana akıl fikir versin
-
@Heisenberg Ben sadece normal bi insan olarak içerden bilgi alıp paylaşan birinin mesajını paylaştım bunu evirip cevirip ne güzel iftiralar uyduruyosun hastalıklı bi bireysin Allah ıslah etsin seni daha fazla bişey diyemiyorum sana
-
@Heisenberg Ben kimseye umudunuzu kaybedin falan diye bişey dedim mi ? ben mi farketmedim? Sen hakikaten normal değilsin. Psikolojin yerle bir olmuş. Bende burada yer alan onca insan gibi sınav bekleyen ve artık kafayı sıyıracak duruma gelen biriyim. Benim ne amacım olabilir? Sen nasıl bi ailenin evladısın lan işin gücün bu tür polemikler mi? Sana ailede sürekli bu tarz şeyler mi öğretiyolar? Edepten ahlaktan vicdandan Allah korkusundan bahsetmediler mi hiç?